Görüş Bildir
Haberler
Bu 7 Soruda Ne Kadar Kötü Bir İnsan Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Bu 7 Soruda Ne Kadar Kötü Bir İnsan Olduğunu Söylüyoruz!

Ebru Çiftçi
05.09.2018 - 19:58 Son Güncelleme: 07.09.2018 - 01:59

Vereceğin cevaplara göre senin ne kadar kötü bir insan olduğunu söylüyoruz. 

Hadi bakalım teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Söyle bakalım, bir ortamda en yakın arkadaşının sırf sevgilisi var diye içten içe kıskandığın oldu mu?

4. Peki tanıdığın insanı herhangi bir konuda ifşa ettiğin zaman arkadaşlarına bunu anlatır mısın?

5. Sence bu dizi karakterlerinden hangisi daha çok sana benziyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de yerde 100 TL bulsan bunlardan hangisini yapacağını söyle bakalım.

7. Ve son olarak, kalbine giden yolun nerenden geçtiğini söyler misin? 😀

Seni kötü olmaya mecbur bırakıyorlar!

i.gifer.com

Sen verdiğin cevaplara göre içinde kötülüğü barındıran bir insansın. Aslında bunun sebebi zamanında yaşadığın olaylardan dolayı olabilir. İnsanların zaman geçtikçe ne kadar kötü olduğunu gördün. Ve sana karşı kötülük beslediğini anladığın insanlara karşı da o şekilde davranmayı tercih ediyorsun. Sonuçta her insan hak ettiğini yaşamalı değil mi? O yüzden her zaman olmasa bile zaman zaman içindeki kötülüğü göstermeyi çok iyi biliyorsun. Normalde için o kadar temiz ki ama seni böyle davranmaya mecbur bırakıyorlar. Fakat sen her zaman içindeki iyiliği beslemeye devam et. Et ki etrafındaki insanlar da seninle birlikte güzelleşsin.

Kötülük nedir bilmezsin sen!

Sen o kadar temiz kalpli bir insansın ki içinde hiçbir şekilde kötülük olamaz. Kötü olduğunu düşündüğün insanlardan uzak durmayı ve onlarla konuşmamayı tercih ediyorsun. Bu yüzden her zaman için rahat yaşıyorsun. Elbette her insanın içinde bir kötülük vardır.Fakat bu yanını göstermek ve göstermek istemeyen insanlar vardır. Sen bu yanını hiçbir zaman kullanmıyorsun. İçindeki güzelliği hep koruyor ve sahip çıkıyorsun. Etrafındaki insanlar senin ne kadar iyi bir insan olduğunu biliyorlar. Ve seni gerçekten çok seviyorlar. Tabii bu durumu çekemeyen ve seni bozmak isteyen insanlar vardır. Bunlarla da arandaki mesafeyi ayarlamayı çok iyi biliyorsun. Anlayacağın kötülük nedir bilmezsin sen canım.

Seni kötü zannediyorlar!

Sen insanlar üzerinde o kadar etkili bir insansın ki gerek sözlerinle, gerek davranışlarınla gücünü gösterebiliyorsun. Eğer istediğin bir şey varsa ve karşındaki insan istemiyorsa onu bir şekilde yaptırırsın. Çünkü sen gerçekten işini çok iyi biliyorsun. Bu sert tavrın aslında dışarıdaki insanların seni kötü olarak algılamasına neden oluyor. Fakat bu durum zaten senin umurunda değil. Çünkü seni tanıyan insanlar zaten seni çok iyi biliyorlar. Senin için etrafında ne kadar az ve öz insan olursa o kadar iyidir. Diğer insanların senin hakkında ne düşündükleri umurunda bile değil. Belki de bu umursamaz tavrın insanların sana karşı ön yargılı olmasına neden oluyordur. Fakat sen kendinin kötü bir insan olmadığını zaten biliyorsun. Gerisi önemli değil.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
795
325
163
120
57
50
48
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İşte birisi

ya 7.soru neden nerdeyse hiç türk dizisi izlemeyen birine sorulur mu bu hiçbirini tanımıyorum soruyu nasıl cevaplayacağıöı bilemedim

Simple Aydan

Kötülük nedir bilmezsin sen! Sen o kadar temiz kalpli bir insansın ki içinde hiçbir şekilde kötülük olamaz. Kötü olduğunu düşündüğün insanlardan uzak durmay... Devamını Gör

Prosto Xuliqan

evet banada oyle cikti

Neslihan Nisan

su cakma vampir dizisinin aniden cikan reklamlarindan biktik!!