Görüş Bildir
Haberler
Psikolojin Ne Kadar Bozuk?

etiket Psikolojin Ne Kadar Bozuk?

Vereceğin cevaplara göre psikolojinin ne kadar bozuk olduğunu söyleyeceğiz.

Hadi bakalım teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Söyle bakalım, son zamanlarda arkadaşlarınla ne sıklıkla görüşüyorsun?

4. Peki yalnız yolculuğa çıktığın zaman telefonunda bunlardan hangisini yaparsın?

5. Kendini kalabalık bir ortamda yalnız hissedip seni kimsenin anlamadığını düşünüyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki kendini aşırı yorgun hissettiğin ve hiçbir şeyden zevk almadığın oluyor mu?

7. Ve son olarak, anlık duygu değişimi çok yaşıyor musun?

Psikolojin son zamanlarda epey bozuk gibi!

Senin son zamanlarda psikolojin epey bozuk gibi. Kendini çoğu zaman aşırı yorgun ve halsiz hissediyorsun. Sanki bir şey yapsan ondan keyif alamayacak gibisin. O yüzden kendini eve kapatmış ve kimseyle görüşmek istemiyorsun. Her ne kadar kalabalık ortamlarda bulunsan da insanların senin içsel dünyanı çok anlamadığını düşünüyorsun. Birine bir şey anlatsan bile o kişinin seni tam anlamıyla dinlediğini düşünmüyorsun. Bu durum seni kendi içinde de kötü hissettiriyor. Kendini kötü hissetmemek için de kendini hayata karşı soyutlamayı tercih ediyorsun. Dışarıda kendi içinde yaşadığın fırtınaları çok belli etmemeye çalışıyorsun.Yüzüne gülümseyen bir maske takıyorsun ve insanlara bunu gösteriyorsun. Seni bu durum da çok yıpratıyor. Artık olmadığın bir insan gibi davranmaktan yoruldun. Ve uzun bir süre kendi kendine kalmayı tercih ediyorsun. Umarım bu ruh halin çok uzun sürmeden kendini iyi hissedersin. Çünkü böylesine zor bir durumun üstesinden tek başına gelmek aynı zamanda yorar da.

Zaman zaman kendini kötü hissediyorsun!

Sanki zaman zaman kendi ruh halini çözemiyor gibisin. Bazen kendini o kadar iyi hissediyorsun ki sen bile bu haline şaşırıyorsun. Ama bazen de dünya başına yıkılmış gibi davranıyorsun. Hislerini kontrol etmekte son zamanlarda güçlük çekiyorsun. Bu durum seni ister istemez ruhen yoruyor. Bulunduğun şehirden uzaklaşmak ve kimseyi görmek istemiyorsun.  Allahtan bu durumu her zaman yaşamıyorsun. Dediğimiz gibi ara sıra oluyor bu sende. Ama bunun üstesinden gelmeyi kendince başarıyorsun. Kendine bunun için zaman veriyorsun.Ve bu durumun geçmesi için elinden geleni yapıyorsun. Sonrasında eski neşeli ruh haline geri dönebiliyorsun. Her insanda olan bir şey fakat dikkat etmende fayda var. İlk önce kendini severek başlayabilirsin. Sonra gerisi gelir. :)

Çok şükür senin psikolojin yerinde!

Senin şu hayatta hiçbir şey umrunda olmadığı için psikolojik olarak gayet iyi durumdasın. Öyle kafana her şeyi takmayan hayattan zevk almaya çalışan bir insansın. Senin mutlu olman için öyle büyük şeylerin olmasına gerek yok. Gerçekten keyfine bakan bir insansın. Ve etrafındaki insanların ne söylediği veya ne düşündüğü çok da alakadar etmiyor seni. Yakın arkadaşların seni güler yüzlü ve pozitif bir insan olarak tanıyor. Ve seninle vakit geçirmekten keyif alıyor. Senin enerjin sadece kendine değil etrafındaki insanlara da iyi geliyor. Psikolojinin gayet normal olduğunu buradan da anlayabiliriz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1594
548
325
289
170
152
137
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın