Görüş Bildir
Haberler
Hepimize En Havalı Tıp Terimlerini Öğretirken Bir Yandan da Doktor Olma İsteğimizi Arşa Çıkaran Unutulmaz Dizi Doktorları

Hepimize En Havalı Tıp Terimlerini Öğretirken Bir Yandan da Doktor Olma İsteğimizi Arşa Çıkaran Unutulmaz Dizi Doktorları

Begüm
10.11.2020 - 07:00

Gerçekten hepsinden bir şey öğrendik, bir dönem doktor olmak istedik! 😂

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aykırı bir doktor: Gregory House

Umursamaz, kapısından ayrılmış, bir pıhtıdan dolayı topal kalmış kendine has bir doktor... İnsanı televizyona kitleyip, evet ben de yapabilirim, doktorluk ne eğlenceli işmiş dedirten Gregory House bize alttan alttan umursamazlığı da aşılıyor. Ee nerden baksanız medikal dünyanın Sherlock Holmes'u! Şöyle doktor olup hastalıkları en ilginç yerlerinden çözsem demiyor musunuz?

2. Ateş Hekimoğlu

2. Ateş Hekimoğlu

Seveni kadar sevmeyeni de çok olan Ateş Hekimoğlu gerek ses tonu, gerek oyunculuğu gerekse canlandırdığı başarılı ama umursamaz doktor karakteri ile bizi bu mesleğe aşık etti. Bu tarz doktorların ne kadar az olduğunu bilsek de Hekimoğlu gerçekten başarılı bir Gregory House uyarlaması!

3. Doktor Ela

3. Doktor Ela

Doktor deyince ilk aklımıza gelen tabii ki Ela oluyor. Doktorlar dizisinin efsane karakteri Ela yıllar sonra çıkıp Mucize Doktor'a geldiğinde bile bizi ekrana kilitlemeyi başarmıştı. Hele Levent'in düğün günü Ela'yı bırakması hepimizin Ela ile duygusal bir bağ kurmasına sebep olmuştu. Çaylak bir doktordu Ela ama bir şeyleri yapmaya çalışıyordu intörnlere umut oldu diyebilir miyiz?

4. Doktor Levent

4. Doktor Levent

Beyin cerrahı olan Doktor Levent çoğu kişinin idolüydü. Ela ile olan aşklarını izleyip durduk yıllarca. Zaten Kutsi'nin de oyunculuk serüveninde izlenen ve beğenilen tek dizisi Doktorlar'dı. İzledikçe hepimiz böyle yakışıklı, başarılı, deli dolu aşk hayatı olan bir doktor olmak istemiş olabiliriz...

5. Doktor Zeynep ve aşkı

5. Doktor Zeynep ve aşkı

Doktorlar deyince aklımıza ilk gelen sahnenin bu olması gerçekten üzücü, listeden tıp fakültesi tercihini sildirir bu! Nasıl ağlamıştık...

Doktor Zeynep ve sakarlıkları ise bize umut olmuştu diyebilir miyiz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Robert Ledgard

6. Robert Ledgard

Kendi adaletini sağlayan bir estetik cerrahı olmak isteseydiniz kesinlikle Robert Ledgard olurdunuz. Yaptığı ameliyatlar ve düşündüğü psikopatlıklar ile bize doktor olmayı sevdirdi mi bilemeyiz ama sayesinde estetik cerrahi hakkında çok şey öğrendik. Gelmiş geçmiş en başarılı doktor diyebilir miyiz?

7. Estetikçi Arslan İbrahimoğlu

7. Estetikçi Arslan İbrahimoğlu

Psikopat bir cerrahtan sonra karşımızda yakışıklı, eli işte, gözü oynaşta bir cerrahımız daha var. Her estetik uzmanı gerçekten bu kadar yakışıklı oluyor mu diye düşündüren bu adam bizi bir dönem tıp okumaktan ziyade estetik yaptırmaya da itmiş olabilir. Doktorlar böyle çapkın oluyorsa bizim işimiz var sanırım...

8. John H. Watson

8. John H. Watson

Nam-ı değer Dr. Watson Sherlock Holmes ile gerçekten uyumlu ve mükemmel bir ikilidir. Onu izlerken hem doktor hem de dedektif olmak istersiniz, izledikçe de bir yerlerden bir şeyler çözmeye başlarsınız. Enfestir Dr. Watson enfes!

9. Ali Vefa

9. Ali Vefa

İçimizdeki mucizeyi yüzeye çıkaran cerrahi asistan Ali Vefa son dönemde bizi mutlu eden doktorlardan biri. Oyunculuğu ile kalbimizi fetheden Taner Ölmez bizi yine hastanede yaşanan olaylara kitlemeyi başardı.

10. Doug Ross

10. Doug Ross

Pediatriye ve hastane ortamına ilgimizi arttıran bir diğer doktor ise Doug Ross! Hem karizmatik, hem merhametli hem de çok iyi niyetli, üstüne üstlük bir de aşık! Hemşire Carol ile olan aşkı hepimizi hastane ortamında çalışmaya bir tık itmiş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Stephen Vincent Strange

11. Stephen Vincent Strange

Nam-ı diğer Doktor Strange ile doktorun ötesinde bir şey, mükemmel bir süper kahraman olmak istiyorsanız yalnız değilsiniz! Ee mesleği gereği kendisi de bir doktor olduğu için listede yer verelim dedik.

12. Jack Shephard

12. Jack Shephard

Issız bir adaya ne olarak düşmek isterdiniz? Biz hem yakışıklı hem lider ruhlu hem de başarılı bir doktor olarak ada hayatına alışmayı isterdim.

13. John W. Thackery

13. John W. Thackery

Antibiyotiğin olmadığı bir dönemde başarılı bir doktor olmak, işte gerçek başarı bu! Doktor William Stewart Halsted'ın hayatından ilham alınarak yaratılan bu karakter bize diziyi izlemiyormuşuz da tam olarak orada yaşıyormuşuz gibi hissettirdi. İnsanı gaza da getiriyor, yalan yok!

14. Aşk dolu bir doktor: Ali Asaf

14. Aşk dolu bir doktor: Ali Asaf

İzlerken her vakayı Ali Asaf ve Eylül ile çözmeyi çok seviyorduk. Neden olmuş, ne yapılabilir derken bazı hastalıkları çözdük bile! Ee bir de deliler gibi aşık olan Ali Asaf kalbimizde çok iyi bir yer edindi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
15
12
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?