Görüş Bildir
Haberler
Hasta Köpeği Tedavi Etmeye Giden Veteriner, Trafik Magandalarının Saldırısına Uğradı

Hasta Köpeği Tedavi Etmeye Giden Veteriner, Trafik Magandalarının Saldırısına Uğradı

İstanbul'da hasta bir köpeği tedavi etmeye giden Arda Erdabak, trafik magandalarının saldırısına uğradı. Ufuk Uras'ın yeğeni olan Erdabak'la ilgili olarak Uras, yeğeninin beyin kanaması geçirdiğini ve hayati tehlike atlattığını söyledi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Esenyurt’ta veteriner Arda Erdabak, gece hasta bir köpeği tedavi etmek için trafikte ilerlerken saldırının hedefi oldu. Yol verme kavgasında iki kişinin saldırına uğrayan Arda Erdabak beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırıldı. Saldırı anları güvenlik kamerasına yansırken, iki şüpheli yakalandı.

Olay, dün gece Esenyurt Esenkent Mahallesi'nde saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Siyasetçi Ufuk Uras'ın yeğeni olan veteriner hekim Arda Erdabak, rahatsızlanan bir köpeği tedavi etmek için aracıyla seyir halinde ilerlediği esnada başka bir otomobilde bulunan iki kişiyle sözlü tartışmaya girdi. Tartışma trafik ışıklarına gelindiği esnada kavgaya dönüştü. Araçtan inen iki kişi, genç veterinere saldırdı. Yanında arkadaşı bulunan Erdabak, trafik magandalarının hedefi oldu.

Ufuk Uras, konuyla ilgili olarak şunları paylaştı 👇

Ufuk Uras, konuyla ilgili olarak şunları paylaştı 👇

Yaşanan olayın görüntüleri 📹

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
107
35
16
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nebçim

Kendisi çok yakın arkadaşım. İnanılmaz idealist bir veterinerdir hem kendi hem eşi. Kaybettiğimiz kedimiz için bizimle beraber hıçkıra hıçkıra ağlayacak kada... Devamını Gör

pofuudk20

orospu çocukları inşallah beteri başlarına gelsin gebersinler