Görüş Bildir
Haberler
Hangi Özelliğinle Erkeklerin Aklını Başından Alıyorsun?

etiket Hangi Özelliğinle Erkeklerin Aklını Başından Alıyorsun?

Hangi özelliğinle erkeklerin aklını başından alıyorsun? Merak ediyorsan;

Haydi testi çöz ve öğren!

1. İlk olarak kaç yaşındasın bakalım?

2. Söyle bakalım, bir partiye gidecek olsan bu elbiselerden hangisini tercih ederdin?

3. Peki daha önce hiç tanımadığın bir insana aşık oldun mu?

4. Şimdi de günlük olarak kullandığın saç şeklini seç bakalım.

5. Imm... Hafta sonu planına bunlardan hangisini eklemek istersin?

6. Erkeğin .......... olanını severim.

7. Ve son olarak, bu olayı daha önce hiç yaşadın mı?:)

7. Ve son olarak, bu olayı daha önce hiç yaşadın mı?:)

Zekanla!

Sen kıvrak bir zekaya sahipsin! Bu özelliğinle etrafındaki erkeklere hayret ettiriyorsun. Bazı erkekler dış güzelliğe bazıları ise karaktere önem verir. İşte sen bunların her ikisine de sahipsin. Hem dış görünüşünle hem de keskin zekanla erkeklerin aklını başından alıyorsun. Sana laf sokan insanlara karşı her zaman bir hazır cevabın olur. Kimse seni hafife alamaz, düşünmeden konuşamaz. Çünkü seni tanıyanlar keskin bir zekaya sahip olduğunu ve hiçbir şeyin altında kalmayacağını bilir. Kıvrak zekan sayesinde etkileyemeyeceğin bir erkek yok. Öyle mıç mıç ilişkilerden nefret eder, her şeyi çat diye söylersin. İnsanların senin hakkında ne düşündüğü pek umrunda olmaz açıkcası. O yüzden her zaman dobra olmayı başaran bir insansın. Hem güzel hem de zeki olmanın zor olan tarafı da diğer kadınlar tarafından kıskanılmak. Ama eminiz onlar da umrunda değil. Çünkü beynini bu tür şeylerle asla meşgul etmezsin!

Sempatikliğinle!

Sen o kadar sempatik bir insansın ki gerçekten erkekler sana bayılıyor. Evet, kabul edelim sempatiliğin seni çekici kılıyor. Ama sen sempatik oluşun ile resmen ön plandasın. Çünkü öyle kendini fazla kasmazsın. Olduğun gibi davranırsın. Senin için dış güzellikten çok iç güzellik her zaman ön planda olur. Erkekler senin tatı gülüşüne resmen bayılıyor! İnsanlar ile konuşurken jest ve mimiklerini çok etkin kullanıyorsun. Elin kolun asla rahat durmaz mesela. Bu tez canlı oluşundan kaynaklanıyor olsa gerek. Daima iyi niyetlisin ve bu zaten direkt yüzünden anlaşılıyor. Çünkü insanlara karşı hep güler yüzlüsün. Böyle olunca da doğal olarak insanlar sana daha çabuk ısınıyorlar. Özellikle erkekler seni yakından tanımak ve vakit geçirmek için can atıyor. Dışarıdan böyle sempatik gözüktüğün için zaman zaman çok sıkıntı yaşıyorsun. Çünkü her insanla muhatap olmayı sevmiyorsun. Ama hal böyle olunca insanlar seni iyi niyetini kullanabiliyorlar. O yüzden bu sempatikliğini biraz azaltan mı ne? Bu kadar sempatik olmamalısın! Çünkü erkeklerin aklını başından alıyorsun tatlım.

Doğal halinle!

Sen o kadar doğal bir insansın ki erkekler sana bayılmasın da kime bayılsın! O gülüşünle, samimiyetin ve tatlı dilinle resmen erkeklerin aklını başından alıyorsun. Yapmacık hareketlerden hiçbir zaman hoşlanmadın. Zaten istesen de yapmacık davranamıyorsun. Her zaman olduğun kişi gibi davrandın hiç bunun dışına çıkmadın. O yüzden insanlar seni daha ilk gördükleri andan itibaren çok seviyor. Kalbinin güzelliği yüzüne yansır derler ya seninki de tıpkı öyle. Her şeyinle doğalsın ve çekisin. Anlayacağın bu senin doğanda var. Bir de o kadar narinsin ki bu özelliğin insanları resmen cezbediyor. Özellikle erkekler senin bu duruşuna bayılıyor. Senin yanında kendilerini her zaman rahat hissediyorlar. O yüzden erkekler için vazgeçilmezsin. Onların aklını başından alıyorsun!

Özgür ruhlu oluşunla!

Sen özgür bir ruha sahipsin! İnsanların ne dediği ne düşündüğü hiçbir zaman umurunda olmadı. Canın ne istiyorsa o an onu yapabiliyorsun. Çünkü hayatın böyle çok daha güzel olacağını biliyorsun. Bir düşünceye veya bir insana bağlı kalmaktan hoşlanmıyorsun.Bu senin özgürlüğünü kısıtlıyor. Erkekler sana ulaşamamanın çılgınlığını yaşıyorlar. Bu özelliğin resmen onların aklını başından alıyor ama bir yandan da korkutuyor. Cesaretini toplayıp sana gelebilen erkek çok azdır. Yaşamasını gerçekten biliyorsun! Etrafında özgürlüğünü kendi kendine kısıtlamış yüzlerce insan görüyor ve gerçekten onlara şaşırıyorsun. Nasıl böyle yaşıyorlar acaba diye kendi kendine düşünüyorsun. Ve sen onları gördükçe, özgür yaşamanın tadını çıkarmaya, onu elinde tutmaya devam ediyorsun. Erkekleri kendine hayran bırakmayı da çok iyi biliyorsun. Ama kimin umrunda? 😄 Kimsenin senin hayatına karışmasına izin vermiyorsun. Her zaman kendi kararlarını kendin alıyorsun. Nerede olursan ol istediğin gibi davranıyorsun. Çünkü özgürlük bunu gerektirir. Değil mi? Senin gibi özgür bir ruha sahip insanlar çok az. Erkekler bunun farkında ve senin gibi güçlü bir kadına rastladıkları için çok da şanslı hissediyorlar. Bizden söylemesi. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
418
216
83
29
7
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?