Görüş Bildir
Haberler
Hangi Sex and the City Karakterisin?

etiket Hangi Sex and the City Karakterisin?

Lisa Campton
26.05.2023 - 23:47

Dünyanın en çok izlenen dizilerinden biri olan Sex and City hayranısın biliyoruz! Onlarla sevinip onlarla üzülüyorsun. Peki senin karakterin kızlardan hangisi gibi? Hangi Sex and the City karakteri olduğunu öğrenmek istiyorsan seni testimize bekliyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak bir hobin var mı?

2. Arkadaşların seni nasıl tanımlar?

3. Hayattaki en büyük zaafın ne?

3. Hayattaki en büyük zaafın ne?

4. Senin için seks ne demek?

5. Diyelim ki akşam dışarı çıkılacak. Nasıl bir yere gitmek istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ya aşka olan inancını sorsak?

7. Moda senin hayatının hangi noktasında yer alıyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen tam bir Carrie Bradshaw'sın!

Sen tam bir Carrie Bradshaw'sın!

Sen kesinlikle Carrie'sin. Hem kendine hem aşkına hem de işine olan tutkun seni sen yapıyor! Hayatında yolunda gitmeyen şeyler olduğunda bile ayakta kalabilen o duruşunla takdire şayansın!

Sen tam bir Samantha Jones'sun!

Sen tam bir Samantha Jones'sun!

Ah seni çılgın! Sen tam bir Samantha'sın. Tüm dünya senin karşında diz çöksün istiyorsun. Hazların her şeyin. Bu dünyaya yaşamaya geldin değil mi? Neden bekleyesin ki?

Sen tam bir Miranda Hobbes'sun!

Sen tam bir Miranda Hobbes'sun!

Hayatı boyunca her şeyi ama her şeyi kendi başına yapmayı seçmiş, olumlu yönleri görmektense biraz daha negatif bakış açısına sahip olsan dahi hiçbir zaman dostlarını yalnız bırakmazsın. Sen bir Mirandasın!

Sen tam bir Charlotte York'sun!

Sen tam bir Charlotte York'sun!

Minnoşluğun aynı Charlotte'a benziyor. Hassas ve kırılgan kalbin çoğu zaman seni tekletse bile aşka olan inancın ve gücünle hep ayaktasın! Sen bu gri dünyadaki tatlı pembesin. Etrafına neşe saçıyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
11
10
8
7
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sen tam bir Miranda Hobbes'sun! Hayatı boyunca her şeyi ama her şeyi kendi başına yapmayı seçmiş, olumlu yönleri görmektense biraz daha negatif bakış açısına... Devamını Gör

Fatih CİHAN

Hayatınızdaki her adımı, karakterinizi yansıtan bir tarz ile atmaya hazır mısınız? O zaman, Fizyonomi-Yüz Okuma ile yapılan karakter kişilik analizlerini den... Devamını Gör

Buglem

Sen tam bir Charlotte York'sun!Minnoşluğun aynı Charlotte'a benziyor. Hassas ve kırılgan kalbin çoğu zaman seni tekletse bile aşka olan inancın ve gücünle he... Devamını Gör