Görüş Bildir
Haberler
Her Bir Maddesiyle Sizi Zihninizin Derinliklerinde Çılgın Bir Yolculuğa Çıkartacak 15 Garip Düşünce

Her Bir Maddesiyle Sizi Zihninizin Derinliklerinde Çılgın Bir Yolculuğa Çıkartacak 15 Garip Düşünce

Uykunuz yok, sabaha kadar vakit çok... O zaman garip düşünceler içinde oradan oraya savrulacağınız ufak bir beyin fırtınasına hazır mısınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Zihin okumak gibi bir süper gücümüz olsaydı, zaman zaman bu gücü can sıkıcı bulabilirdik. İnsanların aklına takılan tüm o saçma sapan şarkıları sürekli dinlemek zorunda kaldığınızı düşünebiliyor musunuz?

2. Eğer gerçekten duvarların dili olsa ve konuşsaydı, muhtemelen her ilişkiyi mahveder, herkesle dalga geçer ve böylelikle hareket edemiyor oluşlarının acısını tüm insanlardan çıkarırlardı.

3. Gençlerin çoğu gelecek kaygısı yüzünden depresyona giriyorlar. Gelecek onlar için dibi belirsiz bir kuyu gibidir. Yetişkinlerse zaten depresyonda...

Çünkü her zaman gençken yeterince şey yapmadıkları için hayıflanıyorlar.

4. Hayatımızın ilk yarısını sigara içmek, yanlış beslenmek, kötü alışkanlıklar gibi hayatı potansiyel olarak kısaltan şeylerle; ikinci yarısını ise onu biraz daha uzatmak için yollar aramakla harcıyoruz.

5. Cinsel ilişkilerin temelinde DNA'nızın yeni bir beden yaratmaya duyduğu ihtiyaç yatar, böylece DNA'nız siz olmadan da var olmaya devam edebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Rüzgar olmadan büyüyen ağaçlar asla kendi ağırlıklarını destekleyecek kadar kuvvetli büyümezler ve sonunda dümdüz kalırlar. İnsanlar da bu yönden ağaçlara çok benziyor.

7. Eğer gerçekten Matrix'teysek, Matrix filmleri aslında Matrix'te olma ihtimaline karşı ne tepki verdiğimizi ölçen bir sosyal deney olmalı.

8. Eğer bir şey size yanlış öğretildiyse onu her tekrar edişinizde aynı yanlışı yapmaya devam edersiniz. Pratik yapmak sizi mükemmel kılmaz, pratik sadece kalıcılık sağlar.

9. Arama motoru sonuçlarında ikinci sayfaya geçmek, kimsenin görmek istemediği bir serinin devam filmine zorla götürülmeye benzer.

10. Kendinizi bir odaya kapatıp ağlamanız normal bir davranış olarak karşılanır, ama sırf gülmek için kendinizi bir yerlere kapatsanız herkes deli olduğunuzu düşünürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Eğer etrafınızda gururla "Ben televizyon izlemiyorum." diyen birileri varsa bilin ki, o kişiler günün en az 8 saatini internette geçiriyordur.

12. İnsanların okyanusun en derin noktalarına ulaşmakta zorlanıyor olmaları aslında iyi bir şey. Bu, insanlar tarafından mahvedilmeden önce okyanusa birkaç yıl daha kazandırır.

13. İnternet, şu anki haliyle tam bir ergene benziyor. Her şeyi yapmak için potansiyeli var ama o bir şeyler satın almaya, popüler olmaya çalışmaya ve cinselliğe odaklanmış durumda.

14. Bir ilişkide cinsiyet eşitliğinin anahtar sembolizmi; kimsenin, her kullanımdan sonra klozet kapağını nasıl bırakması gerektiği konusunda net bir fikrinin olmamasıdır.

15. Uyumak istediğimiz an uyuyabilsek ve yatakta dönüp durmak zorunda olmasak ya da uyanmamız gerektiğinde uyanıp yorgana yapışıp kalmasak, hayat hepimiz için çok daha kolay olurdu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
102
34
13
6
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Muhammet Ali Turhan

#13 evet çok doğru ve bu durumun böyle olmasında sizin katkılarınızı söylemessem haksızlık etmiş olurum içeriklerinizdeki çıplaklıktan mı bahsetsem porno yıl... Devamını Gör