Görüş Bildir
Haberler
Hangi Efsanevi LoL Karakterisin?

etiket Hangi Efsanevi LoL Karakterisin?

coptron
30.11.2017 - 18:14

Daha önce League of Legends'ı duymuş muydun? Duymadıysan bile günlük yaşamdan sorularla hangi League of Legends karakteri olduğunu öğrenmeye hazır ol. 😇😇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle favori Marvel karakterin hangisi?

2. Spor konulu bilgisayar oyunlarını seviyor musun?

3. Hangi film türünü izlemeyi daha çok seviyorsun?

4. Günde kaç saat uyuyorsun?

5. Bu tatlılardan hangisi sana daha çekici geliyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu yabancı şarkıcılardan hangisini daha çok seviyorsun?

7. Sinirlendiğinde nasıl olursun?

7. Sinirlendiğinde nasıl olursun?

8. Bu film serilerden hangisini daha çok seviyorsun?

9. Bu müzik aletlerinden hangisini çalmak isterdin?

10. Aşağıdaki hayvanların hangisinden daha çok korkarsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Son olarak League of Legends oyununu daha önce oynadın mı?

11. Son olarak League of Legends oyununu daha önce oynadın mı?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tryndamere

Tryndamere

Seçimlerine göre sen Tryndamere'sın! Onun da yaptığı gibi sinirinin seni yönlendirmesine izin vermiyorsun ve bunu hayatının her anında hissediyorsun. Çevrende biraz kıskançlıklar olsada içten içe seviliyorsun.

Master Yi

Master Yi

Seçimlerine göre sen Master Yi'sin! Hayatı hızlı yaşamayı seviyorsun. Sürekli kendini geliştirmek en çok zevk aldığın ve hırsla yaptığın şeylerden biri. Çevrendeki insanlar da senin özverin karşısında hevesleniyor ve seni örnek alıyorlar.

Poppy

Poppy

Seçimlerine göre sen Poppy'sin! Sana verilen görevleri layıkıyla yerine getiriyorsun. Çevrende senden biri yardım istediği zaman sanki kendi işinmiş gibi yardım ediyorsun. Yardımsever kişiliğin herkes tarafından seviliyor ve saygı duyuluyorsun.

Yasuo

Yasuo

Seçimlerine göre sen Yasuo'sun! Güzel arkadaş ortamların olsa da sen yalnızlığı daha çok seviyorsun ve yalnızken kendini buluyorsun. Kafa dinlemek senin için en güzel aktivitelerden biri. Müzikle uğraşmak hoşuna gidiyor. Bir müzik aleti çalamıyor olsan bile her zaman hayalinde bir alette usta olmak yatıyor.

Zac

Zac

Seçimlerine göre sen Zac'sin! Soğuk esprilerin ve arkadaşların arasında yaptığın çılgın şakalarla biliniyorsun. Bazen insanları bıktırdığın olsa da yine de seni çok seviyorlar.

Lee Sin

Lee Sin

Seçimlerine göre sen Lee Sin'sin! Bir şeyleri başarmak istersen bunu yaparsın. Hayallerini gerçekleştirmek istediğin zaman bunu tırnaklarınla kazıyarak yaparsın ve kimsenin seni engellemesine izin vermezsin.

Kha'Zix

Kha'Zix

Seçimlerine göre sen Kha'Zix'sin! Ortamlarda fazla göze batmayı sevmiyorsun. Büyük işler yapıyor olsan da tek başına veya en fazla iki arkadaşınla bunu yaparsın. İnsanların konuştukları konular ilgini çekmez. Huzuru farklı şeylerde bulursun.

Lux

Lux

Seçimlerine göre sen Lux'sın! Hayat enerjin ve ışıltın etrafındaki herkesi etkiliyor. Bu özelliğin seni herkesin sevmesini sağlıyor. Yüzünün hep gülmesi dileğiyle :)

Syndra

Syndra

Seçimlerine göre sen Syndra'sın! İnsanlar tarafından üzülmekten bıkmış ve belirli bir olgunluğa erişmişsin. Kimseye kolay kolay güvenmiyorsun. Hayatında istemediğin kişileri de hayatından çıkarmakta hiç zorluk çekmiyorsun.

Ahri

Ahri

Seçimlerine göre sen Ahri'sin! Kıpır kıpır oluşun ve enerjin tüm hayatına yansıyor. Sevdiklerin için yapamayacağın şey yok. Aynı zamanda şarkı söylemeye bayılıyorsun.

Annie

Annie

Seçimlerine göre sen Annie'sin! Yaşın büyüse de içindeki çocuk hala orada ve sürekli seninle uğraşıyor. İnsanların yaptığı davranışlara anlam vermekte zorlanıyorsun. İçindeki çocuğu kaybetmemen dileğiyle :)

Gnar

Gnar

Seçimlerine göre sen Gnar'sın! Her zaman iyiliksever ve oyuncu bir kişiliğin olmuştur. Vücuduna oranla yüreğin çok büyük ve sevdiklerini hiçbir şeyin üzmesine izin vermiyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1441
529
481
365
308
190
190
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın