Görüş Bildir
Haberler
Bu 7 Soruda Hayatının En Büyük Eksiğini Söylüyoruz!

etiket Bu 7 Soruda Hayatının En Büyük Eksiğini Söylüyoruz!

Ebru Çiftçi
31.08.2018 - 16:38 Son Güncelleme: 01.09.2018 - 17:59

Herkesin şu hayatta kendini eksik hissettiği bir yanı vardır. Bazen sevdiği bir insan bazen bir eşya bazense duygular... 

Bakalım senin şu hayattaki eksik yanın neymiş?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, daha önce hiç birini deliler gibi sevip ona açılamadığın oldu mu?

4. Peki hayatında manevi değeri çok yüksek olan bir eşyanı zor durumda kaldığın için satar mıydın?

5. Tanımadığın bir insandan sadece ön yargıların yüzünden nefret ettiğin oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence şu hayattaki en önemli şey nedir?

7. Ve son olarak, hayatla ilgili söylenmiş bu sözlerden birini seç bakalım.

Kalbinde hala izlerini taşıdığın insan!

Sen hayatında öyle birine aşık oldun ve derinden sevdin ki, hala bu duyguların izini taşıyorsun. Sevmesini çok iyi bilen bir insansın. Ve karşındaki insana bunu hissettirmek için elinden geleni yaparsın. Çünkü o kadar samimi bir insansın ki kim olursa olsun içinden geldiği davranmayı tercih ediyorsun. Fakat zamanında böyle davrandığın ve çok sevdiğin insan senin kalbini fazlasıyla kırmış. Sen ne yaparsan yap değerini bilememiş. Ve bu seni derinden etkilemiş. Bundan dolayı hayatındaki en büyük eksik onun senin yanında olmaması. Aslında ona karşı içinde büyük bir nefret var. Fakat tüm bu nefretin yanında böyle olmamasını sen de çok isterdin. Şu an o yaşanılanlar olmamış gibi birlikte güzel vakit geçirmeyi o kadar çok isterdin ki... Ama şunu unutma sen öyle biriyle karşılaşacaksın ki tüm bunları sana unutturacak.

Maddi anlamda destek!

Şöyle söyleyelim; senin hayata dair kafanda çok fazla plan var. Bunu gerçekleştirmek için elinden geleni yapmaya çalışıyorsun. Sanki şu hayatta tek başınaymışsın gibi en başından beri tırnaklarınla bu yolu kazıyorsun. Ve kendine o kadar inanıyorsun ki bunun sonu başarıya doğru gidecek. Fakat zaman zaman durup hayatın hakkında düşündüğünde her şeyin daha iyi olabileceğini fark ediyorsun. Aslında bu çabalarının yanında maddi olarak daha fazla imkanın olsaydı, birilerinin desteğini alsaydın şu anda olduğundan daha iyi bir yerde olabilirdin. Bu da senin hayattaki sınavındır belki. Bunu bilemezsin. Ama şuna inanıyorsun, kendi potansiyelinin farkındasın ve er ya da geç istediğin hayata ulaşacaksın.

Huzur!

Hayatının en büyük eksiğinin artık huzur olduğunu düşünüyorsun. Yaşadığın yerden artık o kadar sıkıldın ki kaçıp gidesin geliyor. Bazen tek başına bilmediğin bir yola girip bir daha hiç dönmemek istiyorsun. Bazı şeyleri tek başına yapmak isterken başkalarının senin yerine karar vermesi canını çok sıkıyor. Sanki büyük bir kaosun içerisindeymişsin gibi hissediyorsun. Bu yüzden son zamanlarda aradığın tek şey huzur. Yanında sevdiğin insan olsun, özgürce yaşasan ve başka kimseler olmasa mutlu bir şekilde yaşarsın. Çünkü istediğin hayat tam olarak bu. Ve huzur bunda saklı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
700
224
135
55
54
44
33
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın