Görüş Bildir
Haberler
Hasan Ferit Gedik Davasında Dört Kişiye Daha Tahliye

Hasan Ferit Gedik Davasında Dört Kişiye Daha Tahliye

Ulaş
27.04.2015 - 20:13
İçeriğin Devamı Aşağıda

Maltepe Gülsuyu’nda uyuşturucu çetelerinin saldırısı sonucu hayatını kaybeden Hasan Ferit Gedik’in ölümüne ilişkin davanın bugün görülen duruşmasında dört sanık daha tahliye edildi.

Kamu güvenliği’ gerekçe gösterilerek basına kapatılan davanın 6 Nisan’daki duruşmasında 22 tutuklu sanıktan altısı tahliye edilmişti. Bugünkü duruşmada ise Halkın Hukuk Bürosu’nun geçtiği bilgiye göre savcı mütalaasında Göksel Kesici ve Murat Keskin adlı sanıkların tahliyesini talep etti.

Bunun üzerine mahkeme Göksel Kesici, Murat Kesgin, Engin Seba, Ercan Çifci’nin tahliyesine karar verdi ve davada tutuklu sanık sayısı 12’ye düştü.

‘Hasan Ferit’leri öldürmeye devam edecekler’

Hasan Ferit Gedik’in annesi Nuray Gedik, mahkemede “Oğlumun kanlı gömleği nerde? Polisle işbirliği içinde oğlumun kanlı gömleğini kaybettiler. Katiller oğlumun silah kullandığını söylediler ama oğlumun elleri tertemiz çıktı. Katilleri serbest bırakırsanız başka Hasan Ferit’leri öldürmeye devam edecekler” diye tepki gösterdi.

Toplamda 35 sanık yargılanıyor

Davayla ilgili hazırlanan iddianamede ‘Kasten yaralama’, ‘Suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve üye olma’, ‘Nitelikli yağma’, ‘Kasten öldürmeye teşebbüs’, ‘Nitelikli yağma’ gibi suçlardan, 11 yıl ile 269 yıl arasında değişen hapis ve müebbet hapis cezası istemiyle yargılanacak 12’si tutuklu 35 sanık bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0