Görüş Bildir
Haberler
Hem Barcelona'da Hem Galatasaray'da Forma Giymiş Futbolcular

Hem Barcelona'da Hem Galatasaray'da Forma Giymiş Futbolcular

Soner Çağlayan
09.03.2022 - 15:34 Son Güncelleme: 17.03.2022 - 12:32

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Barcelona ile mücadele edecek. Bugüne kadar dünya devi Barcelona forması giyen birçok futbolcu ülkemizde de oynadı. Peki, hem Galatasaray'dan hem de Barcelona'da forma giyen futbolcular kim? Ayrıntılar içeriğimizde 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gheorghe Hagi

1. Gheorghe Hagi

Galatasaray tarihine geçen Gheorghe Hagi nam-ı diğer Karpatların Maradonası, Barcelona'da 1994-95 ve 1995-96 sezonlarında oynadı. Burada 2 kez İspanya Süper kupası zaferi yaşadı. Galatasaray'da yaşadığı başarıları ise hepimiz çok iyi biliyoruz.

2. Gheorghe Popescu

2. Gheorghe Popescu

Galatasaray'ın Rumen efsanelerinden biri olan Popescu, UEFA Kupası'nı kazanan kadronun en önemi futbolcularındandı. Barcelona ile bir UEFA Kupa Galipleri Kupası zaferi iki de İspanya Süper Kupası zaferi yaşadı.

3. Arda Turan

3. Arda Turan

Galatasaray altyapısının ürünü olan Arda Turan, gösterdiği iyi performans sonrası önce Atletico Madrid sonra da Barcelona'nın yolunu tutmuştu. Barcelona'ya 41 milyon Euro bedelle transfer olduğunu da hatırlatalım. Burada çıktığı 55 maçta 15 gol attı.

4. Giovani dos Santos

4. Giovani dos Santos

Çok büyük bir potansiyeli olan ve çok şey beklenen Giovani dos Santos, kendisinden bekleneni hiçbir zaman veremedi. Meksika'dan altyapısında geldiği Barcelona'da forma giydi. Sonrasında ise 2009-2010 sezonunda Galatasaray'da yarım sezon kiralık forma giydi.

5. Frank De Boer

5. Frank De Boer

Efsanesi olduğu Ajax'ta 15 yıl geçirdikten sonra Barcelona'nın yolunu tutan Frank De Boer, burada 4 sezona bir şampiyonluk sığdırdı. Sonrasında ise Galatasaray'a transfer oldu ve sadece yarım sezon Cimbom'un formasını giydi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Iñaki Peña

6. Iñaki Peña

Ve hem Barcelona hem Galatasaray forması giyen futbolcuların son temsilcisi ise Iñaki Peña. Bu sezon devre arasında Galatasaray'a kiralık gelen kaleci 13 yaşından beri Barcelona forması giydi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir; 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
3
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Semih Kemal Manav

Ulan bari bu kadar belli etmeyin çalıntı içerik yaptığınızı. Sabah Barça nın videosunu paylaştınız. Oradan bir içerik bu.

Güven Sabancılar

hahahah hakkaten ya bekle bari biraz zaman geçsin :))

Selin

bugun maca davetli olanlar var aralarinda 😎 hadiiiiiii saat gel artik yahuu 🦁🦁