Görüş Bildir
Haberler
Hayalindeki Kediyi Anlat, En Kaliteli Tarafını Söyleyelim!

etiket Hayalindeki Kediyi Anlat, En Kaliteli Tarafını Söyleyelim!

Nsycl
24.09.2017 - 19:55

Köpek insanlarını da bu teste davet ediyoruz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini alalım öncelikle!

2. Kulakları nasıl?

3. Suratı basık mı peki?

4. Patileri nasıl?

5. Peki gözleri?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tüyleri nasıl?

7. Rengi nasıl?

8. Son ve en önemli soru! Karakteri hangisine daha yakın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Harika mizah anlayışın çıktı!

İstediğin kedi tipi senin harika bir mizah anlayışının olduğunu gösteriyor. Komik kedi videoları, fotoğrafları senin en büyük favori mizah aracın. Hayata böyle pozitif bakan bir insana benziyorsun. Böyle devam et!

Güvenilirliğin çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin en kaliteli tarafın güvenilirliğin. Çevrendekilere her zaman büyük bir dayanak oluyorsun. Sevdiklerine şefkat göstermek ve yardım etmek senin en büyük özelliklerinden. Huzurlu bir insansın, kedileri neden sevdiğin belli.

Çekiciliğin çıktı!

Verdiğin cevaplara göre en kaliteli özelliğin çekiciliğin! Dışarıdan ne kadar 'cool' göründüğünün farkında mısın? İstediğin kedi de bu tarafını kanıtlar nitelikte. Giyimine, kokusuna, tarzına önem veren biri olduğunu da söylemeden geçemeyeceğiz.

Cesaretin çıktı!

Verdiğin cevaplara göre en kaliteli özelliğin cesaretin! Risk almaktan korkmuyorsun, gözünü kararttığın an sadece hedefine kitleniyorsun. İçinde kalacağına, yap gitsin zaten! Hayat fırsatlarla dolu.

Zekan çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin kaliteli özelliğin zekan! Bir yolunu bulup her şeyi çözmeyi başarıyorsun. Olayları birkaç yönden değerlendirip, mantıklısını seçiyorsun. Fakat bu zekanın verdiği özgüvenle bazen olaylara balıklama daldığın da olmuyor değil!

Sosyalliğin çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin en kaliteli özelliğin sosyal yeteneğin. Her tip insanla sohbet edebiliyor, iletişim kurabiliyor, kendini sevdirebiliyorsun. Bu da seni yeni insanlara her zaman açık, kalabalıkta çok rahat ve aktif bir insan yapıyor. İletişim her şeyin başı sonuçta.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
859
506
313
79
39
33
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nazlı Aşkın

Çekiciliğin çıktı! Verdiğin cevaplara göre en kaliteli özelliğin çekiciliğin! Dışarıdan ne kadar "cool" göründüğünün farkında mısın? İstediğin kedi de bu ... Devamını Gör

Barış Şeneker

banada aynısı çıktı

prensesmadelien

kendi kedimi tarif ettim güvenirliğin çıktı <333