Görüş Bildir
Haberler
Hem Görünüşleri Hem de Özellikleriyle Görende 'Tövbeler Olsun" Hissi Uyandıran 13 Hayvan

etiket Hem Görünüşleri Hem de Özellikleriyle Görende 'Tövbeler Olsun" Hissi Uyandıran 13 Hayvan

Şeboş
12.06.2016 - 00:40

1. Marabou Stork

1. Marabou Stork

Yürüyen bir kuş olan Marabou Stork bebeklerin nereden geldiğini çocuklara anlatmak için bir yol olarak kullanılan bildiğimiz leylek değil. Çoğu kez “ölü kaldırıcı” kuş denir. Bu büyük kuşlar Güney Afrika'da bulunan, ıslak ve kuru habitatlarda, insanların yaşadığı yere çok yakın bölgelerde yaşarlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Lobster Moth Caterpillar

2. Lobster Moth Caterpillar

Istakoz Güve Tırtılı ne kadar açıklayıcı bilemiyorum, ama sanırım tabakta sunulan ıstakoz değil bu, sadece isim benzerliği ;) İngiltere'nin güneyinde daha sık görülüyorlar.

3. Asian Sheepshead Wrasse

3. Asian Sheepshead Wrasse

Asyalı Sheepshead diye adlandırılan, dişleri koyun dişine benzeyen bir çeşit okyanus hayvanı. Bu tuhaf görünümlü hayvanlarla ha deyince karşılaşmıyoruz, karşılaşmayalım da zaten... Kore Yarımadası, Çin, Japonya, Ogasawara Adaları'nda yaşarlar.

4. Satanic Leaf-Tailed Gecko

4. Satanic Leaf-Tailed Gecko

Yaprak kuyruklu bu şeytani kertenkele yaşamını ağaçlar ve çalılar ile uyum içinde geçirir. Bu kamuflajla gece gündüz yiyecek avındadır. Bu küçük adam sadece Madagaskar adasında bulunabilir.

5. Tube Nosed Fruit Bat

5. Tube Nosed Fruit Bat

Bu ilginç yarasa, sinsi ve şeytani bir hayvan gibi görünüyor. Subtropikal veya tropikal kuru ormanlar içinde yaşar. Filipinler, Avustralya, Endonezya, Papua Yeni Gine ve Solomon Adalarında da bulunabilir. Ormanların katledilmesinden kaynaklı, tüp burunlu meyve yarasası, yok olma ile karşı karşıya.

6. Cthulhu Larva

6. Cthulhu Larva

Ele avuca sığan, bu uzaylı gibi görünen bebekler, oldukça zararsızlardır. Okyanusun 4000 m tabanında çamur, yosun diğer enkazların aralarında yaşarlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Naked Mole Rat

7. Naked Mole Rat

Çıplak köstebek faresi gibi bir şey. Hayatının çoğunu yer altında geçiriyor. Derilerinin acıyı hissetmeyişi ve kansere en dayanıklı yaratık olmasıyla bilinen bu hayvanlar, Doğu Afrika'da yaşıyorlar.

8. Trogloraptor Spider

8. Trogloraptor Spider

Uzun bacakları ve farklı bir kahverengi-sarı rengi ile büyük bir örümcek. 2010 yılında bulunan yeni bir örümcek türü. Oregon ve Kuzeybatı Kaliforniya'da yaşar. Bu eklem bacaklar; agresif ve çok utangaç görünür, zehirlidir. Ama zehrinin zararı henüz bilinmemektedir.

9. Wolf Fish

9. Wolf Fish

Okyanusun dibinden başka ilginç bir yaratık daha. Atlantik ve Kuzey Pasifik okyanuslarının soğuk sularında yüzerken, kanlarına anti-friz karıştırıp donmalarını engelleyen muhteşem yaratıklar, hiç çaba harcamadan, avlarını önlerinden geçerken kapabilirler.

10. Stone Fish

10. Stone Fish

Siz hiç kaya gibi bakan balık gördünüz mü? Eğer onlara basarsan ölürsün. Sadece bu da değil, bu balıklar su dışında 24 saat boyunca hayatta olabiliyor ve karada bile sizi sokabiliyor.

11. Star Nosed Mole

11. Star Nosed Mole

Doğu Kanada ve Kuzeydoğu Amerika Birleşik Devletleri'nin nemli ve alçak bölgelerinde yaşarlar. İki tane, pembe etli dokunma organları vardır, sanırım bunlara el diyebiliriz. İyi bir yüzücü ve diğer köstebekler gibi toprak altında şahane bir hayatı vardır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Honey Pot Ant

12. Honey Pot Ant

Hayatında üç kere şişip bu hale gelen bu karıncalar,  özel işçi karıncalarıdır. Karınları diğer işçi karıncalar tarafından doldurulur. Bal karıncaları koloninin depoları gibidir.  Çoğunlukla ABD'nin Güneybatısı'nda sıcak ve kuru bölgelerinde yaşarlar.

13. Frilled Shark

13. Frilled Shark

Siz hala en tehlikeli köpekbalığı beyaz köpekbalıkları diye biliyorsanız, bu yukarıdaki hakkında hiç bilginiz yok demektir. Atlantik ve Pasifik Okyanusları'nda hükümdarlık sürerler. Son derece esnek çeneleri avını bütün olarak yutmak için etkilidir. Balık ve diğer köpekbalıklarıyla beslenir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
985
227
111
95
78
51
50
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

#7 kim possible'da ron'un evcil hayvanı rufus idi ayrıca, çizgi diziyi izleyip özeniyordum ta ki google'da arayana kadar

Pasif Kullanıcı

Rufus'un bununla alakası olamaz ya Rufus tatlıydı bu muymuş yani ;( Şaka elbette her hayvan tatlıdır.

Pasif Kullanıcı

Bence güzeller onları da Allah yarattı neden tövbeler olsun diyeyim anca müthişler diyorum :/

Pasif Kullanıcı

Katılıyorum

Happy Humanist

7 Kim Possible'daki Ron'un evcil hayvanı Rufus değil mi ya :D biraz ürkütücü görünse de hâla çok sevimli bence