Görüş Bildir
Haberler
Hangi Parapsikolojik Yeteneğe Sahipsin?

etiket Hangi Parapsikolojik Yeteneğe Sahipsin?

25.06.2020 - 17:30

Parapsikoloji teriminin anlamı “psikoloji ötesi”dir. Yani psikolojinin alanına girmeyen olağanüstü psikolojik deneyimleri kapsar.

Sen de hangi parapsikolojik yeteneğe sahip olduğunu merak ediyorsan;

Testi çöz ve sonucunu gör!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Rüyalar bilinçaltını en iyi yansıtan şeyler olduğundan onlarla başlayalım: Genelde rüyalarında neler görürsün?

2. Bu çizimlerden hangisinde sence tehlike çanları çalıyor?

3. Bunlardan hangisi başına daha sık geliyor?

4. Bu görselde gözüne ilk çarpan şeyi söyle!

4. Bu görselde gözüne ilk çarpan şeyi söyle!

5. Peki bu gifte gözüne çarpan ilk görsel hangisi oldu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dürüst olma zamanı! Hafızana 1 ile 10 arasında bir puan vermeni istiyoruz.

7. Peki hangi Yunan mitoloji karakteri sence sana benziyor?

8. Son olarak; kendini tam olarak ne zaman tatmin olmuş hissediyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Telekinezi!

Telekinezi!

Verdiğin cevaplara göre senin parapsikolojik yeteneğin telekinezi! Sen düşünce enerjisiyle günlük yaşantını yönlendiriyor ve çoğu zaman kendi şansını kendin yaratıyorsun. Tabii, belki de bunun farkında değilsin ama tam da istediğin şeylerin gerçekleşmesi aslında buna bağlı. Herhangi bir şeye olan konsantrasyonun o kadar kuvvetli ki, hedeflediğin ya da istediğin bir şeyin gerçek olmama olasılığı yok denecek kadar az. Sana söylememiz gereken tek şey, düşünce enerjini kullanırken dikkatli olman. Başkalarına nazar değdirip de kem gözlü olarak yaftalanmak istemezsin!

Levitasyon!

Levitasyon!

Verdiğin cevaplara göre senin parapsikolojik yeteneğin levitasyon! Sen doğal olarak ya da bir çabayla telekinezi yeteneğini geliştirmiş ve levitasyon yeteneğine sahip olmuşsun. Belki de fantastik filmleri fazla izledin kim bilir! Nesneler üzerinde hakimiyet kurabiliyorsun. Senin en büyük özelliğin, tek başına yapabileceklerinden çok, başarılarını çevrendeki insanlarla paylaşman. Çünkü birlikten kuvvet doğacağının farkındasın ve daima buna göre hareket ediyorsun. Yalnızlık hiç de sana göre değil!

Altıncı his!

Altıncı his!

Verdiğin cevaplara göre senin parapsikolojik yeteneğin altıncı his! Biz söyleyene kadar da altıncı hissinin ne kadar kuvvetli olduğunu defalarca dile getirdiğinden eminiz! Beş duyu organını da aşacak şekilde, hislerinle bir çok şeyden emin olabiliyorsun. Bu yeteneği doğuştan mı kazandın, sonradan mı edindin bilmiyoruz ama, hislerine güvenme konusunda üstüne yok. Yine de, kimi zaman yanılabileceğini unutma!

Telepati!

Telepati!

Verdiğin cevaplara göre senin parapsikolojik yeteneğin telepati! Bu yeteneğe sahip olmak herkesin harcı değil elbet! Sen duygularının, sözcüklerinin, seslerin kısaca sözcüklerle aktaramayacağın her şeyin iletişimini düşünce yoluyla iletiyorsun. Tabii anlayabilene! Bu senin şansın, herkese nasip olmayacak bir yetenek aslında. Bu sebeple olacak ki insanlarla olan ilişkilerin daima mükemmel oluyor. Çevrendeki herkes senin ne kadar iyi iletişim kurabildiğinden söz ediyor.

Durugörü - Üçüncü göz!

Durugörü - Üçüncü göz!

Verdiğin cevaplara göre senin parapsikolojik yeteneğin durugözü-üçüncü göz! Senin için zaman algısı yok desek doğru olur. Şu anda ya da geçmişte yaşanmış olayları, orada olmasan bile oradaymış gibi görebiliyor/algılayabiliyorsun. Bu da senin son derece anlayışlı olmanı sağlıyor. Belki de insanlar bu sebeple senin ne kadar öngörülü biri olduğundan söz ediyorlardır. Ayrıca, rüyalarına da dikkat et! Onlar senin için bir rüyadan çok daha fazlası.

Psikometri!

Psikometri!

Verdiğin cevaplara göre senin parapsikolojik yeteneğin psikometri! Bu yeteneğe sahip olduğunu muhtemelen bilmiyordun, ama kendinden şüphelendiğin anlar olmuştur elbet! Sen bir cisme dokunduğunda onun geçmişiyle ilgili bazı hislere sahip olabiliyorsun. Bu sebeple senin için cansız varlıklar da son derece önem kazanıyor. Bunu bilmeden önce de 'Ya ben bu eşyayı asla atamıyorum.' demişliğin vardır yani. Değerini bil, herkese nasip olmaz bu yetenek.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
395
146
72
60
36
23
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
melike doğan

Levitasyon!

Wasserprinzessin

Telekinese, beeindruckend. Ich hoffe sehr, dass so etwas wahr wird.