Görüş Bildir
Haberler
Her Lafı Olaydı, Aşkları da Öyle: Dünden Bugüne Hülya Avşar'ın 10 Sevgilisi

etiket Her Lafı Olaydı, Aşkları da Öyle: Dünden Bugüne Hülya Avşar'ın 10 Sevgilisi

Dale Cooper
05.10.2016 - 14:26

Gençliğinden bugüne Hülya Avşar şüphesiz Türkiye'nin en güzel kadınlarından biriydi. Her lafı, her yaptığı, her aşkı olay oldu. Onun güzelliği karşısında erkekler uzun yıllar soluksuz kaldılar. O hayatına bazısını aldı, bazısını çıkardı, bazısını affetmedi. Peki kimdi o erkekler? Dünden bugüne Hülya Avşar'ın 10 sevgilisini derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mehmet Tecirli

1. Mehmet Tecirli

Hülya Avşar, ilk evliliğini 1979'da Mehmet Tecirli'yle yaptı. Fakat bu evlilik uzun soluklu olmadı. İki yıl sonunda bitirdiler.

2. Coşkun Sabah

2. Coşkun Sabah
2. Coşkun Sabah

1980'lerin sonunda Hülya Avşar ve Coşkun Sabah bir aşk yaşamışlardı ve 1988'de Coşkun Sabah askerdeyken Hülya Avşar'ın onu aldattığı söylentileri gündeme geldi ve bir gazetedeki 'Hülya genç bir işadamıyla aşk yaşıyor' haberleri bunu doğruladı.

3. Osman Hattat

3. Osman Hattat
3. Osman Hattat

Hülya Avşar, ünlü Galatasaray yöneticisi Osman Hattat 80'lerin ortasında bir aşk yaşadı. Bu ilişki ardından bir nişan getirdi. Fakat İbrahim Tatlıses ile Mavi Mavi filmindeki öpüşme sahneleri bu nişanın sonu oldu ve ayrıldılar.

4. İbrahim Tatlıses

4. İbrahim Tatlıses

Bir dönem Türkiye'nin en ses getiren aşklarından biri olmuştu. İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar için Mavi Mavi şarkısını yazmış ve ardında filmi gelmişti. İkili bugün hâlâ iyi iki dost.

5. Mehmet Özener

5. Mehmet Özener

Hülya Avşar, 1991 yılında Mehmet Özener'le kısa bir aşk yaşadı. Kendisinden birkaç yıl Mehmet Özener kardeşi Helin'le beraber olmuştu. Yıllar sonra Nurgül Yeşilçay'la beraber olduğu dönem Mehmet Özener'in geçmişte Avşar'larla olan ilişkileri de gündeme gelerek ortalığı karıştırmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tanju Çolak

6. Tanju Çolak

Tanju Çolak, iki büyük hayalinden birinin büyük takımlarda oynamak diğerininse Hülya Avşar'la sevgili olmak olduğunu söylemişti vakti zamanında. Nitekim iki hayali de gerçek oldu. Hülya - Tanju ilişkisi yaşandığı sırada Tanju Çolak'ın evli olması sebebiyle derin tartışmalara konu olmuştu.

7. Kaya Çilingiroğlu

7. Kaya Çilingiroğlu

Hülya Avşar, 1997'de ikinci evliliğini Kaya Çilingiroğlu ile yaptı. Bu evlilikten Zehra adında bir kızı oldu ünlü çiftin. Kaya Çilingiroğlu'nun Ferrari Feraye lakaplı Feraye Tanyolaç'la olan ilişkisi Hülya-Kaya ikisilinin evliliğini bitirdi.

8. Sadettin Saran

8. Sadettin Saran

Hülya Avşar ile Sadettin Saran ilişkisi 4 yıl sürüp 2006'da son buldu. Güzel yıldız bu ilişkinin ardından şu sözleri söyledi: 'Bu kez beni terk ettiler. Bir şut, kendime bir anda ne olduğunu anlamadım. Tabii ki karşılıklı yaşanan bir şeylerden dolayı ortam hazırlandı ama en son şutu yiyen ben oldum. Bu durumda terk edilen ben oldum. Hiç kontrol benim elimde değildi yani. ‘Hadi yallah’ dedi. Ben de yalladım.'

9. Ali Güven

9. Ali Güven

Hülya Avşar, Sadettin Saran’la ilişki yaşadığı dönem Saran'a paravan olduğu iddia edilen bir ilişkiydi Ali Güven ilişkisi. Fakat futbolcu menajeri Ali Güven bu sözleri yalanlamış ve bir ilişkileri olduğunu açıklamıştı. Hülya Avşar'la ilişki yaşadığı dönem boşandığı sanılsa da Ali Güven evliydi.

10. Mehmet Dereli

10. Mehmet Dereli

Hülya Avşar'ın en sonki sevgilisi ünlü işadamı Mehmet Dereli'ydi. İlişkileri boyunca yöneltilen soruları yanıtsız bıraktıları için ilişkiden pek haberdar olunamadı. 2015'in yaz sonunda bu ilişki de son buldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
292
53
39
38
37
21
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kara cambaz

hiç bir ilişkisi başarılı olamamış sadece 1 tane evlilik yapabilmiş (doğru dürüst sayılabilecek - ki onda da her zaman kendisi diğer kadınken başka bir diğer... Devamını Gör

Katilice

Gel benle de çık bari amına kodumun karısı

Sevgili

Çok güzel kadındın ki bir çoğumuzun çocukluk aşkıydın.. İnsan gibi biri ile evlenip güzel bir hayat sürebilirdin. Yazık ettin kendine. :/

Katilice

nesi güzel be... fizik desen neyse de.. hülyaya gelene kadar neler var