Görüş Bildir
Haberler
Hepsi Birbirinden Özel: Burçlara Göre Aklı Baştan Alan Küçük Ama Etkili Seks Tüyoları

Hepsi Birbirinden Özel: Burçlara Göre Aklı Baştan Alan Küçük Ama Etkili Seks Tüyoları

Burçlara inanır mısınız? İster inanın ister inanmayın, her burcun karakteristik özellikleri sekste de devreye giriyor. Üstelik hepsini cezbeden farklı unsurlar var. 'Lazım olur, neymiş?' diyenlerdenseniz buyrun aşağıda sizler için küçük detaylar var:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Koç: Yorulmak kelimesi onlarda yok!

1. Koç: Yorulmak kelimesi onlarda yok!

Koç burcu erkeği, yatakta duygusallıktan bir miktar uzaktır ama partnerini asla hayal kırıklığına uğratmaz. Kıyafetler ve renkler onu yatakta memnun eden en önemli etkenlerden.

Koç burcu kadını da cinsellik konusunda romantizm düşmanıdır. Enerjisi o kadar çoktur ki, kendinizi ona bırakın ve ne yapmanız gerektiğini bırakın o söylesin.

2. Boğa: Sefa düşkünlüğü tam onlara göre!

2. Boğa: Sefa düşkünlüğü tam onlara göre!

Boğa erkeği tam bir klasikçidir. Tek gecelik ilişkileri sevmez, hızlı sevişmelerden hoşlanmaz. Ön sevişme yapmak ise onun için olmazsa olmazdır.

Boğa kadını için romantik bir ambiyans ve güzel bir müzik uyarıcı etkiye sahiptir. Ona bu şartları sağlarsanız yataktan mutlu kalkmamanız mümkün değil.

3. İkizler: Ne yapacağını bilmek imkansız!

3. İkizler: Ne yapacağını bilmek imkansız!

İkizler erkeği hayattaki hiper aktifliğini yatakta da devam ettirmeye bayılır. Sürekli aynı şeyleri yapmak ise ona göre değil. En sevdiği şey değişiklik ve sürpriz!

İkizler kadını için romantizmden daha sıkıcı bir şey olamaz. Uyarılması biraz uzun sürer çünkü önce onu ikna etmelisiniz. Yatakta konuşulmasına ise bayılır.

4. Yengeç: Seksten daha doğal bir şey yok!

4. Yengeç: Seksten daha doğal bir şey yok!

Yengeç erkeği, duygusallığın tavan noktalarında gezer. Eğer bir kadına aşıksa onun için bu mükemmel seks yapmak için yeterlidir. Duygusalsanız onu kazanırsınız.

Yengeç kadını kendini rahat hissettiği ortamda özgürdür. Mesela kendi yatağı... Onu etkilemek için önce sadık olmalısınız. Çünkü zaten ona göre seks yapmak, su içmek kadar doğal.

5. Aslan: Pohpohlanmadan harekete geçmez!

5. Aslan: Pohpohlanmadan harekete geçmez!

Aslan erkeği, yatakta kendisinin daha aktif olmasından hoşlanır. Bu onun için adeta bir güç gösterisidir. Her seksten sonra da oturup kendini taktir etmeye bayılır.

Aslan kadınını etkilemek için önce onu şımartmanız lazım. Tatmin olduğunuz şeyleri, onun ne kadar mükemmel olduğunu belirterek anlatırsanız geri dönüşü oldukça ateşli olacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başak: Mükemmel olmayacaksa hiç olmasın!

6. Başak: Mükemmel olmayacaksa hiç olmasın!

Başak erkeği, her şeyin mükemmel olmasına o kadar çok takar ki bir anda yatakta bir robotla birlikte olduğunuzu düşünebilirsiniz. Onu rahatlatmayı başarırsanız her iki taraf da mutlu olacaktır.

Başak kadını, temizlik ve titizlik konusunda oldukça takıntılıdır. Eğer bunlara dikkat etmediyseniz onun yanına yanaşmayın. Onun en önemli ayrıntısı, ateşli olduğunu çaktırmamak.

7. Terazi: Uyumlu olmak şart!

7. Terazi: Uyumlu olmak şart!

Terazi erkeği, her konuda uyum sağlayamadığı biriyle asla cinsellik yaşamaz. Bütün taşların tek tek yerinde olmasını ister. Bunun karşılığını da yatakta iltifatlar ederek verir.

Terazi kadını, estetik beklentiyi en yukarıda tutan burcun mensubu bir kadındır. Önce kafasındaki yakışıklılık/güzellik kriterlerini değerlendirir. Sonra da diğer kriterlere bakar. Eğer her şey tamamsa yatakta onun kadar yaratıcısı çıkmaz!

8. Akrep: Sınırlar onun için yok!

8. Akrep: Sınırlar onun için yok!

Akrep erkeğinin yataktaki en büyük sırrı, duygularını bir kenara koymasıdır. Aşık olduğu insanla yüksek performans yaşayamayan bu adam, bu yüzden aşık olmaktan korkar. Yataktaki en iddialı erkekler, bu burçtan çıkar.

Akrep kadını için seksin yeri ve zamanı olmaz. Onların doğal bir cinsel çekiciliği vardır. Her duyguyu çok yoğun yaşadıkları için sekste de oldukça uçlarda gezmeyi severler.

9. Yay: Yaşa ve uçup git burdan!

9. Yay: Yaşa ve uçup git burdan!

Yay erkeği, aklından fantezi ve seksi bir an olsun çıkarmaz. Özellikle yakalanma ya da görülme korkusu, onlar için tahrik edicidir. Buna rağmen düşündükleri çoğu yerde seks yapmazlar. Onu düşüncelerinizle bile heyecanlandırabilirsiniz.

Yay kadını, macera düşkünüdür. İstediğini alana kadar da yapmayacağı şey yoktur. İstediğini elde edince de hemen sıkılır, kafanızı çevirdiğinizde onu göremezsiniz. En güzeli üstüne düşüp bunaltmamaktır.

10. Oğlak: Önce güvenlik diyenlerden...

10. Oğlak: Önce güvenlik diyenlerden...

Oğlak erkeğinin birisiyle seks yapması için önce ona güvenmesi lazım. En başta karşısındakine aşık olmasa bile ilerleyen zamanlarda mutlaka bağlanır. Kafası hep karışık olduğu için işini asla şansa bırakmaz, korunmadan seks yapmaz.

Oğlak kadınını tavlamak oldukça zordur. Dışarıdan buz gibi görünseler de yatakta kendilerine güven veren kişilere hiç tahmin edilmeyen dakikalar yaşatır ve kendileri de yaşar. Sekste mesafe, tam bir oğlak kadını davranışıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kova: Özgürlüğüne dokunmayın da ne yaparsanız yapın!

11. Kova: Özgürlüğüne dokunmayın da ne yaparsanız yapın!

Kova erkeği, genellikle arkadaş olabileceği kadınlarla birlikte olmayı seçer. Bu yüzden ona göre zeki olan bir kadın, etkilenmesi için yeterlidir. Romantik olmayı sevmez, matematik problemi çözer gibi sevişir.

Kova kadını, normal hayatta olduğu gibi yatakta da kaşiftir. Çok tutkulu değildir ama kimsede olmayan bir yaratıcılığı vardır. Seks onun için özgürlüktür. Yakışıklı adamlar yerine zeki adamlar onun için daima daha erotiktir.

12. Balık: Tatmin etmek için ömrünü verir!

12. Balık: Tatmin etmek için ömrünü verir!

Balık erkeğinin çok çabuk aşık olması, çok sık sevgili değiştirmeyeceği anlamına gelmiyor. Ancak birlikte olduğunuz dakikalar boyu sizin tatmin olmanız için elinden geleni yapar. Çok heyecan verici değildir ama sonuca ulaşmak için feci ter döker.

Balık kadını için önce aşk gelir. Yatakta sevecen tavırlara bayılır. Eğer hak ettiğinize karar verdiyse, sizi mutlu etmek için elinden geleni yapar. Ona yaklaşmak istiyorsanız kaba davranışlardan sakının ve romantik bir ortam hazırlayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
487
182
130
87
43
41
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?