Görüş Bildir
Haberler
Hanımcılık Kazanacak! Hayat Arkadaşlarına Tavırlarıyla Çıtayı Zirveye Çıkararak Herkese Örnek Olan Ünlüler

Hanımcılık Kazanacak! Hayat Arkadaşlarına Tavırlarıyla Çıtayı Zirveye Çıkararak Herkese Örnek Olan Ünlüler

Meltem
03.06.2019 - 10:41

Son dönemin en popüler kavramlarından biri olan ve partnerlerine verdiği değeri sonuna kadar gösteren erkeklere söylenen 'Hanımcı' sözü bu ünlülerle hayat buldu adeta! 😂

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burak Özçivit

Burak Özçivit

Mutluluklarıyla düşman çatlatan ve oğulları Karan'la birlikte yepyeni bir heyecan tadan popüler çiftimiz Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in her anları olay oluyor, malumunuz... Hanımcılıkta ise Burak Özçivit adeta tescilli! Bir internet sitesinin düzenlediği 'Hanımcı Ünlüler' anketinde kendisi yüzde 56'lık oranla birinci oldu! Başka söze gerek var mı?

Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ

Fenomen dizi Aşk-ı Memnu'nun setinde tanıştıktan sonra doludizgin bir aşka yelken açan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer 2016 yılında evlenmişlerdi. Kıvanç Tatlıtuğ'un bazı hayranlarının Başak Dizer'i yanına yakıştırmaması ve bununla ilgili konuşması sosyal medyada olay olmuştu, hatırlarsınız. Kıvanç Tatlıtuğ'un eşine yönelik eleştirilere verdiği cevap, beyaz atlı prensini arayan genç kadınlara rehber niteliğindeydi: 'Senin değil, kimsenin haddine düşmez benim evliliğimle ilgili yorum yapmak. Mutsuzluğunu, kötü kalbini git başka yerlerde bileyle. Siz ne zaman hangi ara bu kadar kötü kalpli insanlar oldunuz?'

Kadir Doğulu

Kadir Doğulu

Dillere destan düğünleri ve cesur ilişkileriyle gündemden düşmeyen Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, aşklarını gözler önünde yaşamaktan çekinmiyor. Bunda Kadir Doğulu'nun yaklaşımlarının büyük payı olduğunu düşünüyoruz, en son Anneler Günü'nü sevgilisinin fotoğrafını koyarak şöyle kutlamıştı: 'Önce seni doğuran annemin, sonra beni doğurup seni bulmamı sağlayan anneciğimin, sonra da tüm annelerimizin ellerinden öperim...' Ne denir ki?

Kenan İmirzalıoğlu

Kenan İmirzalıoğlu

2015 yılından bu yana birlikte olan Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, Cunda'da herkesin konuştuğu bir düğünle dünyaevine girmişlerdi. Eşine yaptığı sürprizlerle sık sık gündeme gelen Kenan İmirzalıoğlu açıklamalarıyla da gerçek bir beyaz atlı prens olduğunu gösteriyor.

Bülent Şakrak

Bülent Şakrak

Birbirlerine çok emek verdikleri gözlerinden okunan Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci aşklarını hem göz önünde hem de magazin dünyasından uzak bir şekilde yaşıyor. Bülent Şakrak, her seferinde ne kadar şanslı olduğunu ve Ceyda Düvenci'nin eşi olmaktan gurur duyduğunu söylüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tolgahan Sayışman

Tolgahan Sayışman

2017 yılında görkemli bir düğünle dünyaevine giren Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi masal gibi bir ilişki yaşıyor. Tolgahan Sayışman eşinin tüm hayallerini gerçekleştirmesiyle biliniyor.

Serdar Ortaç

Serdar Ortaç

2014 yılında uzun süredir birlikte olduğu İrlandalı model Chloe Loughnan ile evlenen Serdar Ortaç mutluluğun formülünün hanımcılıkta olduğunu şu sözlerle anlattı: 'Ben İrlanda’ya eşimi ailesinden istemeye gittim. Eşimin babası bir tek şartla evet dedi; “Happy Wife, Happy Life”. Eğer bunu yapabileceksen ‘tamam' dedi. Mutlu olmak ve depresyona girmemek için her şeye evet. Eşime, arkadaşıma, dostuma, anneme, kardeşime de öyleyim, rahmetli babama da öyleydim. Üç gün sonra doğru bir zaman ve doğru bir yerde bir kahve içerken, “Aşkım sen Instagrama şu mini etekli resmini yükledin, bana yükleyeyim mi diye sordun, ben de ‘evet' dedim. Hatırlıyor musun? Bence yüklememeliydin! Bak, kötü yorumları da aldın görüyor musun?”

Uraz Kaygılaroğlu

Uraz Kaygılaroğlu

Verdiği 64 kiloyla gündeme bomba gibi düşen Uraz Kaygılaroğlu, 2014 yılında Melis İşiten'le evlenmişti. Kimseye haber vermeden, dizi setine gelen nikah memurunu ayarlayarak eşine büyük bir sürpriz yaptı Uraz Kaygılaroğlu... Daha ne olsun?

Anıl Altan

Anıl Altan

2016 yılında evlenen Anıl Altan ve Pelin Akil, aşklarıyla herkese parmak ısırtıyor. Anıl Altan, Pelin Akil'e hayranlığını her seferinde dile getirmekten çekinmiyor: 'İçten gülünce çok güzel görünüyor, o gülüşe aşık oldum.'2017 yıl

Sarp Apak

Sarp Apak

2017 yılında Bengisu Demiröz ile dünyaevine giren ve geçtiğimiz yıl oğlu Güney'i kucağına alan Sarp Apak'ın sözlerini yazsak yeter, daha ne diyelim: 'Şov yapmıyorum, bildiğiniz hanımcıyım. Huzur için tüm erkeklere hanımcılığı tavsiye ediyorum.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mehmet Aslantuğ

Mehmet Aslantuğ

22 yıllık evlilikleri ve sarsılmaz bağlarıyla herkese örnek olan Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan aşk, sevgi ve sadakatin adeta kalesi gibi. Bunda ikisinin de payı büyük elbette ama Mehmet Aslantuğ'un toplumsal cinsiyete ve ailesine verdiği değer hiç şüphesiz ki çok büyük. Açıklamalarında da sık sık görüyoruz.

İlker Kızmaz

İlker Kızmaz

Özellikle sosyal medyaya koydukları fotoğraflarla aşklarını doyasıya yaşadıklarını cümle aleme duyuran İlker Kızmaz ve Aslı Türkel 2016 yılında evlendi. Eşine toz kondurmayan İlker Kızmaz, verdiği değeri her fırsatta gösteriyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
171
96
9
9
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bsk.shn

Bunlar "hanımcılık" değil "kadına verilen değer" Ayrımı iyi yapalım lütfen..

K Burak Dogru

Adı hanımcılık olsun yada başka bişey olsun hiç bi önemi yok. Bu tarz davranışları sergilemeyen arkadaşların adı daha önemli. Çünkü olması gereken bu. Mutfak... Devamını Gör

Sorgulayan

herkes yuvasında mutlu olsun. evlilik kolay değil sorunsuz evlilik zaten olamaz insanlar beklentilerini yüksek tutmamalı bu ünlülerin evlilikleri de göründü... Devamını Gör

Ayetullah Aslan

sonuna kadar okuyan bordo berelidir.