Görüş Bildir
Haberler
Hangi Yeşilçam Aktrisisin?

etiket Hangi Yeşilçam Aktrisisin?

11.04.2019 - 14:33

Sinema her geçen gün gelişiyor ama Yeşilçam filmlerinin yeri daima ayrı. Birbirinden güzel aktris ve son derece karizmatik aktörlerle her izleyişimizde seyir zevkimiz artıyor. Peki sen, hangi Yeşilçam aktrisisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Merak edilen bir soruyla başlayalım: Aşk mı, emek mi?

1. Merak edilen bir soruyla başlayalım: Aşk mı, emek mi?

2. Hangi aktörle başrol oynamak isterdin?

3. Hangisi gibi bir çocuğun olsun istersin?

4. Senin için hayatındaki en önemli şey ne diye sorsak ne cevap verirsin bize?

5. Hangi Yeşilçam çifti senin favorin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendini en mutlu hissettiğin yer neresi?

7. Hangisi daha kötü sence?

8. Son olarak, sence hangi hayal gerçek olmalı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Türkan Şoray!

Türkan Şoray!

Sen Yeşilçam'ın sultanı Türkan Şoray'sın! Senin için dış görünüşten çok daha önemli şeyler var bu hayatta. Emek verilmeli, üzerine titrenmeli, güven duyulmalı öncelikle... Tabii aşk da bir o kadar önemli yer kaplıyor senin hayatında. Ama dedik ya, önceliklerin farklı. Kalbin ne kadar güzelse, bu yüzüne de yansımış elbette. Hem de ne güzellik!

Filiz Akın!

Filiz Akın!

Sen zarafet timsali Filiz Akın'sın! Duygusal bir yapın var ama bu seni asla güçsüzleştirmiyor. Başına herhangi bir kötülük ya da olumsuzluk gelse bile, sen dimdik ayakta duruyor ve asla pes etmiyorsun. Senin olduğun dünyada sonunda hep iyilikler ve güzellikler kazanıyor. Bulunduğun çevreyi de güzelleştiriyorsun, öyle güzel bir insansın sen.

Gülşen Bubikoğlu!

Gülşen Bubikoğlu!

Sen güzeller güzeli ve bir o kadar da şeker Gülşen Bubikoğlu'sun! Hayatında kötü şeyler de oluyor elbette, kimin hayatında olmaz ki! Ama sen neşen ve hayata bakışınla çevrendeki herkesi mutlu etmeyi başarıyorsun. Neşe ve keder iç içe ama senin olduğun her yerde şenlik var diyebiliriz. Öyle iyimsersin ki, hayatı olduğu gibi yaşıyorsun. Herkesin hayatında senin gibi birine ihtiyacı var.

Müjde Ar!

Müjde Ar!

Sen insanları hayran bırakacak güzellikte Müjde Ar'sın! Hayat dönem dönem seni yoruyor, ama sen üstesinden gelmeyi başarıyorsun. Güçlü bir kadınsın ve bundan kendin de gurur duyuyorsun. Seni tanıyan herkes düştüysen kalkabileceğini çok iyi biliyor, bu yüzden seni örnek alan insan da çok etrafında. Yorulsan bile pes etmiyorsun. Örnek insansın vesselam!

Ayşen Gruda!

Ayşen Gruda!

Sen dünyanın en güzel ve en iyi kalpli insanlarından Ayşen Gruda'sın! Öyle bir enerjin var ki, etrafındaki olumsuzlukları ya da mutsuzlukları yok etmemen mümkün değil! Girdiğin ortama ışık saçıyorsun adeta. Temiz bir kalbin var, insanlar kolay kandığını düşünüp kandırabileceğini sansa bile yanılıyorlar. Sen, seni tanıyan herkesin 'iyi ki varsın' diyeceği güzellikte bir insansın kısacası.

Emel Sayın!

Emel Sayın!

Sen, kendi güzelliğini etrafına saçabilen Emel Sayın'sın! Görenleri bir kez daha baktıracak güzellikte olman bir yana, kalbin öyle güzel ki, seni tanıyan herkes hayatında yer edinmek istiyor. Her şeyden ders çıkarabiliyorsun, yaşadıkların seni hiçbir zaman güçsüzleştiremiyor, karşısında senin kadar güçlü ve iyi niyetli bir kadın olduğunu bilmiyor ki hayat! Güzel kalbinle herkesi mutlu etmeyi başarıyorsun. Bulunduğun her yere iyilik ve güzellik getiriyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
470
240
83
27
11
10
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın