Görüş Bildir
Haberler
HDP Milletvekilleri Kaya ve Gergerlioğlu Hakkında 'Gara' Soruşturması

HDP Milletvekilleri Kaya ve Gergerlioğlu Hakkında 'Gara' Soruşturması

Ulaş
14.02.2021 - 18:12

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medyada yapılan bazı Gara paylaşımları hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı. Soruşturma başlatılanlar arasında iki HDP'li Milletvekili de var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 13 Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının PKK tarafından öldürüldüğü açıklanan Gara olayı ile ilgili sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlar üzerine soruşturma başlattı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Terör örgütü PKK/KCK tarafından 13 vatandaşımızın şehit edilmesi nedeniyle bir kısım sosyal medya platformlarında ‘esir kampını TR bombaladı’ vb. şeklindeki paylaşımlar ile terör örgütünce daha önce kaçırılan vatandaşlarımızın görüntülerinin yayınlandığının tespiti üzerine, görüntü yayınlayanlar ile paylaşımları yapanlar hakkında soruşturma başlatılmıştır.”

HDP'li vekillere soruşturma...

HDP'li vekillere soruşturma...

Anadolu Ajansı, HDP Milletvekilleri Hüda Kaya ve Ömer Faruk Gergerlioğlu hakkında, Gara olayı hakkındaki sosyal medya paylaşımları nedeniyle soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
114
45
34
15
9
5
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

HDP kapatılsın artık bu millet bunları beslemek zorunda değil. meclis gibi bir yerde bunların barınamaması lazım

Fletcher

Hdp yi savunmuyorum ama açın Bi kadının tweetlerine bakın arkadaşlar. Başsağlığı dilemiş . Ve devletin bu konuda hassasiyet göstermediğini belirtmiş. Kara ca... Devamını Gör

Yılmaz Esen

bunları seçen istanbul ve kocaelindeki mahallelere de harekat yapılsın. temizleyin o mahalleleri. hukumette bu killi eşşek sürüsüne "soruşturma" açıp şov yap... Devamını Gör