Görüş Bildir
Haberler
Hastaneden Bebek Kaçırmaya Çalışan Kadın: 'Kendi Bebeğime Benzettim'

Hastaneden Bebek Kaçırmaya Çalışan Kadın: 'Kendi Bebeğime Benzettim'

İstanbul Şişli'de hastanede babaannesi ile röntgen sırası bekleyen bebeğin yanına yaklaşan Fas uyruklu kadın 'Bu çocuk benim' diye bağırarak 8 aylık Tercan bebeği kaçırmaya çalıştı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan kadın çıkarıldığı mahkemeden serbest bırakıldı. Hastanede yaşanan anlar ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, Şişli Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi çocuk bölümünde meydana geldi. Annesi ve babaannesi sekiz aylık Tercan bebeği hastaneye doktor kontrolüne götürdü. Röntgen sırası bekledikleri sırada bebeğin annesi bilgi almak için içeri girdi. Bu sırada babaannesi ile bekleyen Tercan bebeğin yanına Fas uyruklu S.K. yanaştı. 

Bebeğin kolundan tutan Faslı kadın 'Bu çocuk benim' diyerek bağırmaya başladı. Çocuğu almak için uğraşan kadına babaanne engel oldu. Hastanede bağrışmaları duyan güvenlik görevlileri olaya müdahale etti.

Serbest bırakıldı

Serbest bırakıldı

Olay yerine gelen polis ekipleri çocuğun kimliğini kontrol edince gerçek ortaya çıktı. 

Fas uyruklu kadının 8 aylık bebeği kaçırmaya çalıştığı anlaşılınca S.K gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. 

Faslı S.K.'nın polisteki ifadesinde bebeğin kendi çocuğuna benzediği için almaya çalıştığını söylediği öğrenildi. 

S.K. çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı 📹

Görüntülerde, Faslı kadının babaanne ve bebeğin yanına yanaşması ve bebeği almaya çalışması yer alıyor. Bekleme odasına dönen anne duruma müdahale ederek çocuğunu kucağına alıyor. Hastanenin güvenlik görevlileri Faslı kadına müdahale ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
12
10
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mr.Hate

Orospuya bak hele, kendi bebeğine benzetmiş miş, yalanını sikim, çalıp satacak belli ki. Ülke yol geçen hanına döndü, bize giren çıkan artık belli değil aq.... Devamını Gör

Anne Shirley

çok sinir bozucu kendi ülkemizin suçluları yetmiyor bide başka ülkenin pislikleriyle uğraşıyoruz. İyi bir dövselerdi toplanıp. Çoçuğa aileye travma yaşatıyor... Devamını Gör

Azula

Fas uyruklu ?