Görüş Bildir
Haberler
Hangi Kelime Senin Aşk Hayatını %100 Anlatıyor?

etiket Hangi Kelime Senin Aşk Hayatını %100 Anlatıyor?

Ebru Çiftçi
08.09.2018 - 18:01 Son Güncelleme: 10.09.2018 - 01:59

Aşk hayatını hangi kelime yüzde yüz anlatıyor dersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Söyle bakalım, sevgilinle bunlardan hangisini yapmak seni daha mutlu eder?

4. Peki ya erkek/kız arkadaşının seni aldattığını öğrendin. Bu durumda nasıl tepki verirdin?

5. Senin için evlilik bunlardan hangisi gibidir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Karşındaki insana onu çok sevdiğini genelde belli eder misin?

7. Ve son olarak, aşk için söylenmiş bu sözlerden birini erkek/kız arkadaşına yolla bakalım.

Seks!

Senin için aşk demek seks demek. Gerçekten sevdiğin bir insana dokunmak, onu hissetmek senin için paha biçilemez. Aranızdaki ten uyumu, seni karşındaki insana her geçen gün daha da bağlamalı. İçinizdeki heyecanı hiçbir zaman kaybetmemek için küçük sürprizler yapmayı tercih ediyorsun. Aşkınızı daha uzun ve sağlıklı kılmak için bu küçük detaylar ilişkide olmalı. Anlayacağın senin için aşk romantik bir seksten geçiyor.

Özgürlük!

Senin için aşk demek özgürlük demek. Ne kadar aşık olursan ol, birbirinizin özgürlüğüne saygı duymanız gerekiyor. Çünkü sen özgürlüğüne düşkün bir insansın. Her dakika vakit geçirmek yerine birbirinizi özlediğinizde vakit geçirmeyi seversin. Arada böyle mesafelerin olması aşkı daha canlı kılıyor. Bunun için birbirinizin hayatına saygı duyarak özgürlüğünüzü kısıtlamak istemiyorsunuz.

Dürüstlük!

Senin için aşk demek dürüstlük demek. Her şeyden önce birbirinize saygı duyup, birbirinizden bir şey saklamamanız gerekiyor. Bu senin için aşkın temel kuralıdır. Eğer karşı tarafın sana karşı dürüst olmadığını anlarsan, arada ne kadar aşk olursa olsun vazgeçersin. Senin için en önemli kriter dürüstlüktür. Eğer sen karşı tarafa ne kadar dürüst gidiyorsan, onun da sana dürüst gelmesi gerekir. Bu seni daha mutlu eder.

Fedakarlık!

Senin için aşk demek fedakarlık demek. Eğer birini gerçekten seviyorsan, kendinden fedakarlık göstermelisin. Ona vakit ayıracaksın ve bazen istemesen de sırf o mutlu olacağı için bir şeyler yapacaksın. En azından sen öyle yapmayı tercih ediyorsun. Çünkü aşk emek demek. Bunu başaramayan insan gerçekten aşık değildir.

Güven!

Senin için aşk demek güven demek. Karşındaki insanı ne kadar seversen sev, eğer ona güvenmiyorsan ilişkiyi orada bırakırsın. İnsan, kendini güvendiği birine emanet eder. Sever, sayar. Ama arada o güven yoksa, içine kuşku düşüyorsa zaten o ilişki olmaz. Senin için sevgiden önce güven olmalı. Güvenmediğin bir insanla ilişki yaşayamazsın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
550
244
120
95
42
26
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?