Görüş Bildir
Haberler
Hayatının Aşkı Şu An Nerede?

etiket Hayatının Aşkı Şu An Nerede?

Belki de çok yakınındadır 🙄

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini söyle bakalım

2. Kaç yaşındasın?

3. Söyle bakalım, hayatında hiç" ilk bakışta aşık oldum" diyebileceğin biri oldu mu?

4. Peki partnerinde olması gereken en önemli özellik bunlardan hangisidir?

5. Aşk bir renk olsaydı bu senin için hangi renk olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki hayatının aşkıyla nerede tanışmak isterdin?

7. Hayatının aşkıyla düğününüz bunlardan hangisi gibi olmalı?

8. Peki en sevdiğin çift bunlardan hangisi?

9. Söyle bakalım, senin hayatının anlamı kaç yaşında? Yani çocuğun kaç yaşında?

10. Ve son olarak, aşk ile söylenmiş sözlerden birini seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İstanbul Beşiktaş'ta!

İstanbul Beşiktaş'ta!

Hayatının aşkı şu anda dışarıda arkadaşlarıyla birlikte oturuyor. Beşiktaş'ta bir cafeye oturmuşlar güzel güzel sohbet ediyorlar. Kim bilir belki sen de şu anda Beşiktaş'tasın ve onu görmüşsündür. Birbirinizden habersiz bir şekilde belki de birbirinize bakmışsınızdır. Bu kişi uzun zamandır aşka kendini kapatmış ve doğru kişinin gelmesini bekliyor. Belki de seni bekliyordur, ne dersin? Çok kısa zaman içerisinde karşılaşacaksınız ve bir daha birbirinizden hiçbir şekilde ayrılmayacaksınız. O kişiyi sen de sabırsızlıkla bekliyorsun. Fakat bu beklemenin sonucunu güzel bir şekilde alacaksın Eee sabreden derviş muradına erermiş. O da sen de doğru zamanda karşılaşacak, aşkınızı yaşayacaksınız. Demedi deme :)

Hayatının aşkı şu anda Amerika'da!

Hayatının aşkı şu anda Amerika'da!

Hayatını aşkı şu anda Amerika'da yaşıyor. Bundan birkaç ay önce oraya gitmiş hem eğitim hem de kariyer hayatına katkıda bulunmak için bir şeyler yapıyor. Ama kafasındaki işleri halledince geri dönecektir. Ve döndükten sonra çok az zaman içerisinde karşılaşacaksınız. Ve karşılaştığınızda birbirinize öyle bir aşık olacaksınız ki gerçekten birbirinizin hayatınızın aşkı olduğunu düşüneceksiniz. Ama bunun için biraz daha vaktiniz var.  O yüzden biraz beklemeli ve doğru zamanı beklemelisin. Şu an Amerika'da hem dolanıp hem de kendini geliştiriyor. Geri döndüğünde ise çok güzel bir kariyeri olacak. Ve tanıştığınızda her şey çok ama çok güzel olacak. Demedi deme :)

Hayatının aşkı şu anda evinde!

Hayatının aşkı şu anda evinde!

Hayatının aşkı şu anda evinde oturuyor. Her şeyden sıkılmış ve bunalmış bir durumda. Üzerindeki bu sıkıntıyı atamıyor ve hiç kimseyi görmek istemiyor. O yüzden de evden dışarı çıkmak istemiyor. Öylece evde tek başına vakit geçiriyor. Bazen televizyon izliyor, bazen kitap okuyor, bazen uyuyor. İşte böyle evin içerisinde kendi kendine vakit geçiriyor. Ne arkadaşlarıyla görüşüyor ne de başka bir şey yapıyor. Belki de artık hayatına girecek doğru kişiyi bekliyordur. Artık sevildiğini hissetmek istiyordur. İşte nedenini bilmesek de hayatının aşkı şu an evinde öylece takılıyor. Umarız en kısa zamanda hayatının aşkıyla karşılaşırsın ve onu mutlu edersin. Çünkü o seni bekliyor. Demedi deme :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1266
778
509
390
244
168
165
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Seda Koca

Herkesin aşkı İstanbul - Beşiktaş'ta herhalde. Editör doğru söyle orada oturdun taliplerini mi bekliyorsun? sdhfgb

Aleyna Tufan

arkadaşlar beşiktaşta herkes bir erkek kapsın cafeden😂

Pasif Kullanıcı

hayatının aşkı nerde diye test yapıyosunuz. bi de çocuk ile ilgili soru var. çocuğum olsa zaten hayatımın aşkını da bulmuş olurdum. bu arada beşiktaşdaymış. ... Devamını Gör