Görüş Bildir
Haberler
Havalı mısın Yoksa Sıradan mı?

etiket Havalı mısın Yoksa Sıradan mı?

İnsanlar seni havalı mı yoksa sıradan mı görüyor?

Haydi testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinsiyetini söyle bakalım

1. Dışarı çıkmadan önce hazırlanmak için evde ne kadar oyalanırsın?

2. Peki spor yapmayı sever misin?

3. Peki vücudunun herhangi bir yerinde dövme var mı?

4. Söyle bakalım, yeni tanıştığın insanlara karşı nasılsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Peki dışarı çıkarken güneş gözlüğünü mutlaka yanına alır mısın?

6. Söyle bakalım, araban var mı?

7. Peki daha önce yurt dışına çıktın mı?

8. Arabanın markasını da öğrenelim.

9. Ve son olarak, evcil bir hayvanın var mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Herkesi kendine hayran bırakıyorsun!

Sen bir ortama girdiğin zaman herkes tarafından dikkatle bakılan kişisin. O kadar havalısın ki insanlar senin bu duruşuna hayran kalıyor. Ama bu havalı oluşun sadece dış görünüşün ile değil karakterin ile de dikkat çekiyor. Duruşun, konuşma tarzın, ses tonun ve giyinişin ile insanları etkin altına alabiliyorsun. Havalı olmak senin doğanda var. Hiç sıradan bir insan gibi davranmıyorsun. Mesela insanlarla iletişim kurarken daima arandaki mesafeyi koruyorsun. Biraz soğuk bir yapın var. Ama bu seni daha havalı yapıyor. Çünkü insanlar sana yaklaşmaya fazla cesaret edemiyorlar. Her zaman ulaşılmazı oynuyorsun. Giyiniş tarzınla da kendine hayran bırakıyorsun. Kendine yakışan şeyleri biliyorsun ve daima cool görünüyorsun. Her zaman bakımlı oluşun ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyorsun. Yaptığın işlere özen gösterişin ve başarılı oluşunla da ayrı bir havan oluyor. Kısacası sen o kadar havalısın ki etrafındaki insanları kendine adeta hayran bırakıyorsun. Gerçekten müthiş bir insansın. Anlatsana böyle havalı olmayı nasıl başarıyorsun?

Yeri geldiğinde öyle bir havalı oluyorsun ki!

Sen yerine göre havalı olmayı tercih ediyorsun. Öyle her zaman havalı görünmek yerine özel zamanlarda görünmeyi seviyorsun. Çünkü zaten rahat bir insansın ve böyle takılmayı seviyorsun. Sendeki bu rahatlık kimsede yok. Ama bir söyleyelim mi? Bu umursamaz tavrın seni o kadar havalı yapıyor ki sen bile bunun farkında değilsin. Herkesle muhatap olmayışın, kendine has ve farklı giyim tarzın ile insanların üzerinde farklı bir etki yaratıyorsun. Bu seni aslında cool bir insan yapıyor. Ve biraz da havalı yapıyor açıkcası. Öyle sürekli kendine bakan bir insan değilsin mesela. Dışarı olduğun gibi çıktığın çok oluyor. Senin bu doğal haline bayılıyor insanlar. Çünkü doğal halinle bile harikalar yaratıyorsun. Tabi sosyal oluşun da çabası. İnsanlar genelde seni tanırlar. Ve konuşmak isterler. Yani herkesle aran iyidir. Kıskanılası bir insan tipisin. Böyle olmak nasıl bir duygu, anlatır mısın?

Sen istersen herkesi kendine hayran bırakırsın!

Sen her şeyin sadesini sevenlerdensin. Yani her şeye özen göstermeden sade ve şık olmayı tercih edersin. Bu dış görünüşünün yanında karakterine de yansımış durumda. Dış görünüşünde hiçbir şekilde abartı olmaz. Dikkat çekmeyecek şekilde giyinirsin. İnsanların gözünün senin üzerinde olmasından her zaman rahatsızlık duyarsın. Ve insan ilişkilerinde de herkesle çok muhatap olmazsın. Aslında bu yönünle senin havalı bir yanın var. Ama gündelik hayatta sıradan olmayı tercih ediyorsun. Ne gerek var ? diyorsun. O yüzden hiçbir şeyi abartmadan normal bir şekilde yaşıyorsun. He istediğin zaman öyle bir havalı oluyorsun ki görenleri şaşırtıyorsun. Böyle küçük sürprizler yapmaya bayılırsın. Fakat bu her zaman olmuyor. Ayda yılda bir kafana eserse. Yani her şey sana kalmış. İstersen herkesten havalı olabiliyorsun tatlım

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2292
1213
690
205
115
85
76
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın