Görüş Bildir
Haberler
Hangi Komedyenle Benzer Espri Anlayışına Sahipsin?

etiket Hangi Komedyenle Benzer Espri Anlayışına Sahipsin?

Osman Avcı
16.06.2014 - 13:56 Son Güncelleme: 17.06.2014 - 16:37

Gülmek-güldürmek, malum, ata sporu. Peki sen hangi komedyenle aynı espri yeteneğine sahipsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangisine daha çok gülersin?

2. Peki hangi karikatüristin çizimleri sana daha çok hitap ediyor?

3. Hangi tip insanlar sinirini daha çok bozar?

4. Birisi bir pot kırdı diyelim. Ama öyle böyle bir pot değil. Tepkin hangisi olurdu?

5. Arkadaşların arasında nasıl tanımlanırsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İnternet fenomenini seç!

7. Sen espri yaptığında insanlar:

8. Şu hayatta en çok korktuğun şey nedir?

9. Nasıl hatırlanmak istersin?

10. Son olarak... Hangi klişe, sende karşındakini tokatlama hissi uyandırır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Cem Yılmaz" çıktı!

"Cem Yılmaz" çıktı!

Senin en iyisi olduğunu bilmem söylemeye gerek var mı? Bu dünyaya güldürmek üzere gönderilmişsin ve bunu hakkıyla yerine getiyorsun. Öncelikle zekan Einstein'ların, Hawkinglerin seviyesinde geziyor. Bunun üstüne sanatçı bir ruhun da var, girişimcisin de. Kısacası bu dünyaya başarılı olmak üzere gelmişsin. Seni çekemeyenlerse çok, cevapsa belli: 'Başarılı tabi, zoruna mı gitti!' :)

"Ata Demirer" çıktı!

"Ata Demirer" çıktı!

Acaba senin kadar sempatiği var mı, şu dünyada, çok tartışmalı. Yanakların mıncırılmak üzerine yaratılmış. Bunun yanında fena bir gözlem yeteneğinin olduğunu da söylemek gerek. Herkesin taklidini yapabilirsin hiç şüphesiz, diğer taklitçilerse ancak senin taklidini yapar durur. Son olarak, tam bir eğlence küpüsün, alemcisin, kopmalardasın, seninle ömür uzar ömür!

"Kemal Sunal" çıktı!

"Kemal Sunal" çıktı!

Seni tanımlayan en doğru kavram: 'Bizden biri'. Mesela yeni bir ortama girdin diyelim, insanlar seni hemen kabul edip, aralarına alırlar. Çünkü insanlarda çok acayip bir şekilde 'daha önceden seni tanıyordum' havası veriyorsun. Bu yüzden 'seni falanca kişiye benzetiyorum' demeleri normal. Ayrıca çok ama çok temiz kalplisin. Kötüye yormayan insanların başbakanısın bu yüzden. 'Eşşeoğlueşşekler' çok olsa da bu temizliğinle hep kazanıyorsun, ey çöpçülerin kralı/kraliçesi :)

"Ferhan Şensoy" çıktı!

"Ferhan Şensoy" çıktı!

Senin espri anlayışını anlatan kelime: 'Farklı'. Ee kimileri hoplar zıplar, kimileriyse dans eder. Sen dans edersin. Esprilerin yarmasına yarar, kullandığın kelimeler dillere pelesenk olmasına olur; fakat esprilerin bunun için asla değildir. İçi hep dolu, kavramların içi dolu çünkü. Ayrıca mizahın en etkili silah olduğunu biliyorsun. Ve bu mizah denen topu-tüfeği; haksızlığa ve otoriteye doğrultmaktan hiç çekinmiyorsun. Dilsiz şeytan değilsin kısaca. Son olarak, sana denilebilecek en kötü şeyse 'LAN' :)

"Beyaz" çıktı!

"Beyaz" çıktı!

Seni tanımlayan en doğru sıfat, hanımefendi/efendi. Saygıda hiçbir zaman kusurda bulunmazsın. Küçüklerini sever, büyüklerini sayarsın. Bu pek tabii ki her şeyden önce kendini olan saygından ileri gelmekte. Şık ve zarifsin de ayrıca. İyi giyinir, iyi yemek yersin. 'Kalender'se seni tanımlayan en doğru ikinci kelime. Daldan dala atlamak, aşırı risk almak gibi şeyler hiç sana göre değil. Yetinmeyi biliyorsun çünkü. Esprilerinin altında yatan duygusallığın ise cabası, iyi bakmayan görmez bunu. Bırak görmesinler!

"Ahmet Kural" çıktı!

"Ahmet Kural" çıktı!

Mimiklerin şahı sendedir sende. Suratın surat değil, oyun hamuru mübarek: Şekilden şekile girersin. Yarma derecense kaynama noktasında, insanlar seninle konuşurken buhar olabilir yani. Hem komiksin, hem de yakışıklı/güzel. Çok boyutlusun bu yönden; insanlar sana gülse mi, yoksa hayran mı kalsa bilemez. Absürtsün ayrıca, akla ilk gelen espriyi hiçbir zaman yapmazsın. Senin olayın, şaşırtmaca kısaca!

"Sadri Alışık" çıktı!

"Sadri Alışık" çıktı!

Sokak jargonun en afiilisi sendedir hiç şüphesiz. Çoğu kişinin iltifatındansa, senin ettiğin küfür yeğlenir bu yüzden. Tam bir bohemsin ayrıca. 'Nerede gece, orada sabah'; 'İpimle kuşağım' seni anlatır basitçe. Turistsin: O ne şüphe! Hafiften garibasın da her türlü. Ofsayta düşmek de koymaz sana. Şaibeli hayattansa, şerefli ikincilik evladır bu nedenle. Kısaca gol be Sadri Abi!

"Tolga Çevik" çıktı!

"Tolga Çevik" çıktı!

Öncelikle, dışarıdan bakan seni şapşal ya da salak sanabilir. Ancak öyle ince bir espri anlayışın ve öyle ince bir zekan var ki, odunların bunu anlamaması çok normal. Ayrıca çok fena bir laf sokma yeteneğin var ki, sorma gitsin. Öyle bir yerde, öyle bir şey söylersin ki, o arkadaş bir daha gün yüzüne çıkamaz, magmada yaşar. Kısaca çok zeki (dehaya da evriliyorsun bazen) ve hazırcevapsın 'arkadaşım'.

"Charlie Chaplin" çıktı!

"Charlie Chaplin" çıktı!

Gülmek, eğlenmek hiçbir zaman tek başına gülmek eğlenmek olmadı, olamadı senin için. O yarım gülüşün altında hep bir gizli hüzün, hep bir melankoli kaldı. Mizah senin varoluşun, dayanma noktan. Yoksa şu çılgın ve hain dünyaya hiç şüphesi dayanamaz, çatlardın. Gözünü katliama açtın çünkü. Gözünü baskıya, zulüme açtın çünkü. Yine de saf kalmayı başarabildin sen melon şapkalı güzel insan!

"Şahan" çıktı!

"Şahan" çıktı!

Sen tam bir hayvansın, yapacak bir şey yok. Bunu kendin de kabul ediyorsun. Ayrıca agresifsin, komplekslisin ama perdelerini kaldırınca da o hayvan kedi olur bir anda. Ceviz misali gibisin kısaca hem çetin: Kırmayana, hem için yumuşak: Kırana.  Son olarak sevdiğini çok sever; sevmediğini ise sevmez, yüzüne tükürür, suratına gaz çıkarır ve üstüne burnunu silersin :) Kısaca 'senin canın yanmaz gardaş' :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
693
317
206
141
74
54
39