Görüş Bildir
Haberler
Hangi Harry Potter Karakterisin?

etiket Hangi Harry Potter Karakterisin?

Osman Avcı
30.04.2014 - 05:53 Son Güncelleme: 30.04.2014 - 16:42

Hadi muggle! Testi çöz ve Harry Potter dünyasından hangi karaktere benzediğini öğren!

Buradan esinlenilmiştir!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

2.

2.

3.

3.

4.

4.

5.

5.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

6.

7.

7.

8.

8.

9.

9.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Harry Potter" çıktı!

"Harry Potter" çıktı!

Öncelikle özgürlüğünüze oldukça düşkün olduğunuzu söylemek gerek. Eğer kurallar, sizin özgürlüğünüzü kısıtlıyorsa o kurallar yıkılmalıdır, -net. 'Zaten özgürlük olmadan yemişim kuralları' sözü de bi' ince sizi kendine çekmesi de normal bu yüzden. Ayrıca dünyanın en zor şeyi düşmanınız olmak; en güzel şeyiyse dostunuz olmak. Korkusuz ve doğuştan yetenekli olduğunuzu bilmem söylemeye gerek var mı?

"Hermione Granger" çıktı!

"Hermione Granger" çıktı!

Sizin güzel özelliklerinizi nereden saymaya başlasam bilemedim şimdi. Çalışkansınız, burası kesin. Zekanızsa bir dünya markası: Ama öyle bir zeka ki (ehh be sana dedirtir) en pratiğinden. Sorun çözme beceriniz, en yetenekli yöneticilere meslek bıraktırır mesela. Sihirbazlar ve mugglelar dünyasının ceosu, Hogwarts'ın gizli lideri ve de herkesin yanında bulundurması gerekensin. Empati becerin yüksek ve naziksin de. Söylesene kuzum 10'da birini dile getirebildim mi :)

"Ron Weasley" çıktı!

"Ron Weasley" çıktı!

Bir kere sana haksızlık yapılıyor: Sana sempatik, iyi yürekli ve uysal demek, haksızlık. Öylesin tamam da, bunlar seni tek başına tanımlamıyor. Kendini binlerce kez kanıtladın, binlerce. Aslında bunu söylemeye gerek bile yok; çünkü Sihirbazlar arasında ismin, Hogwarts duvarındaysa resmin var :) Ayrıca her şeyden önce aile gelir senin için. Buradan yola çıkarsak senden çok iyi aile babası ya da anne olur, şüphen olmasın onda da kendini kanıtlarsın sen!

"Albus Dumbledore" çıktı!

"Albus Dumbledore" çıktı!

Tecrübenin vücut bulmuş halisin. Öyle ya, bu saçı sakalı değirmende ağartmadın sen. Bu devranın nesini gördün sen, hey gidi! Bilgelik akıyor her yerinden. Öngörün Nostradamus ayarında; dediğin çıkar. Fakat müneccim değilsin, bilgesin sadece. Bunun yanında güvenilirsin. Bu yüzden senin yanında olan kendini öyle bir güvende hissediyor ki, o güveni kendinden sanıyorlar bir süre sonra! TECRÜBEYLE sabittir!

"Sirius Black" çıktı.

"Sirius Black" çıktı.

En basit tanımlamayla ukala ve kendini beğenmişin birisiniz. Herkeste oldukça itici durabilecek bu özellik, sizin alamet-i farikanız ve bunu üstünüze giymeyi çok iyi biliyorsunuz. Hem siz ukala olmayacaksınız da kim olacak? İnsanların aptallıkları midenize kramplar sokuyor ve siz de bunu ukalalıkla dışarıya vuruyorsunuz, bu kadar basit! Bunun yanında tam bir 'bela' mıknatısınız. Nerede b*k püsür var hep sizin paçada. Keyfinizden değil ama ha! Hep sevdiklerinizi korumak için...

"Neville Longbottom" çıktı!

"Neville Longbottom" çıktı!

Öncelikle sakarlık ve şapşallıkta bir sizin üstünüze yok. Sizinle bu konuda sadece penguenler yarışa girebilir. Ama bu, sizi aptal/salak değil; aksine daha da bir şeker hale getiriyor. Bir kişioğlunun yapacağı en büyük hata ise sizi hafife almak olur. Öyle kritik bir yerde, öyle kritik bir zamanda, öyle acayip bir şey yaparsınız ki, milat olur, devir değişir, hükümetler düşer. 'Adı Batasıca' mesela bilir bunu :)

"Severus Snape" çıktı!

"Severus Snape" çıktı!

Bu güneş sisteminin, belki bir iki komşu sistemleri de dahil edebiliriz buna, en nev-i şahsına münhasır insanı sizsiniz. İnsan da eksik kalır size, ne desem bilemedim. Sır küpüsünüz, sır. Sizin taşıdıklarınızı başkası taşısa beli ortadan ikiye ayrılır, kuşkusuz. Bunun yanında insanların sizi kötü bilmesini istiyorsunuz garip bir şeklide. Ancak o insanların en temizi, en iyisi bile sizin yanınızda İblis kalır. O kadar SÜPER bir kişiliksiniz. Siyahı, hayata siyahtan bakmanızsa hakkınızda denilebilecek son şey!

Adı Batasıca: Voldemort çıktı!

Adı Batasıca: Voldemort çıktı!

Senin kötülük anlayışın hiçbir kurala bağlı değil burası kesin. Kötülük yapmaktan bir kere zevk alıyorsun (Tarzın çok şık, çok zekice ve de hayranlık uyandıracak cinste orası ayrı). Birisi öldürülmesi gerekiyorsa öldürülür; öldürülmemesi gerekiyorsa da öldürülür senin açından. Sonuç: İnsan öldürülebilir; kafana göre bay/bayan kötü! Ölümüne psikopatsın kısaca. Adın Batsın!..

"Draco Malfoy" çıktı!

"Draco Malfoy" çıktı!

Birisi narsist ne demek bilmiyorsa hiç çekinmeden kendinizi gösterebilirsiniz. Hatta daha yeni sözlükten bakıldı, narsistin karşısında sizin adınız eklenmiş (Kesin Bilgi :) Hani telefonla konuşurken karşıdan insanın sesi yankılanır ya, işte o kendi sesinizin yankısına bile aşık olursunuz siz, o derece. Ancak derinlerde bir yerde saçınız kadar altın bir kalp bulunmakta: şişşt bunu kimsenin bilmesine gerek yok!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15048
5747
3825
1744
1703
1016
1009