Görüş Bildir
Haberler
Hangi Nostaljik Eşyasın?

etiket Hangi Nostaljik Eşyasın?

Bakalım senin ruhun hangi nostaljik eşyaya benziyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Biriyle tanıştığın zaman ilk neye dikkat edersin?

2. Peki dünyaya yeniden gelsen hangi yıllarda yaşamak isterdin?

3. Elinde imkanın olsa yapmak istediğin meslek ne olurdu?

4. Diyelim ki sevgilin sana bir hediye almış. Neye dikkat edersin?

5. Bu hayatta senin için en önemli şey nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Haksızlığa uğradığında nasıl bir tepki verirsin?

7. Peki ya aşk?

8. Geldik son soruya! En sevdiğin çizgi film karakteri hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Walkman!

Sen çok eğlenceli ve neşeli bir insansın. Hayattan zevk almasını biliyor ve anı yaşıyorsun. Enerjini kaçıran insanlar ve ortamlardan hemen uzaklaşıyorsun. Monotonluk asla sana göre değil, sen bu dünyaya gülmeye, dans etmeye, eğlenmeye gelmişsin. Ne diyelim: Please don’t stop the music!

Köstekli Saat!

Köstekli Saat!

Sen zamanın kıymetini çok iyi biliyorsun. Çünkü biliyorsun ki parayla satın alınamayacak ve asla geri gelmeyecek tek şey zaman. Bu yüzden senin için en önemli şey bilgi ve etrafında da hep kültürlü entelektüel seviyesi yüksek insanlar var. Üstelik çok dikkatli ve dakik bir insansın. Bu da seni zamanın çok ötesinde bir insan yapıyor. Hep böyle devam et!

Gaz Lambası!

Gaz Lambası!

Sen bu hayatta her zaman ne istediğini biliyor ve ona göre yaşıyorsun. Sen çok yardımsever bir insansın. İçinde insanlara karşı büyük bir sevgi ve bunu da sonuna kadar gösteriyorsun. Kimin bir derdi olsa dinliyorsun, başı sıkışsa hemen koşuyorsun. Bu yüzden sen arkadaş çevrende oldukça aranan birisin. Adeta etrafını aydınlatıyorsun!

Daktilo!

Sen kesinlikle bir daktilosun. Dışardan sessiz sakin, kendi halinde biri gibi görünüyorsun ama içinde ne fırtınalar kopuyor bunu bir Allah bir de sen biliyorsun. Bu yüzden insanlardan uzaklaşıp kendini kapatarak içini bambaşka şeylere döküyorsun. Üstelik hayal dünyan çok geniş, bu da seni diğer insanlardan ayıran bir başka özellik. Sen yeter ki bir şeyin üzerine düş. O şeyin senin elinden çıkıp bir sanat eserine dönüşmemesine imkan yok!

Gırgır!

Gırgır!

Sen 90’ların unutulmaz eşyası gırgırsın. Hamarat, pratik, çalışkan ve oldukça hızlı. Aynı zamanda zor zamanlarda da hızır gibi yetişen, herkesin her işine koşturan yardımsever bir yapın var. Ama seni biraz evhamlı gördük. Bu evham ilerleyen zamanlarda senin başına iş açabilir. Ne yap et kurtul bu sinsi ruh halinden!

Gameboy!

Gameboy!

Sen bu hayatın çok ötesinde bir insansın. Adeta bu dünyada değil de başka bir gezegende ya da başka bir zaman diliminde yaşıyor gibisin. Her şeyi oyun gibi görüyorsun ve bundan çok büyük bir zevk alıyorsun. Bu yüzden strateji ve hamle konusunda da oldukça geliştirmişsin kendini. Pratik zekanla da kendine hayran bıraktırıyorsun ama dikkat et çok da kaptırma kendini. Ara sıra reel dünyaya da dön!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
284
112
88
20
15
15
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nabansen

daktiloo

deniz derya

walkman oo güzel ama son soruda tomu göremedim

Mabada

keşke bana da o çıksaydı. daktilo ne ya. bi de daktiloya sessiz sakin demiş :D

Nurcan Güneri

Walkman! Sen çok eğlenceli ve neşeli bir insansın. Hayattan zevk almasını biliyor ve anı yaşıyorsun. Enerjini kaçıran insanlar ve ortamlardan hemen uzaklaşıy... Devamını Gör