Görüş Bildir
Haberler
Hangi Klasik Türk Dizisi Tiplemesisin?

Hangi Klasik Türk Dizisi Tiplemesisin?

A. Ece
29.09.2020 - 17:00

Sen bu hayatta hangi karakteri oynuyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim!

2. Şimdi de yaşını öğrenelim!

3. Dostluk mu, çıkar mı?

4. Kendini ne olarak asla tanımlamazsın?

5. İyi bir arkadaş mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İnsanlar seni neden seviyor?

7. Önceliğin hep nedir?

8. Para mı, aşk mı?

9. Ne sıklıkla yalan söylersin?

10. Düşmanların olduğunu söyleyebilir misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zengin ve şımarık tipleme!

Sen Türk dizilerindeki zengin ve şımarık tipleme olabilir misin acaba? Nasıl bir özgüven, nasıl bir kişilik sevgisi bu... Çevren geniş, elindekiler bol ama bunlar için çok şükrettiğini söyleyemeyiz. Aksine bunlara sahip olduğun için insanların sana şükretmesi gerekmiş gibi davrandığın oluyor kimi zaman. Bu da gerçek bağlar kurmanın önüne geçiyor, çünkü insanların senin yanında çıkar için olabileceğine inanıyor ve bunu koz olarak kullanabiliyorsun. Dost acı söyler...

Fakir ama gururlu tipleme!

Sen Türk dizilerinin fakir ama gururlu tiplemesisin! Hayatta para kadar az değer verdiğin çok az şey var ve ihtiyacın olduğunda bile değerlerini satmıyorsun kesinlikle. Çevren sana güveniyor ve düşüncelerine değer veriyor fakat sık sık da canını acıttığı oluyor insanların. Olsun, sen güçleniyor ve daha doğru bir insan olmayı başarıyorsun sanki her seferinde... Adil, hümanist ve sevgi dolu dürüst bir insan.

Fitne fesatçı tipleme!

Sen Türk dizilerinin fitne fesatçı tiplemesisin galiba... İnsanların açıklarını aramak ve bulmak aşırı hoşuna gidiyor. Nifak oluşturmayı seviyorsun. Bundan çıkarın olmasa da yaparsın ama çıkarın olduğunda daha da eğleniyorsun. Bu durum seni güvenilmez kılıp yalnız kalmana neden oluyor. Aslında bir yerde kaybediyorsun... Değişmek için çok geç değil sanki? Emin ol iyilikte de eğence var.

İyilik meleğinden hallice tipleme!

Sen Türk dizilerinin iyilik meleği tiplemesisin! Herkesin yardımına koşuyor, her 'imdat' diyene yara bandı oluyorsun ama insanlar değerini zor anlıyor, bu halini tavrını suistimal ediyorlar. Bu durum canını acıtabiliyor ancak sen de çok iyi biliyorsun ki, bunların yanında vicdanının hafifliği hepsinden daha önemli... Ve aslında belki de en mutlu sensin bu yüzden.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
43
24
23
7
7
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın