Görüş Bildir
Haberler
Hava Durumu Nasıl? Yarın Hava Nasıl Olacak? 29 Aralık Çarşamba Hava Durumu...

Hava Durumu Nasıl? Yarın Hava Nasıl Olacak? 29 Aralık Çarşamba Hava Durumu...

GNS
28.12.2021 - 20:54

Aralık ayının ve senenin son günlerinde hava mevsim normallerinde seyretmeye devam ediyor. Önceki hafta sıcaklıkların birden düşmesi ile son birkaç gündür tekrar yükselmeye başlaması vatandaşların kafasını karıştırıyor. Meteoroloji'den gelen değerlendirmeler sonucu ülkenin batı kesimlerinin çok bulutlu, Marmara’nın batısı, Kıyı Ege, Batı Akdeniz ile Denizli ve Manisa çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Peki yarın hava nasıl olacak? Hava durumu nasıl? 29 Aralık hava durumu...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Hava durumu vatandaşlar tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Dışarı çıkacak, okula ya da işe gidecek vatandaşlar yarınki hava durumunu araştırmaya başladı. Peki 29 Aralık Çarşamba hava durumu nasıl olacak? Yarın hava nasıl? Yarın yağmur yağacak mı? İşte detaylar...

Kuvvetli Yağış ve Rüzgar Uyarısı

Kuvvetli Yağış ve Rüzgar Uyarısı

Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Muğla çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli (35-70 kg/m²) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Rüzgârın; Güney Ege kıyılarında güneyli yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) olarak eseceği tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

29 Aralık Çarşamba Hava Durumu

29 Aralık Çarşamba Hava Durumu

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin batı kesimlerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Bölgenin doğusunda gece ve yarın (Çarşamba) sabah saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Ege: Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimler ile Manisa ve Denizli çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Çarşamba) sabah saatlerinden itibaren Muğla çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde gece ve yarın (Çarşamba) sabah saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. Rüzgârın; Güney Ege kıyılarında güneyli yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

AkdenizParçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz'in sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde gece ve yarın (Çarşamba) sabah saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

29 Aralık Çarşamba Meteoroloji Hava Durumu Tahminleri

29 Aralık Çarşamba Meteoroloji Hava Durumu Tahminleri

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, batısının yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve yarın (Çarşamba) sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte bölgenin doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde gece ve yarın (Çarşamba) sabah saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve yarın (Çarşamba) sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve yarın (Çarşamba) sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte bölgenin doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın