Görüş Bildir
Haberler
Hangi Suits Karakterisin?

etiket Hangi Suits Karakterisin?

Nsycl
03.10.2017 - 15:24

Louis Litt'e mi yoksa Harvey Spectre'ye mi daha yakınsın görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini söyleyerek teste başla!

2. Bir spor dalı seç!

3. Giyim tarzın nasıl?

4. Kendini en iyi tanımlayan kelime hangisi?

5. Şu an ilişki durumun nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aralarından en büyük korkun hangisi?

7. Son olarak bir New York manzarası seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Louis Litt çıktı!

Louis Litt çıktı!

Verdiğin cevaplara göre Louis Litt senin ruh ikizin! Canlı, hareketli, pozitif aurası olan bir insansın! Kendince zevklerin, entelektüel tarafın da var. İyi müzik dinlemek, desteklediğin takımın maçını izlemek. Sen enerjiyle, heyecanla yaşıyorsun. Bazen çakallıklar yaptığın da olmuyor değil! Sonuçta insansın yani.

Rachel Zane çıktı!

Rachel Zane çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin Rachel Zane! Kafasına koyduğu yapan, müthiş kararlı ve azimli birisin öncelikle! Başkalarının gölgesinde kalmak hiç sana göre değil, bireysel başarılarınla, isminle anılmak istiyorsun. Aşk konusunda da keza, aynı kafadasın. Kararlı ve net. Umursadığın insanlar için yapamayacağın şey yok.

Harvey Specter çıktı!

Harvey Specter çıktı!

Verdiğin cevaplara göre sen Harvey Specter'sın! Çekici, pratik zekalı ve kendine güvenen bir karakterin var. Kendine güvenin bazen seni burnu havada gösterse de bu karşı tarafın algısı sonuçta. Bunlara rağmen içinde yaşadığın karışıklıklar ve duygularını ifade edemediğin anlar yaşanmıyor değil. Göründüğünden çok daha farklı tarafların var ve insanlara bunu açman uzun zaman alıyor.

Jessica Pearson çıktı!

Jessica Pearson çıktı!

Verdiğin cevaplara göre Jessica Pearson senin ruh ikizin!  Cool, sakin ve toparlayıcı bir tipsin sen. Seni tanıyanlar herhangi bir olayda senin tepkinlerinin objektif, özgür ve adil olduğunu bilirler. Bu da seni vazgeçilmez bir problem çözücü yapıyor zaten. Tabii bazen bu gurur gözünü kör etmiyor değil, bazen duygularına göre hareket etmen gerekebilir. Gerilme.

Donna Paulsen çıktı!

Donna Paulsen çıktı!

Verdiğin cevaplara göre sen Donna Paulsen'sin! Sadakatin o kadar derin ki, sana zarar verdiği zamanlar bile oluyor. Başkalarının hayatlarına dokunmak, onları içten dinlemek tam senin yapacağın tarzda şeyler. Kendine olan saygın ve sevgin üst noktada olsa da,her zaman dostlarını kendinden önde tutuyorsun. Mizah, cazibe ve insan sarraflığı seni tanımlayan 3 kelime olabilir.

Mike Ross çıktı!

Mike Ross çıktı!

Verdiğin cevaplara göre sana Mike Ross çıktı! Net kuralların, doğru ve yanlış algın çok güçlü olsa da dünyanın sadece siyah ve beyaz olmadığı biliyor, grinin tonlarını da kendi doğrularına göre değerlendirmeyi başarıyorsun. Bu durum bazen pişman olacağın şeyleri yapmana sebep olabiliyor, ama hatalarını düzeltmekte de bir dünya markasısın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
266
98
66
40
27
23
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kenan Arısoy

izlemeyen varsa hiç vakit geçirmeden başlasın

Onur Özalp

Louis Litt

Burak Özbek

Louis Litt çıktı! Verdiğin cevaplara göre Louis Litt senin ruh ikizin! Canlı, hareketli, pozitif aurası olan bir insansın! Kendince zevklerin, entelektüel ta... Devamını Gör