Görüş Bildir
Haberler
Hangi MasterChef 2022 Yarışmacısısın?

Hangi MasterChef 2022 Yarışmacısısın?

09.09.2022 - 12:38

Tam 6 sezondur süren MasterChef, bu sezon da yine çok izleniyor. Daha ilk haftalar olmasına rağmen izleyici tarafından beğenilen ve desteklenen yarışmacılar oluştu bile. Her birinin tarzı farklı, kimi sessiz sakin bir yapıyla yemeklerine odaklanırken, kimi daha çok kaos istiyor gibi

Bakalım sen hangi MasterChef 2022 yarışmacısısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. İçinde bulunduğun hayattan ne kadar memnunsun? (1 en az, 6 en çok olacak şekilde seçebilirsin.)

4. İnsanlarla iletişim kurmada nasıl bir yapıya sahipsin?

4. İnsanlarla iletişim kurmada nasıl bir yapıya sahipsin?

5. Yarışmacı olsan en rahat iletişimi hangi şefle kurardın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Önüne çıkan sıkıntılar karşısında nasıl bir insan olarak tanımlayabilirsin kendini?

6. Önüne çıkan sıkıntılar karşısında nasıl bir insan olarak tanımlayabilirsin kendini?

7. Bir yemeği sadece bir kez görsen bile yeterince iyi yapabilir misin sence?

7. Bir yemeği sadece bir kez görsen bile yeterince iyi yapabilir misin sence?

8. Son olarak senin için yemek yemek...

8. Son olarak senin için yemek yemek...

Büşra!

Büşra!

Sen son derece iş odaklı, sessiz, sakin ve kendi halinde bir insansın. Sesini duyabilene aşk olsun hatta! Kim ne yapmış, ne düşünmüş, nerede kaos varmış umurunda değil. Herkes kendi işine baksın, kimse sana dokunmasın daha iyi senin için. Önceliğin sıcak ilişkiler kurmak değil çünkü. Bir amaç uğruna bir yerde bulunuyorsan, kesinlikle önceliğin daima o olarak kalıyor.

Dilan!

Dilan!

Sen dobra kişiliği ile ön plana çıkan insanlardan birisin. Karşındaki ne hisseder, ne düşünür umurunda bile değil. Neyse o senin için, asla söylemekten kaçınmazsın. Ama sempatik tavırların sayesinde söylediklerin çarpıtılmıyor ve daima sevilen tarafta olmayı başarıyorsun.

Fatmanur!

Fatmanur!

Sen fazlaca öz güvenli bir insansın. Kaos seviyor ve bunu her an gösteriyorsun. İş konusunda yetenekli olsan bile, bundan daha çok kişiliğinle öne çıkmaktan hoşlanıyorsun. Yani insanların seni işteki yeteneğinle değil, eğer seveceklerse kişiliğinle sevmelerini istiyorsun. Ama zorlu bir karaktere sahipsin, insanlar hakkında yorum yapmaktan kaçınmıyor, ortalığın karışmasından da haz alıyorsun. Bu sebeple etrafın her zaman kalabalık olmuyor ne yazık ki.

Metin!

Metin!

Sen gelmiş geçmiş en ağır, en iş odaklı insanlardan birisin. Sosyal çevrede neredeyse sesini duymak imkansız. Bunu ancak sana çok çok yakın olanlar görebilir. Çünkü senin için güven alanı çok önemli, gerçek benliğini ancak güvendiğin insanlara karşı ortaya çıkarıyorsun. Bir işi kendine amaç edindiğinde ise, ondan daha önemli, daha öte hiçbir şey olmuyor senin için. Sonuna kadar gitmek tek amacın oluyor.

Yağız!

Yağız!

Sen iş odaklı bir insansın. Sevdiklerin yanındaysa ve sevdiğin şeylerle ilgilenebiliyorsan değmesinler keyfine. Dışarıda olan biten, insanların ne düşündükleri, tartışmaları ya da tüm o gürültü karmaşası hiçbiri umurunda bile değil. Elbette bu kaostan nasibini aldığın oluyor ama ne kadar ilgileniyorsun, ne kadar kendine dert ediyorsun tartışılır.

Çağatay!

Çağatay!

Sen son derece sakin ama bir o kadar da lafını esirgemeyen bir insansın. Senin için önemli olan durum damarına basılmaması. Herkese karşı sabırlı ve saygılı olmayı başarıyorsun, alttan alıyorsun amaaaa seni çileden çıkarırlarsa eğer... Yanına yaklaşabilene aşk olsun! Her zaman iyilik ve doğruluktan yana olduğun için, haksızlık karşısında da sessiz kalamıyorsun. Yani aslında dışarıdan bakınca ne kadar sakin bir yapıdaysan, içinde de bir o kadar tersi var.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
13
10
6
5
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dilan Bayram

Dilan :D

Necla Kaplan

Büşra

Gizem Yenikler

Büşra Sen son derece iş odaklı, sessiz, sakin ve kendi halinde bir insansın. Sesini duyabilene aşk olsun hatta! Kim ne yapmış, ne düşünmüş, nerede kaos varmı... Devamını Gör