Görüş Bildir
Haberler
Hayalini Kurduğun Hayata Göre Seni Sen Yapan Özelliğini Söylüyoruz!

etiket Hayalini Kurduğun Hayata Göre Seni Sen Yapan Özelliğini Söylüyoruz!

Easterling
04.07.2022 - 11:21

Hayalini kurduğun o yaşam senin en önemli özelliğini ortaya çıkaracak! 

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle seni tanıyalım biraz. Cinsiyetinle başlayalım mı?

2. Yaşını öğrenelim şimdi de!

3. Ev alma komşu al demişler. Sen bu muhitlerin hangisinde oturmak isterdin?

4. Bunlardan hangisi senin evinin kapısı olmalı diye sorsak?

5. Peki bu evde kiminle birlikte yaşamayı isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de hayalindeki mutfağı seçmeni istiyoruz!

7. O zaman bir de oturma odanı seç hadi!

8. Son olarak, bu yatak odalarından hangisi hayalindekine daha yakın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sabrın!

Sabrın!

Sende öyle bir sabır var ki, resmen derviş sabrı azizim! Bu ne sakinlik, bu ne sükunettir! Hayret ettik ve dahası takdir ettik! İstediğin ve uğrunda çabaladığın şeylerin er ya da geç gerçekleşeceğini düşünür ve asla hiçbir şey için acele etmezsin. Çoğu zaman da sana hayatta hep kazandıran bu sakin ve sabırlı duruşun olmuştur zaten. Ne diyelim, gerçekten sabır taşı yanında halt etmiş!

Sadakatin!

Sadakatin!

Biz gerçekten hayatımızda senin gibi birini görmedik: Yalanın, dolanın, kandırmacanın kol gezdiği dünyada senin kadar sadık, sevgi dolu ve güvenilir bir dost bulmak gerçekten imkansız. Sen kimseyi yarı yolda bırakmaz, 'sözüm senettir' der ve verdiğin her sözün daima arkasında durursun. Keşke bizim de senin gibi gözümüz kapalı güvenebileceğimiz bir dostumuz olsa be güzel insan!

Zekan!

Zekan!

Sende öyle bir zeka, öyle bir dikkat var ki gözünden hiçbir şey kaçmıyor resmen. Etrafını inanılmaz dikkatli izliyor ve etrafında olup bitenler sana söylenmese bile anında anlıyorsun. Satır aralarını yakalamak derler ya, hah sen de insanların konuşmalarının satır aralarını yakalıyor ve dile getirmeseler bile tek kelimelerinden ne demek istediklerini anında anlıyorsun. Bu zekayla seni tutabilene aşk olsun!

Yardımseverliğin!

Yardımseverliğin!

Biz gerçekten senin gibi birini görmedik, duymadık! Bir insan karşılığında zarar göreceğini bilse bile başkalarının yardımına bu denli koşar mı? Bu denli herkesin yarasını sarmak için kendinden ödün verir mi? Veriyor işte! Sen bunu yapıyorsun! Elinde değil, insanları çok seviyor ve kimsenin acı çekmesine, üzülmesine dayanamıyorsun. Karşılığında büyük bedeller ödeyeceğini bilsen bile sevdiklerinin hayatını kendininkinin önüne koyuyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
244
100
25
18
11
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?