Görüş Bildir
Haberler
Hatay'daki Yangında Kullanılamaz Hale Gelen Bir Evde Sadece Türk Bayrağı Zarar Görmedi

Hatay'daki Yangında Kullanılamaz Hale Gelen Bir Evde Sadece Türk Bayrağı Zarar Görmedi

Batuhan
12.10.2020 - 09:45

Hatay'daki orman yangınında alevlerin sıçramasıyla tamamen kullanılamaz hale gelen bir evde, çekmecedeki Türk bayraklarının yanmaması dikkati çekti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hatay'ın Belen ilçesinde 3 gün önce çıkan yangın, Arsuz ilçesi Karahüseyinli Mahallesi’ndeki 3 çocuk babası emekli İlhan Saydam’ın evini de kullanılamaz hale getirdi.

Çekmecede duran Türk bayrakları ise zarar görmedi

Çekmecede duran Türk bayrakları ise zarar görmedi

Ormanlık alandan evine sıçrayan alevlerde tüm eşyaları küle dönen Saydam'ın, yatak odasında çekmecede duran Türk bayrakları ise zarar görmedi. Evinde gazetecilere açıklamada bulunan İlhan Saydam, evi alevlerin yaklaşmasıyla terk ettiklerini söyledi.

Evinin girişine astı

Evinin girişine astı

Yangının kontrol altına alınmasıyla evlerine döndüklerini belirten Saydam, acı bir manzarayla karşılaştıklarını dile getirdi.

Zor da olsa girdikleri evlerinde çekmeceleri kontrol ettiğini ifade eden Saydam, yatak odasında bütün eşyaların kül olduğunu, sadece 4 Türk bayrağının yanmadığını anlattı. Saydam, yanmayan Türk bayraklarından birisini de evinin girişine astı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
175
69
18
12
6
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
OzanOrcun

AB Yönetmeliğine göre CE sertifikası almak için bayraklar tutuşmayan kumaştan yapılmak zorundadır. TR, bu konuda AB müktesebatını kabul edeli yaklaşık 13 sen... Devamını Gör

asdsdf

Zifiri karanlığın içinden yükselen bir ışık gibi parıldıyor ☪☪☪

marine-offizier

Anlaşılır bir olay, bazı bilim adamı kılıfındaki soytarılar kumaş felan yanmıyor demiş, amaç kutsalı küçümsemek, kapalı ve tutuşmamış bir bölümde kısmen kor... Devamını Gör

marine-offizier

Yorma beni Berk.. işim var.. ( bi de götün yemiyorsa ne cevap yaz, ne de engelle.)