Görüş Bildir
Haberler
Hangi Markasınız?

etiket Hangi Markasınız?

diazepam
25.06.2014 - 13:28 Son Güncelleme: 25.06.2014 - 13:37

Yaşam felsefenizi hangi marka özetliyor? Bir marka oluşturacak olsaydınız bu hangisi olurdu? Ve daha bir sürü cevap.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tek bakışta aşağıdakilerden dikkatinizi en çok çekenini seçiniz

2. Aşağıdaki para birimlerinden birini seçin

3. Bir müzik grubu seçin

4. Tasarruf etmeniz gerekse ilk hangisinden vazgeçersiniz?

5. Hangi meydanda oturup çevreyi izlemek istersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangisi sizi daha çok mutlu eder?

7. Bir yazı fontu seçin

8. Amerikan sineması haricinde en sevdiğiniz ülke sineması

9. Bir reklamda sizi en çok ne etkiler?

10. Son olarak bir meyve seçiniz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Siz "Apple" sınız

Siz "Apple" sınız

Siz herkesin gözdesi, istediği, hep zamanının ilerisinde birisiniz. Haliyle bu durum sizi biraz bencil yapsa da etrafınızdakiler bunu umursamıyor. Arkadaşlarınızla, ailenizle iyi ilişkiler içindesiniz. Onlara değer veriyorsunuz. Teknolojiyi yakından takip ediyor, çağın gerisinde kalmamaya özen gösteriyorsunuz. Lisedeyken, bilgisayara format atsın diye eve çağrılan arkadaş sizsiniz.

Siz "McDonald's" sınız

Siz "McDonald's" sınız

Siz hayatı hızlı yaşamayı seven birisiniz. Kendinizi sürekli yeniliyor, etrafınızdakileri de sizin gibi hızlı yaşamaya teşvik ediyorsunuz. Sanki hayat çok kısa ve siz her anından keyif almak istiyorsunuz. Canlı, enerjik, yerinde durmak bilmeyen yapınız bazen çevrenizdekileri yorsa da kimse bundan şikayetçi değil gibi. Siz lisede yıl sonu gezisini organize eden kişisiniz. Hiç kimsenin bilmediği yerleri bilen, belki de sonradan popüler olan yerleri ilk gören, keşfeden kişisiniz.

Siz "IKEA" sınız

Siz "IKEA" sınız

Siz hayata pratiklik açısından bakıyorsunuz. Sizin için her şeyin bir kolayı mutlaka var ve yeterince iyi bakılırsa görmemek mümkün değil. Siz çevrenizdeki insanlar için hayatı kolaylaştıran birisiniz. Onların dertlerine çareler bulan, ağlamak istediklerinde omuz veren kişisiniz. Bu uğurda kendinizi biraz ihmal ediyorsunuz, kendinize de hak ettiğiniz zamanı ayırırsanız hayatınızın daha da güzelleşeceğini göreceksiniz.

Siz "Coca Cola" sınız

Siz "Coca Cola" sınız

Siz hayatta güzel olan ne varsa arayıp bulan birisiniz. Sizin için yaşamın keyfi ayrıntılarda gizli ve siz kendinizi bu ayrıntıları bulup çıkarmaya adamışsınız. Bazen bu detaycılığınız çevrenizdekileri yorup, hırpalasa da bundan vazgeçecek gibi değilsiniz. Vazgeçmeyin de, çünkü sizi mutlu edecek yegane şey bu. Gezmeyi, yeni yerler görmeyi, yeni insanlarla tanışmayı seven, gittiği şehrin önce ara sokaklarını gezmek isteyen yapınız sizin her şeyiniz.

Siz "Starbucks" sınız

Siz "Starbucks" sınız

Siz her insanın hayatında mutlaka en az birine sahip olması gereken insanlardansınız. Her insanın hayatında mutlaka olması gereken çok vyönlü birisiniz. Pozitif, enerji dolu, yüzündeki gülümseme asla kaybolmayan bir insansınız. Bu yönlerinizle insanlar sizi daima yakınlarında tutmak, dertlendiklerinde mutlaka size gelmek istiyorlar. Ancak mum dibine ışık vermez, biraz kendinize de dikkat edin. Çevrenizdekilerin her derdine byetişirken kendinizi de ihmal etmeyin.

Siz "Chanel" siniz

Siz "Chanel" siniz

'Cool' tabiri sizin gibi kişileri tanımlamak için icat edilmiş. Nerede ne söyleyeceğini bilen, politik, karizmatik birisiniz. İnsanlara yardım etme, onların gönüllerini alma, iltifat etme şekilleriniz bile klasiğin çok dışında. Sizi anlamak zor, yanlış anlamak kolay. Ama insanlar bir defa gerçek sizi gördü mü bir daha sizden kolay kolay vazgeçemez. Siz ekstrem spor gibisiniz, yapılması cesaret istenen ama tadı alındı mı bir daha asla vazgeçilemeyen.

Siz "Sony" siniz

Siz "Sony" siniz

Sizi yakalayabilene aşk olsun. Hayatı hızlı yaşamayı yeniden tarif eden birisiniz. Bir gün burada, bir gün oradasınız. Sizi iki gün üst üste görebilen insanlar kendini şanslı sayıyor. Siz hayatı hızlı yaşamıyor, peşinizden sürüklüyorsunuz. Hiçbir etkinliği, toplantıyı, gösteriyi kaçırmak niyetinde değilsiniz. Bu yönlerinizden dolayı bir ilişki yaşayacaksanız partnerinizin de sizin gibi birisi olmasına dikkat edin. Yoksa sizin yüksek hızınızın yanında çok yavaş kalan biri ile ilişkiyi yürütmeniz pek olası değil.

Siz "Adidas" sınız

Siz "Adidas" sınız

Siz dinamik birisiniz. Yerinde durmak nedir bilmeyen, düzenli olarak spor yapan nadide insanlardansınız. Düzenli olarak spor yapamasanız bile hayatınızın bir yerine sporu mutlaka eklemeyi başarıyorsunuz. Ailenizin, arkadaşlarınızın her işine yetişen, onlara yardımcı olmak için çırpınan birisiniz. Bu sizi yorsa da sonucunda elde ettiğiniz bir teşekkür, bir gülümseme tüm yorgunluğunuzu alıyor. Arada kendinizi de ihmal etmeyin. Zira siz kendinize lazımsınız.

Siz "Levi's" sınız

Siz "Levi's" sınız

Siz hayata karşı sağlam duran birisiniz. Cüneyt Arkın'ın 'Yıkılmayan adam' filmi sizin hayatınızı anlatıyor sanki. Hiçbir sorun, hiçbir problem sizi yıkamaz, yıldıramaz. Hayatta kafaya takılacak hiçbir şey yok çünkü hepsinin illaki bir çözümü var. Bu soğukkanlı, iradeli duruşunuz çevrenizdekilerin size aşırı güven duymasını sağlıyor. Ancak bu güveni boşa çıkarmamak için kendinizi çok zorluyorsunuz ve bu durum size zarar veriyor. Biraz daha rahat.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
347
177
120
95
40
37
36