Görüş Bildir
Haberler
Hangi Digimon Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Digimon Senin Ruh İkizin?

Nsycl
27.08.2017 - 17:05

Pokemonun gölgesinde kalsa da en az onun kadar iyi bir diğer animasyon 'Digimon' bu testteki konumuz!

Açılış müziğiyle küçük bir nostalji yapmak istersen diye linki de hemen buraya bırakıyoruz :)

https://www.youtube.com/watch?v=_Nsys22Kd2k

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini söyleyerek teste başla!

2. Hayatının sonuna kadar tek bir yiyecek yeme hakkın olsa, hangisini tercih ederdin?

3. Digivice'ın ne renk olsun?

4. Peki hangi kötü senin baş düşmanın olsun isterdin?

5. İstediğin süper güç aralarından hangisi olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir pokemon seç şimdi de!

7. Son olarak Digimon dünyasındaki arkadaş grubunda sen hangisi olurdun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Agumon çıktı!

Agumon çıktı!

Cesur ve gözü kara bir yapın var. Lafa değil, icraate bakıyorsun. Ortada bir problem varsa çözümü için düşünmek yerine hızlıca harekete geçmek tam senin yapacağın tarzda bir hareket. Zaten harekete geçtikten sonra her şey daha kolaylaşır.

Gabumon çıktı!

Gabumon çıktı!

Birazcık isyankar, kuralları pek sevmeyen bir yapın var gibi sanki? Haksızlığa asla gelemeyen yapın bazen başına iş açsa da, kıvrak zekan sayesinde olayları çözmeyi de biliyorsun. Tavrın ve duruşun gereği popüler olmaman elde değil, şaşırmamak lazım...

Biyomon çıktı!

Biyomon çıktı!

Sen gerçek bir hayalperestsin! Kafan her zaman başka yerlerde, başka dünyalarda! Bu durum bazen gerçek dünyadaki problemlerinin çözümünde sıkıntı çıkarsa da başka objektiflerden dünyayı görebilme yetin her zaman seni çözüme ulaştırıyor!

Tentomon çıktı!

Tentomon çıktı!

Dünya ve içindeki her şeye derinden duyduğun merak, seni her zaman araştırmacı bir yapıya itiyor. Gözlemlediğin şeylerin nasıl çalıştığını anlamak sana öyle büyük bir keyif veriyor ki, bazen çevrendeki insaları unutuveriyorsun!

Palmon çıktı!

Palmon çıktı!

Neşeli yapın, sıcacık kalbin ve pozitif tavrınla her zaman insanlara enerji vermeyi biliyorsun. Bardağın dolu tarafını görmek, kötü olaylardan ders çıkarmak senin kolaylıkla yaptığın şeyler. Sosyal ve güvenilir yapın gereği her zaman sırtını dayayabildiğin dostların olması da hiç şaşırtıcı değil!

Gomamon çıktı!

Gomamon çıktı!

Hayattan keyif almayı, arkana yaslanıp rahatlamayı ve sadece gökyüzüne bakıp mutlu olmayı becerebilen yapın gereği Gomamon tam senin kafana göre! Hayattan zevk almayı biliyor ve küçük şeyleri kendine hiiç dert etmiyorsun.

Patamon çıktı!

Patamon çıktı!

Masum ve meraklı yapın gereği etrafına her zaman tatlı bir enerji yayıyorsun! Birazcık saf olsan da bu bir suç değil, herkesin içindeki iyiliği görmeye çalışıyorsun sonuçta. Yardımcı ve güvenilir karakterin zor gün dostu olduğunu gösterir nitelikte!

Gatomon çıktı!

Gatomon çıktı!

Hayatının merkezine mantıklı şeyleri koymuş, olgun ve oturaklı bir karakterin var. Ne istediğini bilen, nasıl ulaşacağını da az çok kestirebilen yapın gereği iş bitiriciliğin çevrendekiler tarafından takdir ediliyor. Tavsiye veren, dert dinleyen tarafın da tam bu yüzden işte!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
285
141
87
41
30
27
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
YB Yavuz

Biyomon çıktı!

Tosun Ali Atik

Ah be gabumon istiyordum tentemon çıktı ama o da güzeldir :D Digimon>Pokemon