Görüş Bildir
Haberler
Hangi Dünya Şehrine Ait Bir Kadınsın?

etiket Hangi Dünya Şehrine Ait Bir Kadınsın?

31.07.2020 - 16:00

Bütün şehirler bizim aslında ama acaba sen hangisinde daha mutlu olursun?

Öğrenmek istiyorsan seni teste alalım:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yaşını öğrenelim:

2. Güne genellikle bu içeceklerden hangisiyle başlarsın?

3. Güne gayet enerjik ve güzel başladın fakat o da ne! Bir anda keyfini kaçıracak bir şey oldu, o da ...

4. Olmazsa olmaz makyaj malzemen hangisi?

5. Hangi tür tatlıları daha çok seversin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Söyle bakalım kahven nasıl olsun?

7. Kendini hangi mevsim daha mutlu hissedersin?

8. Son olarak, güçlü bir kadın karakter seç!

Paris kadınısın!

Paris kadınısın!

Sen tamamen kendin olarak dikkatleri üzerine toplayan bir kadınsın. Öyle bir havan var ki, etrafındaki herkesi sarıyor. Gülüşün, halin, tavrın, konuşman hatta giyim tarzın büyülüyor herkesi. Tabii sen bunları kendin olarak yapıyorsun, yani özel bir çaba harcamıyorsun bunları sağlamak için. Her şeyi kendin için yapıyorsun. Ayrıca da açık sözlüsün, neyse o senin için!

Stockholm kadınısın!

Stockholm kadınısın!

İnsanlardan sık sık şunu duyuyorsun: 'Seni ilk gördüğümde soğuk bulmuştum.' Ama bu seni tanımayan ve bir anlık bir bakışla yargılayanların cümlesi. Sen güvenmediğin insanlara samimiyet sunmayan bir insansın. Aslında belki de onlardan çok daha doğalsın yani. Güven senin için son derece önemli, herkes önce bir güvenini kazanmalı. Bir de şu var, sen pek çok insana göre çok daha güçlüsün. Kimseye ihtiyaç duymadan, hayatta her şeyden önce yalnız olduğunun bilinciyle tek başına yaşıyorsun pek çok şeyi. Kimsenin yardımına ihtiyaç duymaz, her işini kendin halleder, her sorununla kendi başına ilgilenirsin. Olması gereken de bu bize sorarsan.

Londra kadınısın!

Londra kadınısın!

Bu nasıl asillik? Sanki kraliyet ailesindensin, öyle bir hava, öyle bir duruş. Asaletin herkesi öyle bir sarıyor ki, etkinden kurtulmak neredeyse imkansız. Bu durum sende şımarıklığa ya da ego patlamasına da yol açmıyor. Sen olduğun gibi, saygılı ve görgülü tavırlarını sürdürüyorsun her daim. Belki de insanların ne düşündükleri pek de umurunda değil. Bu sebeple de bazen seni anlamak ve çözümlemek zor olabiliyor. Yine de sen kendin için en doğrusunu bilirsin tabii, içinden geldiği gibi yaşa :)

Tokyo kadınısın!

Tokyo kadınısın!

Sen çocuk ruhunu asla kaybetmeyen, dünyadaki en neşeli insanlardan birisin. Hayatın gelip geçici ve can sıkıcı ayrıntılarına takılmıyorsun, yalnızca bugün varmış gibi doyasıya yaşıyorsun. İçindeki kız çocuğunu yaşatıyorsun ve içinden nasıl geliyorsa öyle davranıyorsun. Bu, olgun davranışların yok demek değil ama. Gerektiğinde herkesten çok daha olgun tavırlara bürünüyorsun. Bunu yapabilmek, aradaki sınırı aşmamak çok büyük başarı açıkçası. Valla ne denir ki, bravo sana! Sen hiç yaşlanmazsın :)

Venedik kadınısın!

Venedik kadınısın!

Sen içi aşkla dolu, tutkulu bir kadınsın. Her şeye tutkuyla bağlanıp, sevdiğinde büyük bir sevgiyle seviyorsun her şeyi. Bu yalnızca insanlar için değil, doğa için, hatta eşyalar için bile böyle. Sevgiyle yaklaşmanın iyileştirdiğine de inanıyorsun aynı zamanda. Hele bir de aşık oldun mu... Hayatındaki insandan mutlusu olamaz! Aşkı doyasıya yaşıyorsun, kısacası tam anlamıyla bir aşk kadınısın sen.

New York kadınısın!

New York kadınısın!

Sen son derece gerçekçi ve mantıksal bir kadınsın. Bir şeye odaklandığında onu sonuca ulaştırmadan, başarmadan bıraktığın görülmez. Hırslısın da ama bu hırs seni duygusuz birine dönüştürmüyor. Sınırları çizmesini de çok iyi biliyorsun sen. Hayatında bazı şeyleri göz ardı edebiliyorsun, önemli olan çoğu zaman çalışmak oluyor senin için. Başarılı olmanın verdiği hazzı başka bir şeyde bulamadığında sık sık görülüyor aslında. Ama eğlenmek istediğinde de dibine kadar eğlenirsin, çok da iyi dağıtırsın bize sorarsan. Bilmeyenler gelip senden öğrensinler eğlenmeyi :)

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
260
151
36
36
20
11
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Şu her testin içine kahveyi şekerli mi içersin şekersiz mi sorusunu neden koyuyorsunuz ne alaka? Bir de üniversite senin için ne ifade ediyor gibi bir soru v... Devamını Gör

meh

bilgi toplanıp şirketlere satılıyordur ne olacak

Nurcan Güneri

Stockholm kadınısın! İnsanlardan sık sık şunu duyuyorsun: "Seni ilk gördüğümde soğuk bulmuştum." Ama bu seni tanımayan ve bir anlık bir bakışla yargılayanla... Devamını Gör

Dolunay

same

Hiç bir dünya şehri kadınına ait bir erkek değilim..Mars ta hayat var ;-D