Görüş Bildir
Haberler
Hangi Başkentin Kadınısın?

etiket Hangi Başkentin Kadınısın?

06.12.2018 - 16:48

Nerede yaşadığının bir önemi yok! Bakalım sen aslında hangi başkente ait bir kadınmışsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, genellikle güne hangi içecekle başlarsın?

2. Bunlardan hangisini yapmaktan daha çok zevk alırsın?

3. Bu kelimelerden hangisi içinde bir kıpırtı oluşturdu?

4. Kendini en iyi hissettiğin mevsim hangisi?

5. Peki, günün en güzel saatleri bunlar dediğin saatler hangileri?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir makyaj malzemesi olacak olsan, hangisi olurdun?

7. Kullanmayı en sevdiğin saç stili hangisi?

8. Ve tatlıyla testimizi bitiriyoruz. Hangisi senin tercihin olur?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Madrid!

Madrid!

Sen kesinlikle Madrid'e ait bir kadınsın! Hareketli ve heyecan dolu bir şehir. Sıcak bir iklim ve sıcak insanlar. Senin gibi asil ve cömert bir insan için başka bir başkent düşünemiyoruz. Hoşgörülü ve yeniliklere açık yapınla uyum sorunu yaşamayacağından da eminiz. Öz güvenin yerinde ve bu sayede de girişimcilikte öncüsün. Ortalamanın biraz üstündesin kabul ama bunun farkında olduğunu çok belli etme ;)

Paris!

Paris!
www.evrenvebilim.com

Bunu söylemek için seni çok tanımaya gerek yok, sen kesinlikle Paris'e aitsin! Halin, tavrın, saçın, makyajın seni bu şehre ait yapıyor. Karakter özelliklerini de birebir yansıtıyor. Hatta belki de sen onunkini yansıtıyorsun. Çoğunlukla doğallıktan yana olsan da rujsuz dışarı çıktığın asla görülmemiştir. Açık sözlüsün de, lafı dolandırmayı sevmezsin direk söylersin. Doğal bir çekiciliğin olduğu ise zaten inkar edilemez bir gerçek!

Stockholm!

Stockholm!

İlk görüşte insanlar tarafından son derece soğuk ve sert algılandığın doğru. Ama yapacak bir şey yok, gerçekten de sert bir insansın. Hemen hemen herkesle yakın olmayı da hiç sevmezsin. Daima önce belli bir güvenilirlik kazanması lazım herkesin. Ayrıca hiç kuşkusuz etrafındakilere oranla çok güçlü bir kadınsın sen. Kimsenin yardımına ihtiyaç duymaz, her işini kendin halleder, her sorununla kendi başına ilgilenirsin. Aklına senin de tek bir şehir geldi sanırım: Stockholm! Sen kesinlikle buraya aitsin, hatta belki de o sana ait!

Tokyo!

Tokyo!

Sen gerçekten görüp görebileceğimiz en neşeli, en çocuksu kadınlardan birisin. İçindeki o küçük kız çocuğunu öldürmemiş, hep orada saklamışsın ve hatta onun özgürce istediği gibi davranmasına da izin veriyorsun. Aynı zamanda son derece uysal ve sakin bir kadınsın. Böyle ifadelerle tanımlanınca sen de fark ettiğin değil mi? Sen kesinlikle Tokyo'ya aitsin! Bir başkent ancak bu kadar iyi yansıtılabilirdi. Tabii bir çaba da harcamıyorsun. Sen zaten böylesin!

Havana!

Havana!

Sen kesinlikle Havana'ya aitsin: Nasıl Havana şimdiki zamana ait gibi durmuyorsa, sen de bu zamana ait değilsin! 60'lar mı? Evet olabilir! 70'ler mi? Mümkün!.. Hatta ruhun Antik Yunan'a bile ait olabilir; ama bu zamana asla ama uygun değil! Eski zaman insanının inceliği, dikkati ve empatisi var sende ilginç bir şekilde. Birbirinizin ruhunu yansıtıyorsunuz desek yanılmış olmayız :)

Viyana!

Viyana!

Bir dakika, bir dakika! Gözlerimiz kamaştı! Vallahi gördük gördük de senin gibi salon kadınını görmedik. 17. Yüzyıl balo davetinde gibi yaşıyorsun ve her şeyden vazgeçiyorsun ama elitizmden asla vazgeçemiyorsun. Saygı, asalet ve estetik senin favori kavramların. Başka ifadelere gerek yok sanıyoruz ki, belki de zaten Viyana'ya ait olduğunu çoktandır biliyordun. Hanginiz daha görkemlisini bilmiyoruz ama, size hayran olmamak elde değil!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
328
175
78
35
13
12
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cansu Cabbar

viyana’ya budapeşte resmini koymanız 👏🏻

Beyza

son soruyu geçemiyorum