Görüş Bildir
Haberler
Heath Ledger Yaşıyor Mu? Ölümünün Ardından Ortaya Atılan 9 Teori

Heath Ledger Yaşıyor Mu? Ölümünün Ardından Ortaya Atılan 9 Teori

29.06.2015 - 17:50 Son Güncelleme: 03.07.2015 - 18:10

Kara Şövalye'nin ardından dünyada bomba etkisi yaratan bir olaydı Heath Ledger'ın ölümü. Biz teorilerin bazılarına inanılır dedik bakalım o kadar hakkı varmıymış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ceset torbası teorisi

1. Ceset torbası teorisi

Sizce de bir kişinin bacakları bu kadar ince olmamalı değil mi ? Geri kalan vücut kısımları her ne kadar gerçekçi olsa da ayak tarafında kesinlik kazanmış bir şey var. Torbanın içi doldurulmuş ve bacak kısmı unutulmuş olabilir.

2. Ölüm saati teorisi

2. Ölüm saati teorisi

Bütün haber kanalları ve gazeteler o gecenin sabahı, Ledger'ın ölüm saatini 3:36 olarak yazdı. Ancak sonra apartmanın güvenlik görevlisi, ' Saat 3:45 sularıydı, sorun yoktu Ledger, biriyle telefon görüşmesi yapıyordu sanırım televizyon da açıktı.' şeklinde bir açıklama yaptı. Fakat evin hizmetçisi Ledger'ın nefes almadığını fark ettiğinde saat 2:45 miş.

3. Mary Kate Olsen davası

3. Mary Kate Olsen davası
3. Mary Kate Olsen davası

Heath ile çok yakın arkadaşı olduğunu bildiğimiz Mary Kate Olsen, Ledger öldü haberi ona geldiğinde evindeymiş. Söylenene göre tepki vermemiş hatta ertesi gün bir kutlamaya katılmış, partide şarkılar söyleyip eğlenmiş. Hatta ölümünden 3 hafta öncesine kadar çıktıkları hakkında -bizim pek de inanmadığımız- haberler çıkmıştı. Biliyoruz ki o zaman Ledger, Michelle Williams ile evliydi ve çocukları Matilda 2 yaşındaydı. Eşi çıkan bu haberlerden sonra açıklama yaparak bunu yalanlamış ve sadece iyi arkadaş olduklarını söylemişti. Cenazede ise Michelle ve Mary-Kate yanyana gelmiş, konuşmuşlardı.

4. Kaykay teorisi

4. Kaykay teorisi

Ölüm haberinin ardından geçen onca sene içerisinde 'Joker Kaykayı İle Kaliforniya'da', 'Ledger Yaşıyor Kaykayıyla Görüntülendi' gibisinden bir çok haber çıktı. Hatta gördüğünüz fotoğraf da ölümünden 1 yıl sonra çekilmiş. Kişinin Heath olup olmadığı kesin değil ancak yüz makyajının maske olmaması ve bu kadar oturması şüpheleri arttırmıyor değil. Photoshop olma düşüncesi hepimizi yanıltırken fotoğrafı çeken arkadaş ve şahitleri bunun gerçek olduğunu ve yakından Heath Ledger'a çok benzediği iddiasında bulundular.

5. Ya Christopher sakladıysa

Bir çok fanın inandığı bir teori bu da. Onlara göre Nolan, o zaman filmin tutmayacağı gibi şeyler düşünerek gişe arttırmak için böyle bir plan hazırlar. Ledger ölmüş gösterilir. Tesadüf olarak da filmin son sahnesi öldüğü için çekilemedi denir. Sanki Paul Walker'a mı benzedi ne ?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Normal bir hayat yaşamak istiyor teorisi

Zaten öncelerden de sıkıntılar yaşadığını biliyoruz. Belki aldığı tepkiler belki de şöhret fazla gelmiştir. Karısı ile arasının kötü olduğunu bu yüzden Ledger'ın hayatından bunalmış olma ihtimali. Böylece kendini öldü gösterip saklanmış ve normal bir hayata başlamıştır diyor başka bir fan teorisi.

7. Insomnia hastalığının uydurma olma teorisi

Her şey tamam 'I'm Not There' filminin çekimi bitmiş ancak The Dark Knight filminin sonunda birden Insomnia hastalığı patlak veriyor. Daha önceden sıkıntısı bu yönde olmayan adam birden bire ağır ilaçlar almaya başlıyor. Geceleri en fazla 2 saat uyuyor. Ölüm sebebi de bu ilaçların aşırı doz alınmasından kaynaklanıyor.

8. Ölümünün İlluminati'ye bağlanma teorisi

8. Ölümünün İlluminati'ye bağlanma teorisi

Filmlerinden birinde sübliminal mesajlar verdiği doğrudur. Bazı fan arkadaşlarımızda buradan yola çıkarak Michael Jackson gibi ölümünü illuminatiye bağlamışlardır. İnanılırlığı ne kadar bilinmez ama saklandığı, kızını ve karısını çok az gördüğü söylenmektedir.

9. Google Trends sorunu

9. Google Trends sorunu

Ölümünün üstünden 2 yıl geçtikten sonra bir hayranı ölmediğine dair kanıt niteliğinde bir fotoğraf yayınladı. Fotoğrafta Heath Ledger'ın Google Trends de aratıldığı görülüyor. Trends'in sonuçlarına göre son görülme tarihi 10.02.2010 oluyor. Bunun üzerine sosyal medyada olay çok konuşulmuştu. Doğruluğu her ne kadar kanıtlanmamış olsa da Google'a güvenmeli miyiz ?

Peki ya bir şekilde yaşıyorsa

O zaman mutluluktan havalara uçacağız demektir. Yıllardır bu kadar hayranının beklediği şey sonunda gerçekleşsin hepimiz isteriz. Çok değerli bir oyuncu olarak yine büyük projelerde rol alır. İnşallah -yaşıyorsa- gelişi tez olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bonus: Kara Şövalye - Parti Sahnesi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
175
132
41
28
25
12
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tredrinnor

4 shop abi. Çok belli olduğu.

_bill_cipher666

bence kabullenmemiz lazım. çünkü saçma sapan teorilerin arkasına sığınmak mantıklı gelmiyor bana. bu teorilerin hepsi saçma okuduğumda baya güldüm gece gece ... Devamını Gör