Görüş Bildir
Haberler
Hayal Dahi Edemeyeceklerinizi Gerçekleştiren Ülke : Birleşik Dünya Devleti

etiket Hayal Dahi Edemeyeceklerinizi Gerçekleştiren Ülke : Birleşik Dünya Devleti

Bütün dünya buna inansa, hayat bayram olsa... 🎈😊

Hepimiz zaman zaman düşünüyoruz; dünyada savaşlar dursa, ekonomik krizler çıkmasa, tek bir aç insan kalmasa, herkes refah içerisinde yaşasa diye... Ama şu anda varlığını sürdüren bütün ülkeler kendi yayılım politikasını izliyor ve diğer halkları bir şekilde sömürüyor. 

Peki böyle bir ütopyanın gerçek olabileceğini size söylesek nasıl hissederdiniz? İşte bunu gerçekleştirmek için yepyeni bir devlet kuruldu hem de ülkemizde! Adı da Birleşik Dünya Devleti!

Birleşik Dünya Devleti'nin sınırları yok! Yeryüzündeki her canlıya kapısı açık.

Şimdilik dünya ile sınırlı ama biz ona evrendeki her canlı diyelim. 🤗

Üstelik bir toprak parçasını sahiplenmiyor. Dijitalde ve vatandaşı olan insanların kalbinde varlığını sürdürüyor! ❤

Üstelik Birleşik Dünya Devleti vatandaşı olmanız için ülkenizin vatandaşlığından çıkmanız gerekmiyor. İkili vatandaşlık sistemine dayalı bir yapısı var. Yani hem Türkiye vatandaşı hem Birleşik Dünya Devleti vatandaşı olabilirsiniz. 😌

Seçimleri ise yine bu devletin varlığını sürdürdüğü dijital ortamda yapılıyor.

Birleşik Dünya Devleti'nin 5 yılda bir online ortamda seçimleri yapılacak. Ve bu seçimlerle başa gelen başkanı, milletvekilleri, bakanları olacak.

Yani sürekli oy vermek için bir hafta sonunuzu feda etmenize gerek kalmayacak. 😅

Hayvan haklarına, çocuk haklarına ve kadın haklarına yeryüzündeki diğer bütün devletlerden daha çok saygılı!

Birleşik Dünya Devleti'nde, çocukların ve hayvan dostlarımızın korunmasını sağlayacak yasaları var, diğer ülkelere de bunları kabul ettirmeyi amaçlıyor. Ayrıca Birleşik Dünya Devleti'nde kadınlar yönetimde daha çok yer ve söz sahibi olacak. 👶🐶🐱🐣

Hayalimizdeki bu yapıyı bir fikre dönüştürüp Birleşik Dünya Devleti olarak hayata geçiren kişi ise; Enis Timuçin.

Hayalimizdeki bu yapıyı bir fikre dönüştürüp Birleşik Dünya Devleti olarak hayata geçiren kişi ise; Enis Timuçin.

Kendi hayalindeki ve hepimizin hayalindeki dünya düzenini hayata geçirmek için çalışıyor. Yeni projeler üretiyor. 😌

Projelerinin birkaçına bakacak olursak; örneğin Türkiye'deki Dolar ve Euro krizini 6 ayda bitirmek için güzel bir çözüm önerisi göze çarpıyor!

Türkiye'deki krizin globalde beklenen büyük çaplı krizin de öncüsü olduğu tahmin ediliyor. Döviz krizini bitirmek için birkaç önemli yol var. 

Birleşik Dünya Devleti kurucusu Enis Timuçin, anlaşma sağlanırsa eğer 6 ayda Dolar'ın 3 TL, Euro'nun ise 3,5 TL seviyesine düşebileceğini söylüyor.

Bu gerçekleşirken de Dolar ve Euro bozduran vatandaş da karşılığında o zamanki kura göre alacağı paradan %5 ile %10 oranında fazla alıyor. 💰

Bu çözümün karşısında ise istenilen tek şey daha iyi yaşam şartları...

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nden kişisel hak ve özgürlüklerin önünün açılması, kadın haklarının korunması, çocuk istismarının önüne geçilmesi, tabiat ve hayvan haklarının ve de SİT alanlarının korunması noktasında daha da yasal iyileştirmeye gidilmesini talep ediyor. 🤗🌲🌲

Birleşik Dünya Devleti, vatandaşlarının harcamalarında %5 ile 30 oranında indirim uygulayacağını ya da bu tutarın hemen alışveriş yaptıktan sonra hesabına yatırılacağını söylüyor.

Örneğin 500 bin TL’lik araç veya ev satın aldınız, ortalama 100 bin TL’si Birleşik Dünya Devleti tarafından karşılanacak. 

Ama hiçbir vatandaş Birleşik Dünya Devleti'ne borçlandırılmayacak! 😎

Tabii ki her ülke gibi Birleşik Dünya Devleti'nin de bir para birimi olacak.

Ama sıkı durun! Bu para birimi tıpkı bitcoin gibi dijital dünyaya ait olacak. 🏵

Bu devletin bütün ticari faaliyetleri bu ortak para birimi üzerinden gerçekleştirilecek. Ayrıca Birleşik Dünya Devleti vatandaşları fabrikalar, dijital üniversiteler, uzay araştırma merkezleri gibi ortak iş alanları kuracak. Hepsinde vatandaşların hissesi olacak.

Şimdi bir güzel haberimiz daha var: Birleşik Dünya Devleti'nde vergiler yok!

Evet yanlış okumadınız, diğer ülkelerde olduğu gibi kazandığınızın büyük kısmını Birleşik Dünya Devleti'ne ödemiyorsunuz. Vergi vermiyorsunuz. 🤩

Birleşik Dünya Devleti'nin en büyük amacı ise isminden de anlayabileceğimiz gibi bütün dünyayı huzura, refaha ve mutluluğa kavuşturmak.

Hatta bununla ilgili Enis Timuçin şöyle diyor: “Bugün Türkiye gibi farklı alanlarda kriz yaşayan başka ülkeler de var. Bunları şu anda gündemimiz içerisinde değerlendiriyoruz. Bu noktada Avrupa’dan Amerika kıtasına, İskandinavya’dan Balkanlar’a, Orta Doğu’dan Afrika’ya kadar pek çok ülkeyi değerlendirmekteyiz. Bu noktada hangi ülkeler ile insan, doğa ve hayvan haklarının iyileştirilmesi noktasında bir anlaşma içerisine girersek, çok kısa bir süre içerisinde o ülkelerdeki krizi de aynı şekilde gidermiş oluruz.”

Yani dünya bir bütün olarak düşünülüyor... 🌎

Bu amaç doğrultusunda da Birleşik Dünya Devleti vatandaşları dilediği ülkeye istediği gibi seyahat edebilecek.

Birleşik Dünya Devleti'ne katılan kişiler hem çifte vatandaş olacak hem de bu sayede hangi ülkelerde Birleşik Dünya Devleti kabul edilmişse o ülkelerde seyahat edebilecek.

🛫🗽🗼

Tabii bu vaatleri duyunca insanın gözlerinin içi gülüyor. 😍

Peki hayalini kurduğumuz bu ütopya neden gerçek olmasın? 

İşte tüm bunların ışığında; daha iyi bir dünya düzeni için, 'Dünya 5'ten Büyüktür Ama Bizden Küçüktür' sloganıyla Birleşik Dünya Devleti hayat buluyor! 🌍

Peki nasıl bu ülkenin vatandaşı olurum diyenler içinse çok kolay bir yol var.

Peki nasıl bu ülkenin vatandaşı olurum diyenler içinse çok kolay bir yol var.

Şimdilik bu vatandaşlık kayıt formunu doldurup göndermeniz yeterli.

Üstelik resmi kuruluş tarihine kadar BDD vatandaşlığı için başvuruda bulunanların ayrıcalıkları da olacak.

Birleşik Dünya devleti hakkında daha çok ayrıntılı bilgiye ihtiyaç duyuyorsanız da buradan ulaşabilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
790
289
222
105
61
45
21