Görüş Bildir
Haberler
Hayatın Bir Film Gibi Olsa Hangisi Olurdu?

etiket Hayatın Bir Film Gibi Olsa Hangisi Olurdu?

Hepimizin hayatı bir film gibi değil mi?

 Haydi testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinsiyetini söyle bakalım

1. İlk olarak, başından dert eksilmeyenlerden misin?

2. Peki her şeyi merak eden tiplerden misin?

3. Sence bir insanı "insan" yapan şey nedir?

4. Bu meslek tiplerinden birini tercih edecek olsan hangisi olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Peki şu an hangisinde olmak isterdin?

6. Aşk senin için bunlardan hangisi?

7. Ağzından küfür eksik olmayan insanlar hakkındaki düşüncen nedir?

8. Ve son olarak, bu şarkı türlerinden birini seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ayla!

Ayla!

Senin hayatın bir film olsaydı kesinlikle Ayla olurdu! Senin hayatın hep üzücü olaylarla geçmiş. Hala bunların üzüntüsünü çekip yaşayıp gidiyorsun. İçinde her şeyin geçeceğine dair bir inançla yaşıyorsun. Hep umutla bakıyorsun. Ama tüm bunlara inanırken kendini sürekli bir şeylerle savaşırken görüyorsun. Hayat seni fazla üzmüş ve sen savaşmaktan asla vazgeçmiyorsun. İnancını yitirmekten asla ama asla vazgeçmiyorsun. Böyle devam edersen emin ol her şey çok daha güzel olacaktır!

Hızlı ve Öfkeli!

Hızlı ve Öfkeli!

Senin hayatın bir film olsa hızlı ve öfkeli olurdu! Hayatın aksiyonlarla dolu resmen.O kadar olaylı şeyler yaşıyorsun ki hızına bazen yetişemiyorsun. Dışarıdan fazla cool görünen bir insansın. Ve her zaman için düşünmeden hareket etmezsin. Aksiyonu çok seversin. Sürekli başına bir şey gelir ve sen bunların üstesinden çok güzel bir şekilde gelirsin. Çünkü fantastik bir dünyan var. Ve bu dünyaya kendini fazlasıyla kaptırmışsın. Ve o dünyandan aslında önceden başına gelebilecek olayları düşünüp zaten nasıl davranacağını kurmuşsun. Geriye bu planları hızlı bir şekilde  uygulamak kalıyor. Sende bu hız olduktan sonra her şeyin üstesinden gelirsin!

Interstellar!

Interstellar!

Senin hayatın bir film olsaydı o ınterstellar olurdu! Çünkü farklı bir hayat tarzın ve kişiliğin var. Olayların içerisinde kaybolup duruyorsun. Düşüncelerinde o kadar derinleşiyorsun ki bazen ne yapacağını bilmiyorsun. Bazen kendini geçmişte takılı kalırken görüyorsun. Ve o halinden çıkman zaman alabiliyor. Geçmişte yaşadığın şeyler seni şu anda fazlasıyla etkiliyor. Bu halinden ne kadar çıkmayı istesen de bunun ne kadar zor bir durum olduğunun sen de farkındasın. Farklı bir yapın var!

Click!

Click!

Senin hayatın olsa olsa click filmi gibi olmalı! Çünkü sen hayatında bütün olaylara aslında iyi yanından bakan ve eğlenceli bir kişiliğe sahipsin. Bu filmde komedi-dram tarzında olmasıyla aslında sana benziyor. Hayatı çok ciddiye almayan ama yaşadığın olaylardan güzel ders çıkaran bir insansın. Her ne olursa olsun gülmeyi seviyorsun. Espiritüyel bir kişiliğe sahip oluşunda cabası! Hep iyi niyetlisin. Ailen ve sevdiklerin senin için çok değerli. Fakat o kadar işkolik bir yapın var ki aileni ve sevdiklerini bunun uğruna boşlayabiliyorsun. Belki de bunu daha önce yapmışsındır. Şu an okuyunca fark ediyorsundur. Bu sadece iş anlamında olmayabilir. Sen çok çalışkan bir insansın sürekli bir şeylerle uğraşmak istiyorsun. Ve insanları sürekli tatmin etmek için uğraşıyorsun. Tabi bu nedenle de sevdiklerine çok vakit ayıramıyorsun. Ama emeklerinin karşılığını alacağına inanarak hayatına devam ediyorsun. Bol şanslar!

Gora!

Gora!

Senin hayatın bir film olsaydı gora olmalıydı! Macerayı çok seven bir insansın. Hayatın zaten sürekli olaylarla dolu. Sürekli bir koşuşturma içerisindesin. Ama aynı zamanda da hayatın komik tarafından bakmayı sevenlerdensin. Biraz da hayalperest bir yapın var tabi. Onu da söylemeden geçemeyeceğiz. Sen bu hayatından oldukça memnunsun. Senin için farklılık  her zaman önemlidir. Herkes gibi olmak hoşuna gitmiyor. O yüzden yaşadığın olaylarla, düşüncelerinle veya hayallerinle herkesten farklılaşabiliyorsun. Sen bu  fantastik yapın ve komik oluşunla resmen harikalar yaratıyorsun!

Not Defteri!

Not Defteri!

Senin hayatın tam anlamıyla not defteri filmi gibi olmalı! Çünkü sen aşka o kadar değer veren bir insansın ki.. Filmin aşk filmi olmasından ötürü hayatında duyguların önemi çok büyük. Her zaman duygularınla hareket etmeyi tercih edersin. Çünkü kalbinin sesini dinlemenin her zaman doğru olduğuna inanırsın. Aşık olduğun zaman gözün hiçbir şey görmüyor. Hayatına öyle bir renk geliyor ki sen buna kapılmaya bayılıyorsun. Yani senin hayatın aşk varsa var yoksa yok. Aşkının peşinden gitmeye her zaman hazırsın. Önünüzdeki engeller ne olursa olsun asla pes etmeyen bir yapın var. İnandığın şeylerin uğruna resmen savaş veriyorsun. Her ne olursa olsun asla pes etmiyorsun. Ama sen her şeyden öte resmen aşk insanısın!

Doğruluk mu cesaret mi?

Doğruluk mu cesaret mi?

Senin hayatın bir film olsaydı bu olurdu! Sen aslında eğlenceyi çok seviyorsun. Sürekli arkadaşlarınla vakit geçirmeyi, bir yerlere gitmeyi istiyorsun. Hal böyle olunca başından dert eksilmiyor. Çünkü çok sosyal ve aktif bir kişiliğin var. Sürekli ortamlardan ortama giriyorsun. Ama bu girdiğin ortamlarda bazen karşına seni korkutacak türden şeyler çıkabiliyor. Bunları bazen atlatabiliyorsun bazen de atlatamıyorsun. O yüzden kendine biraz dikkat etmelisin. Çünkü beklenmedik zamanlarda karşına korkutucu olaylar çıkabilir. Bunu zamanında çok yaşamışsın. Artık ipin ucunu fazla kaçırmaman senin için iyi olabilir. Her şeyin fazlası zarar ne de olsa :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
509
236
162
124
42
39
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Melisa Ayvaz

5.soruda 2 tane tiyatro yazmışsın

Tuba Irem

Senin hayatın bir film olsaydı o ınterstellar olurdu! Çünkü farklı bir hayat tarzın ve kişiliğin var. Olayların içerisinde kaybolup duruyorsun. Düşüncelerind... Devamını Gör