Görüş Bildir
Haberler
Hayranları Tarafından Ünlülere Gönderilen, Görür Görmez Tüylerinizi Ürpertecek 10 Tuhaf Hediye

Hayranları Tarafından Ünlülere Gönderilen, Görür Görmez Tüylerinizi Ürpertecek 10 Tuhaf Hediye

Elif P.
26.05.2019 - 12:28

Ünlülere gelen 'Yok artık!' dedirtecek bu hediyelere çok şaşıracaksınız. Şimdi ListVerse'den sizler için derlediğimiz içeriğe bakalım.

Kaynak: http://listverse.com/2019/05/13/10-cr...
İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Ölü Tavşan

10. Ölü Tavşan

Ünlü olmak, beraberinde şöhret, servet ve tabii ki fanlarınızı da getiriyor. Avril Lavigne'nin devam eden başarısı, onu hayranlarından gelen hediyeler karşısında artık şaşırmamaya itmesine rağmen bu kadar garip bir hediye beklemediğini bir röportajında belirtmişti. 

Bugüne kadar bazı şarkıcılara ve aktörlere sutyen, iç çamaşırı ve şort gibi tuhaf hediyeler yollanmıştı. Ama Avril için aynısı söz konusu değildi.

Bunların yerine, Avril'a ölü bir tavşan hediye edilmişti. Üzerinde hiçbir not bulunmadığından Avril, hayranının amacını anlayamamıştı. Genellikle tavşanların şans getirdiğine inanılır ve Avril'ın bu hayranı da ona fazlasıyla şans dilemiş oldu.

9. Ölü Köpek Balığı Yavrusu

9. Ölü Köpek Balığı Yavrusu

Kevin, Joe ve Nick'ten oluşan Jonas Brothers grubunun hızlı yükselişlerinin nedeni müziğe olan yeteneklerinden ve Disney ile olan anlaşmalarından kaynaklanmaktadır. Hayran kitlesi genç kızlardan yetişkin erkek ve kadınlara kadar uzanan Jonas Brothers'ın fanları bazen sınırı aşabiliyordu.

Bu yüzden, Jonas Brothers bazen otel odalarına gizlice giren ve onlara dehşet verici hediyeler yollayan hayranlarıyla uğraşmak zorunda kalıyorlardı. Hatta bu hediyelerden bir tanesi ölü bir köpek balığı yavrusuydu.

Onlar turdayken getirilen bu hediyede tüpün içinde muhafaza edilmiş ölü bir köpek balığı yavrusunun dışında bir açıklama bulunmuyordu. Dolayısıyla bu hediyenin anlamını ve ne yapılması gerektiğini bilmiyorlardı.

Sadece 'İşte, size ölü bir köpek balığı!' yazan basit bir notla gelen bu hediyeye sorulacak soru 'neden' değil, bu hayranın bunu 'nasıl' elde ettiğiydi.

8. Sperm

8. Sperm

Aktris Tricia Helfer'ın karşılaştığı bu hediyede anlaşılan bir hayranı onunla birlikte bir aile kurmak istediğini söylemek istemiş. Helfer'a göre, bir hayranı onun gözüne girebilmek için en dikkat çekici hediyeyi yollamış.

Zarftın içindeki her şeye bakana kadar Helfer bunların ne anlama geldiğini anlayamamış. Zarfın içinden ise beyaz bir sıvıyla dolu bir şırınga ve bir kadın, erkek ve çocuğu içeren bir resim çıkmış.

Tricia Helfer'ın dışında, 2019 yılının başlarında şarkıcı Iggy Azalea'ya da küçük bir şişe sperm gönderilmiş, ancak bu olayda Azalea görmeden asistanı tarafından ortadan kaldırılmış.

7. Göğüs İmplantı

7. Göğüs İmplantı

The Walking Dead oyuncusu Norman Reedus dizide zombilerle savaşırken çok kez sahte insan vücudu parçalarıyla karşılaşsa da, gerçek hayatında ona gelen hediyeler ve postalar sayesinde bunlara rastlamıştır.

Röportajlarının birinde Reedus dizi fragmanlarının birinde telefon tutucu olarak kullanılan bir göğüs implantı göstermiştir. Bunun üzerine, Reedus'ın moralinin bozuk olduğunu düşünen bir hayranı ona hediye olarak göğüs implantı yollamıştır. Reedus ise bundan kurtulmak yerine, onu komik bulduğu için temizleyip gösterime sunmuştur.

Reedus ilerleyen zamanlarda göğüs implantı almaya karşı olmadığı hakkında şaka yapmış ve mücevher kutuları içinde göğüs implantları almaya devam etmiştir. Hatta sincap eti hediye eden bile olmuş.

6. İnsan Saçıyla Yapılan Kek

6. İnsan Saçıyla Yapılan Kek

Ed Sheeran'ın pasta yemeye olan ilgisi bütün hayranları tarafından bilinen bir gerçektir. Oyuncak bebeklerden kolyelere ve fırınlanmış tatlılara kadar hediye alan Sheeran yine bir hayranından lezzetli bir sürpriz gibi görünen bir pasta alır, ancak pasta hiç de göründüğü gibi çıkmaz.

Pastanın bir parça tadına bakan Sheeran içinde hiç beklenmedik bir şekilde bir parça kadın saçı bulur. Bu hediyenin bir açıklaması olmamasına rağmen Sheearan hayranının 'onun içinde' olmasının bir yolunu bulmak için böyle bir şey yaptığına inanmaktadır.

Pastalara olan sevgisine rağmen artık Sheeran başka bir saç vakası yaşamamak adına hayranlarından pasta kabul ederken daha az hevesli bir hale gelmiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Diş

5. Diş

Müzik camiasında eksantrikliği ve göze çarpmasıyla bilinen Kesha birazcık tuhaf olarak düşünülecek şeyler yapmıştır. Buna Prens'in evine sırf müziğini dinletmek için gizlice girmek de dahil.

Bu yüzden, Kesha'nın fanlarından son derece ilginç bir şey istemesi tam onun karakterini yansıtan bir harekettir. Mesela, Kesha rehabilitasyon merkezinde yemek bozukluğu için tedavi görürken, fanlarından ona gerçek dişlerini göndermelerini istemiştir. 

Bu isteği sonucu hayranlarından yaklaşık 1000 tane diş alan Kesha bu dişlerden kendine sutyen, kolye, küpe ve başlık yapmıştır. Hatta Warrior albümünün kapağında taktığı başlık hayranlarının dişlerinden yapılan başlıktır.

4. Regl Kanıyla Yazılan Bir Mektup

4. Regl Kanıyla Yazılan Bir Mektup

Kendini sanatçılara adamış hayranlardan gelen mektuplar oldukça yaygındır. Ancak Güney Kore'de 2PM grubunun üyesi Taecyeon'a bir mektup fiziksel yollarla yazıldığı için beklenenden daha farklı bir etki yaratmıştır.

Bir hayran, mürekkep kullanmak yerine mesajını yazmak için menstrüel kanını kullanmıştır. Bu hayran kanını Taecyeon'a adadığını, Taecyeon'un ise onsuz yaşayamayacağını söylemiştir. Hayran mektubun içine ayrıca cinsel organının çevresinde çıkan tüylerden koymuştur.

Fanların birçoğu bunun yalan olduğuna inanmıştır. Ancak mektubu yazan gerçek kişi ortaya çıkınca, bu kızın aslında bir hayran olmadığı sadece dikkat çekmek için böyle bir şey yaptığı anlaşılmıştır.

3. İnsan Derisi

3. İnsan Derisi

Bu biraz korku filminin bir parçasıymış gibi gelse de High School Musical filmlerinin baş rolünde oynayan Zac Efron bir hayranı yüzünden bu türde bir talihsizlik yaşamıştır. Takıntılı bir hayran, kendi derisini Efron'a göndererek biraz ileri gitmiştir. Zarfı açan aktör karşılaştığı bir parça derinin acayip görünümüyle karşı karşıya kalmıştır.

Bu durum karşısında büyük şaşkınlığa uğrayan Efron, hemen deri parçasından kurtulmuştur. Bugünlerde ise Efron bu hikayeyi anlatırken çok gülmektedir. Bunun nedeni ise insan, bir parça deri ile karşılaştığı zaman başka nasıl bir tepki verir ki?

2. İnsan Kulağı

2. İnsan Kulağı

Suicide Squad'ın Joker'i olarak bilinen Jared Leto, eksantrik bir kişiliğe sahiptir ve hayranlarının da benzer tuhaf eğilimleri olduğunu gönderdikleri hediyeler sayesinde anlamıştır.

Hayranlarından biri Leto'ya kendi kulağını kesip yollamaya karar vermiş ve içine 'Dinliyor musun?' yazan bir not bırakmıştır. Gönderilen kulak için başka hiçbir açıklama yoktur ve gönderenin kimliği hakkında da bir iz bulunamamıştır. Olayın garip olmasına rağmen, Leto bu dehşet verici hediyenin fotoğrafını çekip tweetlemiş ve onu bir kolye yapıp boynuna takmıştır.

Kulağı kullanışlı hale getirse bile Leto, hayranlarından vücut parçalarını göndermemelerini istemiştir.

1. Bebek

1. Bebek

Devasa saçlarıyla ve tavırlarıyla bilinen Dolly Parton, country müziğinde ve hayranlarında kalıcı bir etki yaratmıştır. Popülerliği yüzünden hayranlarından gelen paylaşımlara sahip olan Parton daha önce hiçbir ünlünün almadığı bir hediye almıştır.

1970'lerin başında 'Jolene' adlı şarkısıyla Parton birkaç kadının çocuklarına bu ismi verme ihtimalini düşünmüştür. Ama kapısında bir bebek bulmayı hiç düşünmemiştir.

Ön kapısında bir kutunun içinde yatan bir bebeğin yanındaki notta bebeğin isminin Jolene olduğu ve Parton'un onu büyütmesini istediği bir yazıyormuş. Telaşlanıp Sağlık ve Sosyal Hizmetler Bakanlığını arayan Parton, yetkililer gelene kadar bebeğe bakmıştır.

Bebek yetkililer tarafından alındıktan sonra annesine ve bebeğe ne olduğu bilinmemektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
174
53
32
10
8
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sara Grey

Ciddi misiniz? Yuh artık :D

Chen Chce

Kore grubu olan Exo'ya hintli hayranlar gökyüzünden yıldız hediye etmişti