Görüş Bildir
Haberler
Her Bir Maddesinde Ağzınızı Açık Bırakacak, Ünlülerle İlgili Muhtemelen Hiç Duymadığınız 15 Bilgi

Her Bir Maddesinde Ağzınızı Açık Bırakacak, Ünlülerle İlgili Muhtemelen Hiç Duymadığınız 15 Bilgi

Ünlülerle ilgili bu bilgileri daha önce hiç duymadığınıza bahse gireriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Rachel Bilson'un annesi Janice bir seks terapistidir. Oyuncu, bir röportajda annesinin bekaretini kaybettiği zamanı anladığını söyledi.

'O alanında uzman bir terapist ve sezgileri de oldukça kuvvetlidir.'

2. Denzel Washington'ın serçe parmağı o kadar çok kez yerinden çıkmıştı ki, bir süre sonra elini her hareket ettirdiğinde parmağı kendiliğinden çıkmaya başladı.

3. Rebel Wilson, gençken sıtmaya yakalandı ve Oscar kazandığına dair bir halüsinasyon gördü. Bu halüsinasyon, oyunculuk alanında kariyer yapmak için ona ilham verdi.

4. Justin Timberlake'in annesi, Mickey Mouse Kulübü'nü çekerken Ryan Gosling'in yasal koruyucusu oldu, çünkü Ryan'ın annesi iş için Kanada'da kalmak zorundaydı.

5. 2014'te hayatını kaybeden ünlü aktör Robin Williams, "The Legend of Zelda" isimli video oyununun büyük bir hayranıydı, hatta kızının adını bu yüzden Zelda koydu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Harry Potter serisinin yazarı J.K. Rowling, bir sekreter olarak çalıştığı sıralarda işinden kovuldu. Çünkü mesai saatlerinde sık sık hayal kurarken ve kendi hikayelerini yazarken yakalanıyordu.

7. Nicolas Cage'in gerçek adı Nicolas Kim Coppola'dır ve ünlü Coppola ailesinin bir üyesidir. Yönetmen Francis Ford Coppola, Nicolas Cage'in amcasıdır.

8. Paul Newman, Jake Gyllenhaal'un vaftiz babasıydı ve Jake Gyllenhaal da Heath Ledger ve Michelle Williams'ın kızının vaftiz babası oldu.

9. Emmy ödülü sahibi Amerikalı aktör Woody Harrelson'un babası, iki kez cinayetten hüküm giymiş profesyonel bir kiralık katil olan Charles Voyde Harrelson’dı.

10. Oz Büyücüsü'nün çekimleri sırasında filmin başrol oyuncusu Judy Garland bir diyete başladı. Bu diyet tavuk çorbası, kahve ve sigaradan oluşuyordu.

Garland, o zamanlar sadece 16 yaşındaydı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. "Malcolm in the Middle" ve "Breaking Bad" dizilerinin yıldızı Bryan Cranston, bir zamanlar bir cinayet soruşturmasının baş şüphelilerinden biriydi.

12. Daniel Craig, James Bond filmlerinde rol almasının bir avantajı olarak hayatı boyunca herhangi bir Aston Martin marka otomobili alma ayrıcalığına sahip oldu.

13. "The Dark Knight" filminin çekimleri sırasında Joker'i canlandıran Heath Ledger, sorgu sahnesinde rolüne girebilmek için Christian Bale'den kendisine sertçe vurmasını istedi.

14. Jack Nicholson, gerçek ebeveynleri olduğunu düşündüğü büyükanne ve büyükbabası tarafından yetiştirildi. Nicholson'ın ablası sandığı kişi ise aslında öz annesiydi.

Nicholson, bu gerçeği 1973'e kadar öğrenemedi. Ne yazık ki, hem annesi hem de büyükannesi o gerçeği öğrenmeden çok önce öldü.

15. "The Fight Club" filminde Tyler Durden rolünü canlandıran Brad Pitt, filmdeki imajını desteklemek amacıyla gönüllü olarak dişçiye gidip ön dişlerini törpületti.

Filmin çekimleri bittikten sonra Pitt'in dişleri yeniden yapıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
233
102
36
11
6
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

denzelin serçe parmagini öğrendiğim iyi olduyha