Görüş Bildir
Haberler
Her Kadının Gardrobunda Olması Gereken 5 Parça

etiket Her Kadının Gardrobunda Olması Gereken 5 Parça

Melda Köksal
18.06.2014 - 11:57 Son Güncelleme: 18.06.2014 - 12:50

Her daim şık görünmek için, her kadının gardrobunda bulunması gereken kilit 5 parça.

Bej blazer Klasik hatlı bej bir ceket, jean ve tişörtle günlük şık bir kombin oluştururken, mini bir siyah elbise üzerine giyerek de seksi ve hoş görünmenize yardımcı olur. Son zamanların en gözde nötr tonu olan deve tüyü rengi, siyah ve beyaz ile hoş bir uyum yakalarken çok parlak renklerle de göz alıcı bir kontrast oluşturur.

Siyah kolsuz elbise Bazı siluetler çok moda ya da çok demode olur ama kolsuz, sıfır yaka, düz kesim bir elbise her zaman bir klasik olarak kalır. Sandalet ya da babetle giyildiğinde ve doğal bi makyajla kombinlendiğinde oldukça rahat görünen bir kıyafettir. Daha resmi bir ortam için ise şık bir ceketle tamamlanabilen bir parçadır. Farklı aksesuarlarla tamamlayarak oldukça şık ve çekici görünebilirsiniz.

Klasik kalem etek Bu dar görüntü (üzerinize oturmalı lakin çok dar olmamalı) sizi saat 9′dan 5′e ve daha sonrasına taşıma kapasitesine sahip… Kalem eteğin çok geleneksel bir görüntü yaratmasını istemiyorsanız üzerinize ceket değil de kolları kıvrılmış bir gömlek tercih edin. Kırmızı ruj ve blok topuklu bir çift ayakkabı da bu konuda yardımcı olacaktır. Gece için de dekoltesi olan bir üst giyebilirsiniz.

Beyaz gömlek Daima kurtarıcı olan beyaz gömleğinizin ister jean ile sportif görünmesini sağlayabilir, isterseniz de şık bir etek ile ilk 2 düğmesi açılmış ve kolları kıvrılmış olarak tamamlayabilirsiniz.

Lacivert skinny jean Çok rahat olduğundan ve vücudunuzu daha zayıf gösterdiğinden eminiz fakat bu herhangi bir jean pantolon değil. Kobalt mavisi, bu jean pantolonlara çok daha sofistike bir hava veriyor. Cesur bir aksesuar ekleyerek de kolayca geceye geçebilir.

haber kaynağı:stilveyasam.com/moda trendleri

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın