Görüş Bildir
Haberler
Harf Falına Göre Nasıl Bir Karaktere Sahipsin?

etiket Harf Falına Göre Nasıl Bir Karaktere Sahipsin?

Trex
12.09.2016 - 07:45

Fala inanma falsız kalma demişler ama bu fal bambaşka. Testin sonunda harf falının ne kadar doğru sonuçlar  verdiğini görüp şaşıracaksınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle adında kaç harf var?

2. Adınız hangi harfle başlıyor?

3. Peki bu harflerden adında kaç tane var?

3. Peki bu harflerden adında kaç tane var?

4. Peki bu harflerden adında var mı?

4. Peki bu harflerden adında var mı?

5. Annen ve senin adında ortak harf var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak adın ve soyadında ortak harf var mı?

Aşk insanı!

Aşk insanı!

Sen tam bir aşk insanısın. Tabii ki  aşkı da en uçlarda yaşıyorsun. Sadece aşk mı? Her şeyi nefreti, tutkuyu, öfkeyi de. Enerjin ise oldukça yüksek. Yerinde duramıyorsun ve kıpır kıpırsın. ele avuca sığmayan bir karakterin var. Aşık olduğun zaman sendeki enerjiye kimseler anlam veremiyor. Ayrıldığında ise dünyaya küsüyorsun!

Espri Makinesi!

Espri Makinesi!

Sen tam bir mizahşörsün! Çok iyi bir mizah yeteneğin var. Her şeye gülmediğin gibi esprinin de en kalitelisini yapıyorsun. Tabii bunun nedeni de kıvrak zekan! Analitik ve sosyal zekan oldukça gelişmiş durumda. Bunun yanında son derece şefkat dolu bir insansın. Senden çok iyi anne-baba olur ;)

Gizemli!

Gizemli!

Sen tam bir kara kutusun! Seni kimseler çözemiyor. Seni çözdüğünü sananlar büyük yanılgı içerisinde! Pandoranın kutusu gibisin öncelikle. O kadar gizem dolu bir kişiliksin ki, senin yanında olan insanlar şaşırmaktan şaşırmaz. Gizem senin göbek adın olduğu için insanları sürekli şaşırtıyorsun. Öngörülemez bir insansın! Senin çevren bunlara alışık olmalı ;)

Saf ve Duru!

Saf ve Duru!

Sen misler gibi bir insansın. İçin dışın bir. Pamuk gibi de kalbin var. Senim tanımlamak için şu iki kelime yeter: Saf ve Duru. Senin dünyanın en iyi insanı olduğunu söylemek gerek, bu yüzden arkadaşların arasında 'Peygamber gibi adam', 'Melek gibi kadın' olarak tanınıyorsun. İyiliğiniz sonradan olma değil, doğuştan: Yaratılışınız ve varoluşunuz öyle! Yapacak bir şey yok :)

Karmaşık!

Karmaşık!

Dünyanın en karmaşık insanı olman muhtemel.  O kadar soruya cevap verdin biz bile çözemedik seni. Gerçekten çok acayip birisin. Yani seni polis sorgulasa çözemez. Çok tuhaf birisin. Neden böylesin bilmiyoruz. Konuştuklarından, söylediklerinden anlayabilene aşk olsundur. Galiba sen bu gezegene ait değilsin. Biz seni anlayamıyoruz....

Aykırı!

Aykırı!

Bu dünyada anlamlı hiçbir şey yok sana göre. Her şey saçma, her şey alakasız. İnsanların isteklerini ölümüne gizlemesi ve arzularını bastırması ise ikiyüzlü bir tutum ve komik. Sen bunların farkında olduğun için yalın ve yalansız yaşıyorsun. İnsanlarsa sana bu yüzden adeta bir 'yabancı' gibi davranıyor, ki olması gereken sensin; yani sen bir antitez değil, tezin bizzatihi kendisisin. Ama yine de fark etmez, sen bunları da takmıyorsun!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1518
616
440
263
97
82
64
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın