Görüş Bildir
Haberler
Hayatınızı düzene sokmanın 50 yolu

Hayatınızı düzene sokmanın 50 yolu

uplifers .com
26.05.2014 - 08:57

Yaşam zaman zaman düşe kalka ilerleyebildiğimiz bir yol ise, bu yolda karşılaştığımız pürüzler aslında önemli değildir. Esas olan çaba ve mücadeledir. En başarılı kişilerin uyguladıkları 77 formül kitabının yazarı Mark Foo’nun litemind.com‘da kaleme aldığı, 50 ipucunu aklınızda tutmaya bakın, çünkü bunlar yaşamınıza yön verecektir.

1- Evinizdeki kağıt yığınlarından kurtulun ve doğaya karşı sorumlu olduğunuzu, kağıtları geri dönüşüm kutularına atarak gösterin.

2- En çok kimi beğeniyorsunuz? Kendinizi gelecekte nasıl bir resmin içine koyuyorsunuz? Kim olmayı arzuluyorsunuz? O zaman kendinizi o kişi gibi görmeye başlayın.

3- Beklenmedik olayların olumlu sonuçlar verebileceğini düşünün. Dalai Lama’nın dediği gibi; “İstediğini elde edememek, bazen harika bir fırsatı doğurabilir, unutma .”

4- Hayran olduğunuz kişilere, şu anda bulundukları konuma nasıl geldiklerini sorun. Onların hikayelerini dikkate alın, tecrübelerini bir yere not edin.

5- Alkol ve sigara ve diğer kötü alışkanlıklarınızı bırakın.

6- Yaşamınızdan olumsuzlukları çıkartın. İstemediğiniz kişiler ve yapmak istemediğiniz meslekten uzak durun. Sizi üzen arkadaşlarınız varsa, kendinizi zorunlu hissedip onlarla görüşmeye devam etmenin hiçbir anlamı yok.

Kaynak: http://www.uplifers.com/hayatinizi-du...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
3
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın