Görüş Bildir
Haberler
Her Genç Erkeğin Hayali! Nasıl Bir Koca Olacağını Söylüyoruz!

etiket Her Genç Erkeğin Hayali! Nasıl Bir Koca Olacağını Söylüyoruz!

Koca olmak kolay iş değildir, beyler! 

Bakalım siz bu işi kıvırabilecek misiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hoş geldin enişte. Bizde ikram adettir. Sana ne ısmarlayalım?

2. Söyle bakalım... Aşağıdaki karakter özelliklerinden hangisine sahip olan bir kadınla evliliği asla istemezsin?

3. Evlilik ile ilgili en kilit soruyu soralım! NEDEN evleneceksin?

4. Düğün konusunda size pek söz düşmüyor ama biz öğrenmek istiyoruz: Sence düğün dediğin...

5. Bu yeni gireceğin aileden sence en çok kimi seveceksin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En az kaç çocuk, enişte?

7. Son olarak da... Olacağına değil ama diyelim ki gün geldi boşanma konusu gündem oldu. Ne yaparsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Huysuz ve tatlı koca olacaksın!

Sen aslında bal şeker gibi adamsın ama erkekliğe leke sürdürmemek için biraz sert davranmaya alışmışsın. Toplum baskısı, yetiştirilme şekli diyelim! Sevgini çok açık seçik sözlerle gösteremesen de, hareketlerinle belli ediyorsun. Karşındakilerin hemen şımaracağına ve seni inciteceklerine dair bir korkun var; bu yüzden yaptığın her güzellikten sonra mutlaka bir ayılık yapıyorsun ki denge sağlansın. Oysa eşin senin aslında bir pamuk şeker olduğunu bilecek. Seni dengeleyecek, anlayacak ve bal gibi geçinip gideceksiniz.

Ehlileşmeyi reddeden, zoraki koca olacaksın!

Büyümeyen çocuksun! Ama bir taraftan da sevgi ve ilgi istiyorsun. Öyle böyle derken sırılsıklam aşık olacak ve kendini nikah masasında bulacaksın. Ne yardan geçebileceksin, ne de kendinden... Sonuç olarak sen kocalıktan uzak; romantik ve serseri bir sevgili olmayı sürdüren bir eş olacaksın. Eşin seni bu halinle sevecek; evlilikleriniz o sıkıcı evliliklere hiç benzemeyecek. Sürekli evlenmekten pişmanmış iması yaparak eşine şakalar yapacaksın!

Sen ideal koca olacaksın!

Sen var ya... Adeta bir pırlantasın! Saygılı, sevgi dolu, dengeli, ayakları yere basan gayet net ve ne istediğini bilen bir insansın. Bir kere; asla şüphede kalarak ya da sırf evlenmek olsun diye nikah masasına oturmayacaksın. Kalbinin de, beyninin de ortaklaşa karar verdiği eşin senin için tek olacak. Şahane bir evlilik hayatı yaşayacak ve yaşatacaksın. Kıymet verecek, kıymet göreceksin. Seni alan yaşadı!

Ömür törpüsü koca olacaksın!

Evliliği yeterince ciddiye almıyor, sevgililiğin imzalı hali olarak görüyor olabilirsin. Bu evliliğinde sorunlar yaratacak ama sen bu sorunları yumurta kapıya dayanıncaya kadar pek de kafaya takmayacaksın. Seninle evliliğe kadar ilerleyebilen kadın çok sabırlı biri olduğundan, evlilik öyle böyle ilerleyecek lakin ömür törpüsü olacaksın, enişte! Kendine çeki düzen vermeli ve biraz daha işleri ciddiye almalısın!

Sen cefakar koca olacaksın!

Şeker pamuğu gibi bir kalbin var, hem de sadece lafta değil. Eşini seveceksin; eşinle beraber gelen çoluğu, çocuğu, dünürleri, arkadaşları vesaire de çok ama çok seveceksin. Sağlam karakterinden dolayı koca bir ailenin dayanağı olacaksın. Derdi olan sana koşacak. Bazen kendini dert babası gibi hissedeceksin ama bu his, ne kadar sevildiğini gördüğün her an geçecek!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
426
186
136
50
27
19
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

kızım ama... Sen ideal koca olacaksın! aynen, öyle bir koca istiyorum

İREM DEMİR

bende kızım aynısı bana çıktı

Hera

Ben şimdi bunu niye çözdüm?

ziyaretçi dedikya

ben söyleyim ilgi çekmeye çalışıyorsun ama komik duruma düşüyorsun kızım