Görüş Bildir
Haberler
Hayatınızın Kadınının En Belirgin 12 Özelliği

Hayatınızın Kadınının En Belirgin 12 Özelliği

Cosmic Latte
15.09.2014 - 14:18 Son Güncelleme: 15.09.2014 - 14:54

Ara sırada olsa, 'hayatının aşkıyla' tanışacak kadar şanslı insanlar var aramızda. Ama hiç bir zaman bekleyince gelmez o aşk, hep en beklenmedik en olmadık zamanlarda gelir. Ama yine de gelir, ve hayatınızı sonsuza kadar değiştirir. İki insanın arasındaki dinamikler değişse de, partnerlik kavramında genelde aranan şeyler ve hislerin ifade ediliş noktaları aynıdır. Doğa tarafından dizayn edildiğimiz için bir 'bütün' olmak isteriz. Yarımızı bulmak, bu yolculuğu onunla sürdürmek isteriz. Eğer listeye uygun kadınınızı bulduysanız, durmayın beyler. Asla gitmesine izin vermeyin.

Kaynak

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sizden daha zekidir.

Her erkek hatta her insan, hayatını tek parça halinde tamamlayabilmek ve sürdürebilmek için arkasında duracak güçlü bir kadına ihtiyaç duyar. Kadın eli dokunmuş bir erkeğin yaşamı sadece bir ego yolculuğu değil, bir amaç uğruna ilerleyen, ve her şeyi batırmamaya özen gösteren bir kişinin yolculuğudur.

2. Dünya güzelidir.

Güzellik bakmasını bilen gözlerdedir, standart bir güzel anlayışı yoktur. Dış görünüş tabii ki çok önemli ama önemli olan eskilerin dediği gibi 'iç güzellik.'

İç ya da dış, sevdiğiniz kadın size dünya güzeli geliyorsa, bunu takdir etmekten asla çekinmeyin.

3. Olgun ve kibardır.

Bugünlerde herkesin 'flört'le karıştırdığı kibarlık, güzel insanlara özgü bir erdemdir. Olgun ve kibar olmak, hayatınızın kadınının en önemli özelliğidir, bir süre eğlenceli olabilir ama unutmayın, kimse hayatı boyunca bir çocuk büyütmek istemez.

Kadınlar, kadınsal içgüdüleri ve anaçlıkları sayesinde daha çabuk olgunlaşır ve sevdiği kişiyi benimserler. Zaten gördüğünüz anda, evleneceğiniz ve yuva kurmak istediğiniz kişinin o olduğunu bilirsiniz.

4. Enerjik ve yaratıcıdır.

Hayat bazen zaten çok zor, sıkıcı ve monoton. Kadınların tabii ki erkekleri eğlendirme gibi bir amaçları yok, ama hayat dolu, enerjik ve maceraya aç bir kadına sahip olan erkek, sıkı sıkı tutsun onu ve bırakmasın. Hayatnızın dinamiği değişecek.

5. Tüm kalbiyle sizi sever.

Hayatınızın kadınının en önemli özelliği bu olsa gerek. Sizi her şeyiyle, bütün ruhuyla sevmesi. Bu biraz sizin onu 'tamamen' sevmenizden farklıdır, çünkü erkekler her zaman biraz daha egosantrik seveceklerdir. Ama kadınlar, ruhlarıyla severler. Ruhlarıyla dokunurlar. Kendilerini bu aşka adarlar. Eğer sizi koşulsuz seven bir kadın bulduysanız, evrenin en güzel hediyesine sahipsiniz demektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Orta noktada buluşmaya niyetlidir.

İnsanoğlu doğası gereği inatçıdır, kadın - erkek fark etmez. Sevdiğimiz şeyleri, sevdiğimiz gibi, o yönleriyle bilir, ona göre davranırız. Değişmek zorunda hissetmeyiz çoğu zaman kendimizi. Değiliz de zaten. Ama bazen ilişkiler orta yolda buluşmayı gerektirebiliyor.

Eğer tabii problemlerinizi çözmek istiyorsanız. Düğümlerin en sağlıklı çözüm yolu orta noktada buluşmaktır. Eğer kadınınız orta noktada buluşmaya ılımlı, niyetli biriyse, çok şanslısınız!

7. Kendini "evinde" gibi hisseder.

Aşık olmak, derinden aşık olmak, dünyada sizin için hazırlanmış özel koltuğu, evi bulmak gibidir. Ait olduğunuz yeri kalbinizde hissetmeniz, ve daha başka hiçbir yerde olmak istememe arzusudur. Eğer size sarıldığında kadınınız kendini evinde gibi hissediyorsa, gözlerinden yansır zaten. O zaman sizde aynı çatı altında buluşmayı ihmal etmeyin onunla, ve asla o evi terketmesine izin vermeyin.

8. Hatalarınızı size söylemekten çekinmezler.

Arkasını toplayan bir kadına herkes ihtiyaç duyar! Hele bazı konularda durmadan hata yapıyorsanız, bırakın size hatalarınızı göstersin. Demek ki göremediğiniz şeyleri görüyor.

9. Güçlü ve feminendir.

Her insanın zevki farklıdır, ilgi duyduğu tipler ayrıdır, ama güçlü ve feminen kadınlara herkes hayrandır. Kendi alanlarını savunmayı, kadınlığın hakkını vermeyi iyi bilirler.

10. Tutkuludur.

Yaşamaya değer bir hayat, tutkulu bir hayattır. Ama tamamen tutku dolu bir hayatta yaşamayı imkansız kılar, nefes aldırmaz alimallah! :) En sağlıklısı 2 insan arasındaki tutkudur, bulaşıcıdır ve dünyanın en güzel virüsüdür belki de.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Azimlidir.

Güdümlüdür yani. Kafasına koyduğu şeyin doğru olduğuna inanırsa, yapar. Bazı erkekler kadınların evde oturup çocuk bakmasını isteyebilirler, hatta bazı kadınlarda kendilerini bunu yapmak isterken bulabilirler, ama bunu istemeyen ve bir şeylere enerjisi fazla olan kadınlar vardır. Ne olursa olsun, evde de olsa, o evi onun kadar güzel temizleyecek, çocuklarına onun kadar iyi bakacak, ya da işini hakkıyla gidip yapacak kimse yoktur. Güdümsüz amaç hiçbir şeydir.

12. Sizin için dünyalara bedeldir.

s1280.photobucket.com

Bazen bi insanı hayal gücümüzün ötesinde severiz ve niye olduğunu bile anlayamayız. Dürüst olmak gerekirse, bir sebebe de ihtiyaç yok. Bir ruha bağlandıysanız ve hayatınızı onsuz hayal edemiyorsanız, onu kaybetme izninizi kendinize vermeyin.

Sizin için dünyalara bedelse, 'kaybedince değerini anlamak' gibi bir aptallık yapmayın. Eğer yine de bir şekilde kaybettiyseniz ve anladıysanız, ikinci şans için her şeyi yapın. Eğer iki ruh birbirine hala bağlıysa geri dönmenin yollarını bulurlar.

Ama tabii aksi de mümkün, sonsuza kadar kaybetmişte olabilirsiniz. Yıllarca acı çekebilir ve hayatınızdan çıkışına üzülebilirsiniz, demem o ki, riske atmayın, oturup bir düşünün, sizin için özelse, dünyalara bedelse, sıkı sıkı tutunun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
16
7
5
3
2
1