Görüş Bildir
Haberler
Hatay'da Pide İçin Sopayla Suriyeli Çocukları Dövdüler

Hatay'da Pide İçin Sopayla Suriyeli Çocukları Dövdüler

Ulaş
05.04.2016 - 21:22 Son Güncelleme: 06.04.2016 - 09:49

Hatay'da bir marketin önündeki dolaptan sabaha karşı pide alan Suriyeli çocukları sopayla döven iki kişi güvenlik kameralarına kaydedildi. Hatay Valiliği, görüntülerdeki esnafların gözaltına alındığını ve haklarında 'kasten yaralama' suçundan işlem başlatıldığını duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kamera kayıtlarına göre 1 Nisan 2016 günü sabaha karşı yaşanan olayda, iki çocuğun dolaptan pide aldığı sırada koşarak yanlarına gelen iki yetişkinin ellerindeki sopalarla çocuklara rastgele vurduğu görülüyor.

Korkudan ve acıdan iki büklüm olan çocukları dakikalarca sopayla döven ve yerdeyken tekmeleyen iki kişi, ambulansın gelmesine kadar bekliyor. 

DHA'nın haberine göre görüntülerdeki çocukların Suriyeli oldukları belirlendi.

Valilik: Görüntülerdeki iki kişi gözaltında

Valilik: Görüntülerdeki iki kişi gözaltında

Hatay Valiliği, olayla ilgili yaptığı açıklamada çocukları darp eden iki şahsın gözaltına alındığını ve haklarında 'kasten yaralama' suçundan adli işlem başlatıldığını bildirdi.

Valiliğin internet sitesinde yer alan açıklamada, olayın 1 Nisan'da saat 05.30 sıralarında meydana geldiği ve iş yeri sahipleri tarafından darp edilen 16 yaşındaki Suriyeli çocukların hastanede tedavileri yapılarak aynı gün taburcu edildikleri bildirildi.

Çocukların Hatay'daki bir geçici koruma kapsamında kaldıkları belirtilirken iki şüphelinin gözaltına alındığı ve haklarında “kasten yaralama” suçundan başlatılan adli sürecin sürdüğü kaydedildi.

DHA ve Hatay Valiliği

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ewok The Hutt

millet artık suriyelinin çocuğuna, yaşlısına, kadınına tahammülü kalmadı..

Kavinsky

Ufakken pide, büyüyünce araba ,ev hırsızlığı.Namusa göz dikme sonra da toprak talebi. Biz bu olayları yaşadık zamanında.

denemecelersss

Önlemini almazsak dahada yaşarız

Pasif Kullanıcı

Karın doyurmak için çalsa sorun değil ama belli ki alıp başka yere satacak. Gece yaşanıyor olması, iş yeri sahibinin nöbet tutması belli ki her gün tekrarlan... Devamını Gör

Jack Lemmon

Ulan AkİT Murat, adamlar böyle yapcak biz de daha mı çok seveceğiz onları