Görüş Bildir
Haberler
Aslında Hangi Ünlü Senin İdeal Erkek Tipin?

etiket Aslında Hangi Ünlü Senin İdeal Erkek Tipin?

şafak koçak
28.04.2014 - 15:55 Son Güncelleme: 28.04.2014 - 15:58

Yıllarca çerle çöple uğraştığın yeter! Artık zaman, 'taş' erkeğini bulma zamanıdır!

Testi çöz, ideal erkek tipin hangi ünlü öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir erkekte en çok ne ararsın?

2. Şimdi boş lafı geçelim :) Yani gerçekten ama gerçekten bir erkekte ne ararsın?

3. Erkeklerin bilmeden yaptıkları hareketlerden, hangisi sana göre daha çekici?

4. Sevgiline hangisiyle hitap etmeyi tercih edersin?

5. Peki Aşk için en fazla ne yapar, sınırlarını ne kadar zorlarsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pms tribindesin. Triplerden de trip beğeniyorsun. Sevgilinin ne yapmasını beklersin?

7. Aşk hayatını nasıl tanımlarsın?

8. Aşağıdaki yakışıklılardan hangisi, daha yakışıklı?

9. Yıldönümünüzde sevgilin sana ne alsa daha çok hoşuna gider?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kıvanç Tatlıtuğ Haliyle!

Kıvanç Tatlıtuğ Haliyle!

En iyisine layık olduğunuzu söylemeliyim öncelikle. Birisi de Tanrı'nın varlığından süphe ederse, sevgilinizi, yani Kıvanç'ı gösterebilirsiniz itinayla. Yalnız, zoru sevdiğinizi söylemek gerek. Çünkü ideal erkek tipinizin peşinden bir sürü kız koşuyor. Bunun reçetesi rahat davranmaktır diyeceğim de, insanın Kıvanç gibi sevgilisi olunca deliler gibi kıskanması dünyanın en normal şeyi!

Erkek gibi Erkek: Burak Özçivit!

Erkek gibi Erkek: Burak Özçivit!

Bu aralar efemine erkekler pek bi' revaçta. Size bu türden erkekler tek kelimeyle iğrenç geliyor. Sahiplenme yok, kollar kürdan, surat tavuğun muhtelif yerleri gibi. İşte bu östrojen erkeklerine tokat gibi bir cevap var artık: Burak Özçivit! Tanrının son model yapımı, yürüdü mü yollar titrer, bakınca da her yer, Hem de türk. Kaymaklı ekmek kadayıfı. Alın tepe tepe kullanın :)

Bir Armağan: Çağatay Ulusoy!

Bir Armağan: Çağatay Ulusoy!

Fırtınalı ve bol med-cezir'li ilişkilerin kadını olduğunuzdan müessesimiz size Çağatay Ulusoy'u uygun gördü :) Bir kere aşk en önemli bileşeni tutkudur. Tutku olmadan yola çıkılmaz; benzin biter, yolda kalırsınız: Tek kelimeyle rezillik! En başta tutku olmalı sizin ilişkinizde. Monotona binmemelidir zaten bir ilişki. Kavga varsa yapılır, kıskanılması gerekiyorsa kıskanılır, ne o öyle düzeyli ilişkiler falan... Peh!..

Nikah İşlemlerine Başlayın: Mehmet Günsür!

Nikah İşlemlerine Başlayın: Mehmet Günsür!

Sizin için kritik kavram: '1'. Bu hayata '1' kere geliyorsunuz. '1' kere doğup, '1' ölüyorsunuz. Ee sizden de '1' tane. Peki size ünlülerden kim olur? Pek tabii ki, Mehmet Günsür. Çünkü ondan '1' tane. Yalnız sizin formülünüz 1+1=2 değil, 1+1=1! Hem yakışıklı, hem de sadık! Çabuk nikah işlemlerine başlayın, kaçırmayın. Bak daha hala duruyor. Çabuk :)

Beyaz Atlı Prens: Ryan Gosling!

Beyaz Atlı Prens: Ryan Gosling!

Vay efendim siz çok hayalciymişsiniz de, yok efendim hayatı toz pembe sanıyormuşsunuz da falan da filan... Hayatında hiç kimseyi sevmeyen, daha doğrusu sevmeyi bilmeyen sevgi sakatlarına bakmayın siz hiç! Hep arayın o'nu. Belki bi' faydası olur diye Ryan Gosling'i getirdik önünüze. Ama Ryan Gosling bahane, Beyaz Atlı Prens şahane! Aramaktan vazgeçmek yok, çalışın çalışın :)

Daha İyisi Yapılana Kadar En İyisi Bu: Brad Pitt!

Daha İyisi Yapılana Kadar En İyisi Bu: Brad Pitt!

Ve tanrı Brad Pitt'i yarattı. Siz de bu mahlukatların içinde en iyisine, en seksisine layıksınız. (Angelina Jolie de kimmiş, iki dakikada çırak çıkarırsınız siz onu. Bu işler Hollywood'da rol kesmeye benzemez!) Yalnız, Brad tercihinizden yola çıkarsak, efendi adam yerine serseri adam seviyorsunuz, bu belli. Amaan gerçekte efendi adam yoktur zaten. Efendi rolü keser çoğu. Böyleleri en azından dürüst ve de çok daha çekici!

Yakışıklı + Komik = Ahmet Kural!

Yakışıklı + Komik = Ahmet Kural!

Hayat zaten çok ciddi. Bir sürü telaşe ve sorumluluk. Hayatın kısa olduğu ise gerçeğin gerçeği. Hayat bu kadar ciddiyken, bir de ciddi bir adamla ömür mü geçer alla'sen! Eh biz de, hem en komiğini, hem de en yakışıklısını getirdik önünüze misal olsun diye. Misal bizden uygulaması sizden. Ahmet Kural da sevgilisinde ayrılmış bu arada, olmaz olmaz demeyin, olmaz valla :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1843
882
686
437
225
223
199
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yagmur Sayan

kıvanç tatlıtuğ ben jungkook çıkmasını bekliyodum

Bangtnqwq

Ben sjbsjsbd

waldorf cornelia

TÜKÜRÜRÜM BU TESTE MEHMET GÜNSÜR ÇIKTI :p

ece halavurte

çağatay ulusoy çıktı