Görüş Bildir
Haberler
Hekimoğlu 37. Bölüm Fragmanı

Hekimoğlu 37. Bölüm Fragmanı

Sunay Korkmaz
10.02.2021 - 11:05

Hekimoğlu yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda. Ateş hakim karşısına çıkıyor. Bu sırada ekibi tedavi ettikleri bir  itfaiyecinin durumuyla ilgili olarak Ateş'i aramak zorunda kalıyor. Mahkemede Ateş'in telefonla konuşması herkesi gererken en büyük şok ardından mahkemeyi terk etmesiyle yaşanıyor. İşte Hekimoğlu 37. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Hekimoğlu Son Bölüm Özeti

Hekimoğlu Son Bölüm Özeti

Komiser Mahir, Orhan’ın ifadesi karşılığında, Hekimoğlu’na kabul etmesi zor bir anlaşma teklif eder. İpek, anlaşmayı kabul etmesi için Hekimoğlu üzerinde baskı kurmaya başlar. Hem değer verdiği bir vakasını ondan alır, hem de ilaçlarını keser.  İpek, Hekimoğlu'nun yokluğunda, genç hastasının tedavisini üstlenir. Kızın yaşadığı nedeni belirsiz sıkıntıların doğuştan gelen cüceliği ile bağlantılı olup olmadığı araştırılır.

Orhan, İpek ve ekibin tüm çabalarına rağmen kızın durumu daha da kötüleşirken, Hekimoğlu ise bu sırada ilaçlarını başka yollardan bulmaya çalışmaktadır.  Hekimoğlu olmadan genç kız iyileşebilecek mi? Orhan, Hekimoğlu’nu mu yoksa kendisini mi korumak için Mahir’le anlaştı?  Hekimoğlu, anlaşmayı kabul edecek mi, yoksa hapse mi girecek?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Elif Akbaş

Canım dizim :)