Görüş Bildir
Haberler
Şehirlerin Karakterleri ve Bu Karakterleri Çağrıştıran Yüzler

Şehirlerin Karakterleri ve Bu Karakterleri Çağrıştıran Yüzler

touchablityon
09.07.2014 - 01:52 Son Güncelleme: 09.07.2014 - 15:50

1. Ankara erkek olsaydı

1. Ankara erkek olsaydı

Zeki Demirkubuz

Ankara sakalsız olmazdı. Düşüneceği çok şeyi, yapacağı çok işi olduğundan, bir elinde hep sigarası yanarken, diğer eli sakalıyla oynardı. Onun ölçülü samimiyetine ve ciddiyetine en çok boğazlı kazaklar ; duyarlı isyankarlığıyla attığı kendinden emin adımlarına postallar yakışırdı. Gri onun solgunluğu değil, içindeki onlarca rengin orta yolu olurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Ankara kadın olsaydı

2. Ankara kadın olsaydı

Lale Mansur

Kadın Ankara sade ve zarif olurdu. Nadir kahkaha atar, genellikle yüzünde içten bir tebessüm olurdu. Suskunluğunda tevazu ; duruşunda, yaşanmışlıkla dolu bir bilgelik olurdu. Doğallığıyla kış güneşi gibi içinizi ısıtır, renkleriyle en çok sonbahara yakışırdı.

3. İstanbul erkek olsaydı

3. İstanbul erkek olsaydı

Engin Hepileri

İstanbul bin bir farklı yüze bürünür, her ortama uyardı. Ceketinin içine giydiği t-shirt ile Bebek'te viski içerken de görsek ; dar kotu, fuları, bol hırkası ve kemik çerçeveli gözlükleriyle Cihangir'de şarabını yudumlarken de görsek ; formasıyla Beşiktaş Kazan'da, deri ceketi ve dağınık saçlarıyla Kadıköy'de birasını tokuştururken de görsek ; bol ve renkli bir pantolon üzerinde rengi solmuş bir t-shirt ve ya bol cepli bir kısa pantolon üzerine kapişonlu bir sweatshirt ile İstiklal'de salınırken de görsek ; boğazlı bir kazak ile Beyazıt'ta sahaf gezerken de görsek ; ters takılmış şapkası, kocaman kulaklıkları, tek omzunda asılı şişkin sırt çantasıyla 559C'de de görsek ; iş çıkışı kumaş pantolon içinde gömleğiyle metrobüste darlanırken de görsek ; eğreti durmayacak bir yüzü olurdu, bin bir farklı hayat içinde sırıtmadan dururdu.

4. İstanbul kadın olsaydı

4. İstanbul kadın olsaydı

Gonca Vuslateri

Herkesle, her yerde, her koşulda, her ortamda olabilecek, ama kimsenin olmayacak bir kadın olurdu.

5. İzmir erkek olsaydı

5. İzmir erkek olsaydı

Çağatay Ulusoy

Basketbol takımının kaptanı havalı çocuk olurdu. Çapkın, rahat, cool, eğlenceli, sosyal, özgüveni tavanda, eh birazcık ukala, genç kızların sevgilisi olurdu.

6. İzmir kadın olsaydı

6. İzmir kadın olsaydı

Müge Boz

Taş gibi, bakımlı, kendinden emin, sevecen, samimi, rahat, eğlenceli olurdu. Anında farkedilirdi ve bunun kendisi de farkında olurdu. Bu konuda pek de tevazu göstermez, her daim cool, eh ama o da yine az biraz burnu havada olurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Eskişehir erkek olsaydı

7. Eskişehir erkek olsaydı

Okan Yalabık

İlk bakışta çok çarpıcı bir etki yaratmasa da hemen farkedilen, ama asıl keşfedilecekleri sonraya saklayan, güleryüzlü, kültürlü, kendi halinde ama özgüveni de yerinde ; sakinliğini de, hareketliliğini de kendine özgü yaşayan, yakından tanımaya başladıkça alışacağınız, eksik yanları olsa da görmezden gelinebilecek, insana huzur veren samimi biri olurdu.

8. Eskişehir kadın olsaydı

8. Eskişehir kadın olsaydı

Özge Özberk

Kendine has, içten, güleryüzlü, sevecen, kültürlü, planlı, yeri gelince sakin, yeri gelince çok eğlenceli olabilen, kendinden emin, ölçülü ve duyarlı olurdu.

9. Antalya erkek olsaydı

9. Antalya erkek olsaydı

Sercan Badur

Neşeli, pozitif, belli etmese de hassas, biraz çapkın, rahat, kendinden emin, eğlenceli, yardımsever biri olurdu.

10. Antalya kadın olsaydı

10. Antalya kadın olsaydı

Yasemin Ergene

Güzelliğinin farkında, bu yüzden birazcık şımarık :), rahat, eğlenceli, narin ama çok yansıtmayan, neşeli, hayalperest, nazik, umutlu olurdu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
1
0
0